![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mhd3 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: راستی تا حالا آهنگ های فریبرز لاچینی رو شنیدین؟ خیلی قشنگن. حتماً یه بار گوش بدین. آرامش بخشه...من الان اهنگ dance of leaves رو دانلود کردم. خیلی قشنگ بود ![]() ممنون ک گفتی... |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - esisonic - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ
وووووووووووووی...بچه ها ... استرس داره منو میکشه!!!..مثل تو فیلما ناخن میکشم به صورتم ، جیغ میزنم!! (شوخی کردم ![]() .. ولی خدایی بد استرسیه....من که میدونم نتیجم افتضاحه ... ولی فکر کنم الآن اونایی که مطمئن هستن خوب شدن دارن دمپایی لاستیکی گاز میزنن!!! .. خلاصه...فردا ساعت ۸ شب نتیجه ها میاد..!!...من ساعت ۹ میرم ببینم چه خبر شده ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - didar - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۳۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: دوباره کار به جاهای باریک زندگی رسید و دوباره من یاد خدا افتادم... برای خودم متاسفم که فقط موقع سختی ها یاد خدا میفتم... سلام ما را هم به آقا برسونید... |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - f.parvaz - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ
خدایا کوچکترین نگاه شما بزرگ ترین آرزوی من را برآورده می کند.فراموشم نکن. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - edge - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ
دم شماها گرم بابا چقدر استرس منتقل میکنیین من که تقریبا بی خیال شده بودمو ههمم استرس انداختین. اینجا میام بتر میشم ای حالم داره یه جوری میشه. ّّّآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - rahhil - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ
فکر کنم دچار سندرم F5 شدم. امروز تنها کار مفیدی که انجام دادم فشار دادن F5 برای رفرش این تاپیک بود. |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - samira.it - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ
وای بچه ها مردم از استرس بگین چرا؟ بابام گفته رتبه ات زیر ۱۷۰ بشه ۲ میلیون نقد بهت میدم وای توروخدا آب دستتونه بذارین زمین بشینین منو دعا کنین من تخمین رتبه زدم آورد ۶۹ به نظرتون میتونم اون دو تومنو صاحب شم؟؟؟؟؟؟ علوم کامپیوتریما |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - حمید ال وی ان - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط: وای بچه ها مردم از استرس بگین چرا؟ خوش به حالت...بابای من گفت اگه قبول نشی دفترچتو بفرست واسه سربازی... ![]() ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - freidoony - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: خبر جدید: این برای آزمون سراسریه نه کارشناسی ارشد تو ارشد همون ۲۰ به ۸۰ حساب می شه اونم نه با تاثیر مثبت بلکه واقعا حساب می شه یعنی ماکزیمم دو نمره کل رو در نظر نمی گیرین ولی تو سراسری همونیه که شما گفتین |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - jameshenas - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: فکر کنم دچار سندرم F5 شدم.من که دارم فکر میکنم از امشب برم سنجش هی رفرش کنم با اینکه میدونم جوابا از فردا میاد ولی همون چیزی که گفتین رو دارم خخخخ (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط: وای بچه ها مردم از استرس بگین چرا؟خب هر دعایی چند؟ تا مانشتی هارو بسیج کنیم؟!!!!! (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط: خوش به حالت...بابای من گفت اگه قبول نشی دفترچتو بفرست واسه سربازی...بابای منم همین جمله رو گفت و بس... |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - gholizadeh1992 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ
نمیدونم من که دارم واسه کنکور بعدی میخونم چرا باید الآن استرس داشته باشم ![]() ![]() ![]() تنها آرزویی که الآن دارم اینه که حق کسی ضایع نشه و همه به اندازه تلاششون نتیجه بگیرن ... |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mehdi.nine - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ
سلام بچه ها فردا نتایج میاد ؟ :-D چه خبرتونه؟ چرا این جوری می کنید؟ :-D بابا من که سعیمو کردم هر چی بشه قبولش دارم اصلا استرس هم ندارم. وقتی واسه کنکور درس خوندم به خدا گفتم خدایا من تلاشمو می کنم دیگه خودت هر جا صلاح می دونی قبولم کن یا اگه صلاحه اصن قبولم نکن. والا :-D شما بگید استرسم یک درصده نه :-P با آرزوی موفقیت همتون. |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mehrdad372 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ
نمیدونم چرا تا سیستممو روشن میکنم یهو به طور اتوماتیک خودش میاد تو مانشت ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - samira.it - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط: تو منو دعا کن دو تومنو کاسب شم خودم بجات میرم سربازی |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - x86 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ
خدایا در این لحظات پایانی مرا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمی توانم تغییر دهم ... |