|
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - نسخهی قابل چاپ |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - The BesT - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ)sheyda نوشته شده توسط: سلامسلام دوست عزیز. هردورامیشه انتخاب کرد!فقط باید خیلی خوب انتخاب رشته کرد که بهترین انتخابها با امکان قبولی را توی همون ۱۰۰ تا انتخاب جا بدید |
|
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - r_khanom - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
سلام معماری ۷۷۷ هوش ۷۲۳ گرایش تجارت ایتی ۱۰۲۴ به نظرتون قبول میشم؟ |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - mehdi_3904 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: سلام دوستان ۳۵ ای تی شدم ۵۰ هم واقعا ماشاالله داره، ولی مصاحبه رو باید با یکی از همکلاسی های ما بکنن ! بگم باورتون نمی شه ! هیچکس باورش نمی شه ! سیستم عامل ۱۰۰ زده ! خدا وکیلی ۱۰۰ زده ! مصاحبه رو باید با ایشون انجام بدن
|
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - mona151 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
سلام دوستان با رتبه ۱۵۱ تو گرایش ۱و۴ امیدی به شبانه تهرن هست؟ |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - milad_rahimi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ
سلام.من رتبم شد ۹۰۰۰/اصلا باورم نمیشه چرا اینجور شد.هوشی که فکر میکردم بالای۵۰% زده باشم شده ۰% من رشته کارشناسیم علوم بوده الان it شرکت کردم. انگار دنیا خراب شد تو سرم.این اصلا نتیجه من نبود انگار. به امید سال بعد. درصدام: زبان:سفید مشترک:۵/۵ پایگاه:۳۳/۳۳ مدیریت:-۵/۵ هوش:۰ سیستم و معماری :سفید |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - sdb_i - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ)zahraa نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط:نمیدونم!(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)zahraa نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ)fa_te64 نوشته شده توسط: بچه ها طرفیت هوش کم نشده امسال؟ به نظرتون با ۴۲۸ هوش کجا قبول میشم؟ منتظر جوابتونم همه که می گن پارسال با ۲۹۰ شبانه قم رو اوردن ... شما مطمئنی؟ ۳۰۰ روزانه؟ |
|
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - sadradin - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ
سلام دوستان یک سوالی ذهن من رو مشغول کرده . پارسال دوستم در کد ۷۵۵۰ با رتبه حدود ۷۰۰ یعنی شعبه قشم پیام نور قبول شد . اما در کارنامه نهایی پارسال من زده آخرین نفر قبولی ۱۱۳ . کارنامه رو هم اتچ کردم . کسی میتونه این شبهه رو پاسخ بده ؟؟ |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - hamidkhl - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
دوست عزیز اون ۱۱۳ رتبه آخرین فرد در اون دانشگاه، برای هر گرایش هر دانشگاه رتبه بندی انجام میشه از بین کسایی که اون رشته و دانشگاه را انتخاب کردن آخرین رتبه قبولی تو این کارنامه رتبه کنکور آخرین نفری که قبول شده نیست! |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - kavehn - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ
سوال در مورد معدل :اسفند فارغ التحصیل شدم. الان که دفترچه انتخاب رشته خواندم ، نتیجه گرفتم که همان معدل آخر شهریور باید اعمال شود و نیازی به تغییر معدل نیست. ---> بنظر شما دوستان این نتیجه درست است ؟ امیدوارم غلط باشه برای اینکه معدل ام بیشتر شده
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - sadradin - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: دوست عزیز اون ۱۱۳ رتبه آخرین فرد در اون دانشگاه، برای هر گرایش هر دانشگاه رتبه بندی انجام میشه از بین کسایی که اون رشته و دانشگاه را انتخاب کردن میشه واضح تر بگی یعنی چی ؟ |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - haasti - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ
سلام، ببخشید دوستان میشه لطفا کمک کنید و نظرتونو راجع به سوالم بگید. به نظر شما با رتبه ۲۰۰۰ تو گرایش هوش اشتباه نیست که ادم از سهمیه رتبه اولی استفاده کنه و سال بعد ازش محروم بشه. اصلا امیدی هست شبانه جایی قبول شدن؟ چون من تو همین سایت دیدم که بچه ها پارسال با ۳۰۰۰ و با سهمیه شبانه تهران قبول شدن. واقعا ممنون میشم هر کسی میتونه راهنمائیم کنه،مخصوصا آقای تنهایی بابت تجارب بالاشون. |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - puneh - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط: سلام دوستان یک سوالی ذهن من رو مشغول کرده . سلام میشه بگین پارسال رتبتون چند بود؟مرسی |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - fariba.h - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ)haasti نوشته شده توسط: سلام، ببخشید دوستان میشه لطفا کمک کنید و نظرتونو راجع به سوالم بگید. بستگی به خودتون داره. احتمال زیاد قبول میشوید. چون پارسال با ۱۰۰۰ و سهمیه شاگرد اولی، هوش صنعتی اصفهانروزانه , شبانه شریف و ...آورده بوده. شما هم احتمالا قبول می شوید البته نه جاهای خیلی خوب . ولی شاید اگر سال دیگه بخونید با همین سهمیه جاهای خیلی خوبی قبول بشید. البته کنکور هست و یه سال عمر و هزار اما و اگر... در ضمن می تونید از سهمیه استعدادهای درخشان استفاده کنید و بدون کنکور هم پذیرش بگیرد. |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - alidg - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ
با رتبه ی ۸۶۲ میشه غیر انتفاعی یا بیام نور قبول شد؟ |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - mona151 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ
ینی کسی نمیدونه با ۱۵۱ تجارت میشه شبانه تهران آورد یا نه؟ |