![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Ehsan.Aboli - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: مغرم دیگه error میده پرونده امشب با ۳۰ صفحه مدیریت بسته شدالانم Battery Low شدم سلام شارژ شارژیم Battery Low عمرا"....اومدیم با Maximum قدرت...(تیک تاک) ![]() منم ک امروز استراحت مطلق رفته بیدم..... ![]() از فردا هم میریم تو لاک دفاعی...(جمع بندی) ![]() به قول تن به ۱۰ تازه داره خوش میگذره... ![]() شاد و خرم باشین فهههههههههههلا |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - H3NGAM3H - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ
روزهایی که با درس و البته فهم اون میگذره چه روزهای قشنگیه ! امروز کم خوندم اما از اینکه خونده هام رو فهمیدم راضی ام .. ساختمان داده خلاصه نویسی و مرور سریعش تموم شد الان رفتم سراغ نرم افزار . نرم افزار رو توی خود کتاب های لایت میکنم و نگاهی سریع به نوشته هاش میندازم *** پ ن : بعد از مدت زمان زیادی لپ تاپمو روشن کردم باش احساس غریبی میکنم :دی |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - pooyaa - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ق.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: کتاب ۱۲ سال کنکور نصیر که تازه چاپ شده گرفتم. چقدر گرون بود!!!یعنی چقدر بود؟ نویسنده هاش رو میشه بفرمایید؟ |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ق.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:دو جلد کتابه . کنکور هاس سال ۸۱ تا ۸۹ توی یه جلد(۳۲۵۰۰ ) و ۹۰ تا ۹۲ ی(۱۶۰۰۰)ه جلد دیگه. که میشه فکر کنم جدا تهیه کرد.(11 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: کتاب ۱۲ سال کنکور نصیر که تازه چاپ شده گرفتم. چقدر گرون بود!!!یعنی چقدر بود؟ مولفینش هم خود اساتید موسسه هستند. دکتر اجلالی ، کارگهی ، فیلی ، ابراهیمی مقدم ، مهندس کریمی و . . . |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: مولفینش هم خود اساتید موسسه هستند. دکتر اجلالی ، کارگهی ، فیلی ، ابراهیمی مقدم ، مهندس کریمی و . . .مجمع الاساتید |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - saeidkhan - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:(11 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: کتاب ۱۲ سال کنکور نصیر که تازه چاپ شده گرفتم. چقدر گرون بود!!!یعنی چقدر بود؟ سلام از کجا میشه تهیه کرد ؟ سایتی چیزی هست که از بشه ازش خرید ؟ شهر ما که فکر نکنم داشته باشه |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ
دوستان مدرسانی کامپیوتر یه عنایتی به اینجا داشته باشند مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. عکس کارنامه نفر اول میخوام |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: منظورم هم شوخی نبود فقط خواستم بگم بازی باکلمات راحته .. در عمل باید مرد بود ای غریق نجات... ![]() اصلا حرفتو قبول ندارم خیلی از خانم ها هم اهل عملن داداش پس در عمل هم حتی مردو زن نداریم فقط مردا عملشون سنگینتره ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط:داداش من مرد عمل بود ولی حالا ترک کردم (منظورم زیاد تست زدنه ، فکر بد نکنی)(10 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: منظورم هم شوخی نبود فقط خواستم بگم بازی باکلمات راحته .. در عمل باید مرد بودای غریق نجات... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - fulgent - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
بچه ها لطفا یکی فداکاری کنه و سوالات کامپیوتر ازمون سنجش رو آپلود کنه... ممنون |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:(11 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:(11 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: کتاب ۱۲ سال کنکور نصیر که تازه چاپ شده گرفتم. چقدر گرون بود!!!یعنی چقدر بود؟ بله ، از سایت خود نصیر nasir.ir میتونید اینترنتی خرید کنید . با پست براتون ارسال میشه . ولی نذاشتند تو سایت. شماره تماس : ۸۸۴۶۴۷۸۰ توضیح میدن براتون جهت بازاریابی باید از نصیر حداقل کتاب رایگان بگیرم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - bahar1369 - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ)zahra256 نوشته شده توسط: بچه ها لطفا یکی فداکاری کنه و سوالات کامپیوتر ازمون سنجش رو آپلود کنه... من برم بیرون قطعا میبرم اسکنش میکنم براتون... شاید بشه هفته دیگه ایشالا. |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - explorer - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ ب.ظ
وقتی تو فشار درسی هستی یه روز استراحت خیـــــــــــــــلی میچسبه ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
من نیم ساعت بیشتر استراحت میکنم چنان عذاب وجدان میگیرم انگار دارم جای ملت ایران کنکور میدم ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - explorer - 11 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
آره منم عذاب وجدان میگیرم ![]() |