|
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - reyhaneh64 - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ ب.ظ
مال منم ۱۰۰ تا فاصله داره. |
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - موج - ۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ)kashir نوشته شده توسط: شمال هم چایی گرون شده، ما این روزا قهوه میخوریم. بریزم واست!!! تشکر یکی ازدوستان چای آوردند. حالا شما بریز شاید باقی دوستان خوردند ولی برا من: چای دم کن خسته ام از تلخی نسکافه ها چای با طعم هل و گلهای قوری بهتر است ![]() (۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: گفتم یه وقت چایی کم نیاد، رفتم آوردم چسبید. سپاس ![]() نمیدونم شما به این کتری مخصوص کوهنوردا چی میگید ما میگیم "گدا جوش" و نمیدونم توی این گداجوشها چای خوردید یا نه ولی عجیب بعد یه کوهپیمایی خستگی رو از تن در میکنه |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - ramin66 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ)silver نوشته شده توسط: نمی دونم سیستم تخمین رتبش مبالغست یا واقعیه با مهستان حداقل ۲۰۰ ۳۰۰ تا فاصله داره بچه ها سنجش که کلید سوالا رو میده a, b,c,d دفترچه ها مشخص میشه؟ آخه من دفترچم d بود همه گزینه ها رو پشت کارتم نوشتم چجور میتونم بفهمم چجوری زدم؟ |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - Sunshine Off - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ق.ظ)ramin66 نوشته شده توسط:آره دوست گرامی برای همه دفترچه ها کلیدمیده نگران نباش.(02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ)silver نوشته شده توسط: نمی دونم سیستم تخمین رتبش مبالغست یا واقعیه با مهستان حداقل ۲۰۰ ۳۰۰ تا فاصله داره |
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - blackhalo1989 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ب.ظ
بین کنکور ارشد و تغییر آواتار تو مانشت رابطه ای هست؟
|
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - mehdi67ma - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۳ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: سلام دوستان به این آدرس برو مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. عضو بشو بعد میتونی سوالات و پاسخنامه را دانلود کنی و تخمین رتبه هم داره میتونی درصدایی که زدی وارد کنی و رتبتو بهت میگه (۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ)pos نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۳ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: سلام دوستان نه فعلا تو هر سایتی میری دفترچه A هستش. خودم هم دنبال دفترچه D با پاسخنامه هستم تو هیچ سایتی نیست.باید چند روز دیگه صبر کنیم سازمان سنجش بزاره واسه دانلود |
|
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - afshinmu - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۸ ب.ظ
کلیدهای مدرسان هم به نظر میرسه چند تا اشتباه داره . تخمینش بر اساس سال گذشته تقریبا میشه گفت از مهستان بهتر هستش ولی با توجه به کارنامه های دو سال قبل مهستان بهتر نشون میده . در کل رتبه بستکی داره به سطح سختی و آسونی و به نظر من با توجه به اینکه کنکور امسال زیاد با پارسال از نظر سختی فرقی نداشت و چند تا اشتباه هم داشت ، با پارسال مقایسه کنیم بهتره
|
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - sarah_sh - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ)majid0001 نوشته شده توسط: منم همین مشکلو دارم نه نگران نباش،اصلا مهم نیست.ما زنگ زدیم پرسیدیم،گفتن که همون امضای کارت کافی بوده،این واسه ی تاکید بیشتره.... |
|
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - FARMOKH - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ب.ظ
اصلا نگران نباشید چون من هم پارسال یادم رفته بود و هیچ مشکلی پیش نیامد.نگران نباشید دوست عزیز
|
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - hamidhamid - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ
پس کلیدای سنجش کوووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟ مگه قرار نبود هفتم بیاد!!!!!!!!!!! |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - hamidhamid - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ ب.ظ)Solmaziranica نوشته شده توسط:(06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ)hamidhamid نوشته شده توسط: پس کلیدای سنجش کوووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟ انقدر گیجم که تاریخم یادم رفته
|
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - mehdi67ma - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ق.ظ
بچه ها اینم هفتم. پس این کلیددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددا کی میاد تو سایت سنجش ساعت ۱۰ شد و هنوز خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - ramin66 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ق.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: بچه ها اینم هفتم. پس این کلیددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددا کی میاد تو سایت سنجش ساعت ۱۰ شد و هنوز خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اره نامردا با اون سوالاشون حالا هم که معطلیش
|
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - mehdi67ma - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ
چند جا سرچ کردم مثل اینکه پارسال ساعت ۵ بعدظهر کلیدا رو زدن تو سایت امسال هم احتمالا ساعت ۲ به بعد بزنن |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - *Najmeh* - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: چند جا سرچ کردم مثل اینکه پارسال ساعت ۵ بعدظهر کلیدا رو زدن تو سایت امسال هم احتمالا ساعت ۲ به بعد بزنن ان شا الله بعد الام نتایج میدن یعنی ۴ خرداد |