|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - So0orena - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:فرض?کن داری ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ....۱۰۰(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: تو یه لیست مرتب صعودی با N عنصر یه C هم نوشته بود بعد گفته بود جمع اعداد بشه C از چه درجه ای بود؟یادتون اومد کدوم سوال رو میگم!عزیز مگه بقیه چتدتاس همیشه n تاس. خوب اگه ارایه نصف شه ممکنه به جواب نرسی اگر اعداد ١ ٣ ٤ ٥ ٩ ١٠ ١٥ ٢٠ باشه و c=20 باشه ٥ با ١٥ میشه ٢٠ که نمیتونی ارایه نصف کنی پس n میشه |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ
متوجه نشدم چیو مرتب خواسته c رو ? مرتب برا ی سوال دیگه بودا برا n+klogk بود |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ
دوستان اون سوال هوش که گفته بود یه شی روی یه شی دیگه کدوم گزینه میشه؟؟ من گروه C بودم وگزینه ۲ رو زدم که یه سور وجودی قبل z بود. |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ehsansjs - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
بچه ها لطف کنید دروس مشترک با کامپیوتر(سیستم،معماری،نظریه) بفرمایید از کجاها اومده بودش؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - javad112118 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
من سئوالات مشترک را اینجوری زدم به نظرتون چند درصد میشم؟ ۴۳ پیچیدگی توان رساندن log b ۴۴ next[n]=n;next[x]=next[next[n]] ۴۵ Front=rear تعداد و rear-front mod m شرط پر بودن گزینه ۲ ۴۷ می شود log 2n ۴۸ می شود ۷۲ تا ۴۹ هر سه مورد سئوال تحلیل نیاز مکانیسم و ابزار ۵۱ پیچیدگی سیکلوماتیک ۴ تا ۵۲ مشاهده و بازدید ۵۳ کاهش بار حافظه فکر کنم ربطی به طراحی کاربری نداشته ۵۸ از interface1 سطر دوم جدول رد میشد |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mohamad moo - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
۲log[n/4]+lognچی میشد؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - So0orena - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: متوجه نشدم چیو مرتب خواسته c رو ? اینو که شما میگی یه سوال دیگس که من زدم n+Klogn حالا نمیدونم درسته یا اخه مشابش اومده تو کنکورای سری پیش |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: گفته صعودی مثل ۳، ۵۹، ۸۹، ۹۰۸، ۴۰۰۰، ..... اگه اینطوره پس من سوال رو درست نخوندم چون نه مرتب بودنش یادمه نه اینی ک میگید |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - yagmur0022 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: اون سوال شبکه ۷ میشه ، اخه گفته بود بیشتر از ۶۰ درصد. یعنی ۶۰ رو نباید حساب کرد گفته بود حداقل ۶ درصد یا بیشتر از ۶۰ درصد تو حداقل هم حساب نمیشه باز؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
۲logn4+logn.جوابش میشه رادیکال N گفته بود بیشتر از ۶۰ درصد |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mohamad moo - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
[quote='mohamad moo' pid='332735' dateline='1423138560'] ۲log[n/4]+logn اون سوالی که بیشتر از ....فقط میدونم گزینه ها ۱-۰ ۲-۵ ۳-۱۰ ۴-۱۱ بودچی میشد؟
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - shahabm - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
شبکه برای بیشتر از ۶۰ درصد من حساب کردم تو گزینه ها نبود فکر کنم....همون ۶۰ درصد حساب میکردی ۶ میشد |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:فرض?کن داری ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ....۱۰۰(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: تو یه لیست مرتب صعودی با N عنصر یه C هم نوشته بود بعد گفته بود جمع اعداد بشه C از چه درجه ای بود؟یادتون اومد کدوم سوال رو میگم!عزیز مگه بقیه چتدتاس همیشه n تاس. اقا log n میشد عین این سوال طورانی واسه ما حل کرد . کافیه جستجو دودویی کنی فقط دنبال این عنصر : a[i]+a[j]=x بعد x داریم [a[i]=x-a[j حالا کافیه بگردی این عنصر که با جستجو دودویی میشه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: فرض?کن داری ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ....۱۰۰c رو بگیر ۱۰۱ حالا حل کن این روش من c باید جزو اعضا باشه تا بشه |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - farnod3 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: نمی دونم چرا هر چی فکر می کنم سوالای ساختمان و الگوریتم یادم نمیاد! آره منم فک کنم n بود یه جورایی دیدم با log nنمیشه هر کاری میکنم |