|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Good! - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ
من بالاخره درصدامو گرفتم فکر نمیکردم مشترک انقد کم بشمزبان سفید مشترک: ۱۲%!!!!!!!(سوال ۴۱ و ۴۸ رو مث پارسه زدم) مدیریت:۱۷%!!!!!(سوال ۶۱ رو مث پارسه زدم) تخصصی:۵۹% معدل حدود ۱۵! من سوال دومم بود!وای باورم نمیشه (((((((من پارسال مشترک ۱۸ زده بودم و رتبه م شد ۵۰۰!دوستان بنظرتون امسال چطور میشم؟
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Narges_rainbow - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: کسی نمی خواد نظر بده راجع به درصدای من ؟ بد نیست درصدات، تخصصی ات خوبه، مشترکم به نسبت خوبه. امیدوارم جایی که می خوای قبول شین
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Good! - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ
برای منم میشه بگید؟تحملشو دارم!ینی چاره دیگه ای ندارم |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ
من برم دانشگاه آزاد یا قبول میشم؟؟؟ نمیدونم چکار باید بکنم... زبان ۴۰ مشترک ۱۵ تخصصی ۶۰ معماری سفید |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: برای منم میشه بگید؟تحملشو دارم!ینی چاره دیگه ای ندارم راجع به ما چی؟؟؟؟؟
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:بنظر میاد خیلی واردید :دی(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: کسی نمی خواد نظر بده راجع به درصدای من ؟ دوست عزیز برای منم یه تخمین خوب بزنید لطفا |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ)Nefarious نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:بنظر میاد خیلی واردید :دی(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: کسی نمی خواد نظر بده راجع به درصدای من ؟ با با من بدبخت تازه عضو شدم... ۳ ۴ روزه دارم پاره پوره میکنم خودمو.. خب مال مارم بگید دیگه... |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - calm boy - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
یکی از بچه ها گفت بپرسم : زبان ۳۳ مشترک ۷ مدیریت ۲۰ تخصصی ۴۰ معدل ۱۸ رتبش چند میشه؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط: دوست عزیز خب.. اکی... بگید
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Narges_rainbow - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)Narges_rainbow نوشته شده توسط: سلام واسه این بنده خدا هم جواب بدین
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - gholizadeh1992 - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
[/quote] (۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)Narges_rainbow نوشته شده توسط: سلام بنظر من که زیر ۱۰۰ ، تخصصی خوب ه ولی یک احساسی که دارم اینه که امسال تخصصی ها همه خوب زدن و نباید تخصصیتو با سال قبل مقایسه کرد ، مشترکتون خیلی خوبه، زبان هم همینطور زبان همه کم میزنن خیلی ها سفید ! معماری رو من خبر ندارم ... گفتید انتظار داشتید ۵۰ بزنید من زبان رو انتظار ۵۰ داشتم بعد کلید پارسه اومد شد ۶۰ کلید سنجش که اومد شد ۳۵ یعنی زدم زمین (۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: کسی نمی خواد نظر بده راجع به درصدای من ؟ آقا من از اولین روز که شروع به خوندن کردم گفتم باید دو رقمی بشم ، خیلی برام بت شده مخصوصا اگه چیزی شبیه ۵۵ ۶۶ ۷۷ اینا باشه اصلا طوری وابسته شدم که اگه تک رقمی هم بشم ناراحتم می کنه
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - calm boy - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ)calm boy نوشته شده توسط: یکی از بچه ها گفت بپرسم : کسی که جواب نمیده من بهش میگم ۲۰۰ ![]() اگه کمترو بیشتر شد تقصیر مانشت بوده که اشتباه حدس زده
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Narges_rainbow - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)Narges_rainbow نوشته شده توسط: سلام جواباتون رو یادداشت کرده بودین که انقد دقیق میگین؟ من یه سریاش یادم نبود چی زدم، غلط حساب کردم! گفتم بزنم تو سر مال اگه بعدأ درصدام کمتر از پیشبینیم شد سرخورده نشم!! ![]() مدیریت و معماری جفتشون ضریب ۱ هستن دیگه. شما ماشالا خوب زدین مدیریت رو. من چون رشتم نرم افزار بود حال نداشتم درس جدید بخونم! درواقع وقت هم نکردم! ولی رو معماری یه جور دیگه حساب باز کرده بودم که اینجوری شد!
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - gholizadeh1992 - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)calm boy نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ)calm boy نوشته شده توسط: یکی از بچه ها گفت بپرسم : دوست عزیز ، من خواستم نظر بدم گفتم ناراحت میشید ، اما نظر واقعیم اینه که امیدی نیست ! مشترک ۷ واقعا کمه ، تخصصی ۴۰ واسه سال پیش خوب بود، الان باید بالای ۵۰ باشی ، مدیریت ۲۰ هم خیلی کمه من چندین درصد بالای ۶۵ دیدم همینجا تو مانشت درصد خودمم ۸۰ ! ، معدلش خوبه اما کافی نیست بنظر من اگه میخواد دولتی بخونه باید صبر کنه سال دیگه انشالله تجربه هم کسب کرده خیلی ها رو دیدم دوساله بودن ، پیروز باشید |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - amin1000 - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ
سلام دوستان در رابطه با درصد های من نظر بدید ببینم مجاز میشم. زیر ۱۰۰۰ میشه رتبه ام یا نه.ممنون از همه دوستان با صفا زبان : ۰ مشترک : ۱۰ پایگاه : ۶۰ سیستم : ۱۰ هوش : ۱۶ معماری :۰ مدیریت :۰ ممنون میشم از دوستان نظر بدید ![]() ![]() ![]() ![]()
|