|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخهی قابل چاپ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - MSZ - 12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
البته دانشگاه شریف تقریبا غیر ممکنه که حدود ۳۰ نفر رو بخواد فقط برای آی تی بگیره حداکثر ۱۵-۱۶ نفر میگیره و پخششون میکنه تو گرایش های مختلف خیلی هم بخواد ظرفیت رو ببره بالا میرسونه ۱۸ یا ۱۹ نفر... ولی اینکه بیاد و ۳۰ نفر بگیره تقریبا محاله امیرکبیر هم همینطور من فقط امیدوارم چیزی که شنیدم درست باشه و امسال هم دانشگاه تهران تو گرایش های امنیت و شبکه دانشجو بگیره البته اینم بگم که این تیپ سوالات رو بهتره از اداره آموزش این دانشگاه ها نپرسین... باید از مدیرگروه ها پرسید مثلا پارسال من از دکتر ربیعی سوال کردم و بهم گفتن به احتمال زیاد سال آینده (یعنی امسال) دانشجوی شبکه و امنیت بگیرن بهتره از اساتید کنین دوستان به ما هم خبر بدین... دمتون گرم |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shahrooz33ce - 12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: البته دانشگاه شریف تقریبا غیر ممکنه که حدود ۳۰ نفر رو بخواد فقط برای آی تی بگیرهدرسته ولی خوب پارسال فقط گرایش فناوری اطلاعتش ۱۵ - ۱۶ تا دانشجو روزانه داشته که از کنکور گرفتن ، اگه بخواد ۲ تا گرایش دیگه هم از کنکور دانشجو بگیره باید ظرفیتو بیشتر کنه دیگه ... نمی دونم ![]() میشه به دکتر حمید رضا ربیعی که مدیر گروه IT توی دانشگاه شریف هستن ایمیل زد و در مورد ظرفیت احتمالی از ایشون سوال کرد در مورد دانشگاه تهران هم نمیدونم مدیر گروه IT تهران چه کسی هستن ! بچه های شریف و تهران توی مانشت باید یه حرکت بزنن و زحمت این کار رو بکشن... نمیدونم اصلا ایمیلو جواب میدن یا نه
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - MSZ - 12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط: میشه به دکتر حمید رضا ربیعی که مدیر گروه IT توی دانشگاه شریف هستن ایمیل زد و در مورد ظرفیت احتمالی از ایشون سوال کردبه دکتر ربیعی ایمیل بزنین... حتما جواب میدن |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mis masi - 13 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ق.ظ
ای خدا چه جوری تا اردیبهشت تحمل کنیم که رتبه ها بیاد و سختتر تا شهریور تا جوابا.خودت بهمون صبر بده |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Mänu - 13 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ
بچه ها همه شریفی ان،خوش به حالتون... |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - rahim626 - 13 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ)rahim626 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ)rahim626 نوشته شده توسط: سلام دوستان
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - MSZ - 13 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ب.ظ
کم کم دارم وارد مود بد و بیراه گفتن به سازمان سنجش میشم!!! تا اون روی من (و بقیه) بالا نیومده بده اون رتبه ها رو!!! |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mahnaz31 - 13 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: کم کم دارم وارد مود بد و بیراه گفتن به سازمان سنجش میشم!!! اینو خوب اومدی حالا خوبه شماها باز درصدهاتون خوبن من که دارم دیوونه میشم واقعا خوش به حالتون بچه ها |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Amir V - 14 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ق.ظ)mis masi نوشته شده توسط: ای خدا چه جوری تا اردیبهشت تحمل کنیم که رتبه ها بیاد و سختتر تا شهریور تا جوابا.خودت بهمون صبر بدههنوز که چیزی نشده که ناراحتی هر موقع رتبهها اومد، اگر بد شد رتبت اون موقع میتونی ناراحت باشی نه الان :-)یه منفی بهت دادم که دیگه قُر نزنی
|
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - nazibahar - 14 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
میدونم بهم منفی میدین ولی خب همه میدونیم که نتایج اردیبهشت میاد. درسته زمان زیادیه و اصلا منصفانه نیست اینهمه زمان انتظار بهمون تحمیل بشه ولی بهتره صبور باشیم و به کنکور فکر نکنیم.اینطوری اعصابمون هم راحت تره ![]() فکر نمیکنم با فکر کردن به نتایج رتبمون بهتر یا بدتر بشه.ما هرکاری از دستمون برمیومد انجام دادیم.به سوالاتی که مشکل داشتن هم که اعتراض کردیم.پس بهتره صبور باشیم تا زمان اعلام نتایج ... ![]()
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - nina69 - 14 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ
امیر خان غر نه قر |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Marcel - 14 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ)nazibahar نوشته شده توسط: میدونم بهم منفی میدین ولی خب همه میدونیم که نتایج اردیبهشت میاد... اردیبهشت میاد؟ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sue88 - 14 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط:حالا ک نظر دادین .یه نظرم راجع به شاهکارای من بدین(10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: دوستان با توجه به اینکه تا حالا تعداد بیشتری از بچه ها درصد هاشون رو اعلام کردن، من یه بار دیگه درصدامو مینویسم نظر بدین که درحال حاضر تو گرایش امنیت و شبکه حدودا چه رتبه ای ممکنه بیاد... ممنون میشم:از اونجایی که درصدای شما و خودم میانگین نزدیکی دارن ، امیدوارم شما و احتمالا خودم زبان ۱۰ مشترک ۱۶/۶۷ تخصصی ۲۴/۰۷ مدیریت ۲۶/۶۷
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - ayubes - 14 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ق.ظ
سلام بچه ها واسه وارد کردن درصدها بسه چیزی نمانده تا اردبیهشت که منتظر شاهکار سنجش باشیم مثل کلیدهای که دادند به فکر ارشد ۹۳ باشید |
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - SaMiRa.e - 14 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ)Marcel نوشته شده توسط: اردیبهشت میاد؟ بله طبق گفته سازمان سنجش امسال نتایج اردیبهشت میاد . |