![]() |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pedram25teh - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)suchasmoon نوشته شده توسط: سلام منم یه جورایی شبیه شما هستم ترازم تو شبکه شده ۵۶۳۷ که پرند قبول شدم ولی تو دور اول تجارت قزوین آوردم نمی دونم چه کنم!!! آخه با رشته تجارت بیگانم!!! |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - فررفرری - ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
سلام.بچه ها کسی هست که علوم تحقیقات اهواز قبول شده باشه؟ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pooya - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ
دوستانی که تکمیل ظرفیت هوش و معماری مرکز و جنوب و شمال قبول شدن به نظرم اگر اندازه پشیزی علم و دانش را دوست دارید نرید ثبت نام کنید من لیسانس مرکز بودم سخت افزار اصلا استاد ندارن برای این رشته ها تنها چیزی که در اخر بهش نمی رسید سواد و علم پیرامون اون رشته ها است دیگه از من گفتن بود امیدوارم کسی دلخور نشه به نظرم مدرک خریدن از انقلاب شرف داره به ثبت نام در رشته هوش و معماری در دانشگا ههای مرکز و شمال و جنوب . دوستان اگه یک ترم برن قطعا به حرفم می رسن |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - slx12345677 - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: [quote='suchasmoon' pid='304278' dateline='1411306751'] فقط میدونم شبکه یه سطح از مخابرات امن بالاتره.. ![]() ![]() چارت دروسو که ببینی متوجه میشی. (۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)JEYBUY نوشته شده توسط: یه سئوال از دوستان گرامیهمه چی بستگی ب خودتون داره.. یه نفر با مدرک دکتراشم هیچکاری نمیتونه بکنه، در حالی که یکی با همون ارشد از همون ترم اولش کلی استفاده برده... استادای دوران کارشناسی ما که بیشتر تجارت یا MIS خونده بودن.. تجارت بیشتر بحثای مدیریتیه توش ( تا اونجا که من میدونم) |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pedram25teh - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ
آخه تجارت که دکتری نداره یعنی استاداتون فوق بودن؟؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - suchasmoon - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ
راه حلی واسه من ندارید ؟ من الان نمی تونم تغییر گرایش بدم؟ با توجه به اینکه پرند اخرین ترازی که پذیرفته ۵۴۰۰ هست و من ۵۶۱۹ هستم و نمی تونم کاری انجام بدم ؟ لطفا منو راهنمایی کنید ![]() |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pedram25teh - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)suchasmoon نوشته شده توسط: راه حلی واسه من ندارید ؟ من الان نمی تونم تغییر گرایش بدم؟ خوب چرا نزدی پرندو خیلی باحاله واقعا یکی پرندو زده و پشیمون یکی پرندو نزده پشیمون... تا انجایی که من می دونم اگه تراز داشنگاهی رو آورده باشین در خواست بدین موافقت می کنن باز برای اطمینان و جزئیاتش به نظرم حتما یه سر به مرکز آزمون دانشگاه آزاد واقع در پاسداران یه سر بزنید |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - snowly1 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ق.ظ
دوستان با توجه به نتایج تکمیل مهر ماه شبکه الان چطوری میشه رتبه آخرین نفر قبول رو حساب کرد؟ یعنی الان این دانشگاه ها ۱۵۰ و ۱۵۸ و ۱۲۰ تا برداشته؟ یکی میتونه درست و حسابی بگه رتبه آخرین نفر قبول چطوری حساب میشه؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - ladymj - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ)pooya نوشته شده توسط: دوستانی که تکمیل ظرفیت هوش و معماری مرکز و جنوب و شمال قبول شدن به نظرم اگر اندازه پشیزی علم و دانش را دوست دارید نرید ثبت نام کنید من لیسانس مرکز بودم سخت افزار اصلا استاد ندارن برای این رشته ها تنها چیزی که در اخر بهش نمی رسید سواد و علم پیرامون اون رشته ها است دیگه از من گفتن بود امیدوارم کسی دلخور نشه به نظرم مدرک خریدن از انقلاب شرف داره به ثبت نام در رشته هوش و معماری در دانشگا ههای مرکز و شمال و جنوب . دوستان اگه یک ترم برن قطعا به حرفم می رسن خاک عالم پ کجا برم؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - lafille - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: دوستان فناوری اطلاعاتی که تکمیل ظرفیت شرکت کرده بودند کارنامه هاشونو تو سایت قرار بدن تا بدونیم دانشگاه ها تا چه ترازی رو برداشتن و مطمنن به درد همه میخوره تا اطلاعی داشته باشن. |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - suchasmoon - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ
تو رو خدا منو راهنمایی کنید آخه من از شیراز هستم تا اهر کلی فاصلست تهران هم نیستم که بتونم برم سازمان اصلا اینجا کسی هست که مخابرات امن اهر قبول شده باشه؟؟؟ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - elsatan - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ
کسی ارشد نرم افزار دماوند قبول شده؟ ۱/در مورد دانشگاه ۲/اساتید ۳/دروس ارائه شده در ترم اول در صورت امکان راهنمایی کنید و اگر کسی سابقه ای داره به اشتراک بگذاره ممنون |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - هدفدار - ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ
بچه ها کسی اطلاع داره که کلاس های رشته تجارت الکترونیک واحد قزوین چه روزهایی تشکیل میشه؟؟؟؟؟؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - nasim** - 01 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ)هدفدار نوشته شده توسط: بچه ها کسی اطلاع داره که کلاس های رشته تجارت الکترونیک واحد قزوین چه روزهایی تشکیل میشه؟؟؟؟؟؟بستگی به واحدهایی داره که بهتون دادن...برای مثال کلاسای من پنجشنبه جمعه هاست یا برای یسری دیگه از بچه ها سه شنبه و چهارشنبه هاس |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - JEYBUY - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
با درود فراوان من امروز رفتم برا ثبت نام It- تجارت تهران شمال (بماند که خیلی خر تو خر بودا مسئولا خوده دانشگاه با هم دیگه دعواشون شد جوری شد که میخواستم بیخیال ثبت نام بشم ولی از دانشجوها اونجا بودن پرس جو کردم گفتن استاداش خوبن و تو رشته it خوبه ) برا ثبت نام که رفتیم از من کپی کارت ملی کپی مدرک کارشناسی و کپی کارنامه را گرفتا یه برگه کوچیک داد به ما روش نوشته بود ۹۳/۷/۲۲ مراچعه کنید برا ثبت نام و گفت برو ۲۲ ام بیا الان سئوالم اینجاس بقیه بچه ها که تهران شمالن هم گفتن برین ۲۲ ام بیاین ؟و اینکه ۲۲ ام تازه بریم برا ثبت نام کلاسا کیه پس ؟ نکنه بریم بعدش بگن برین ترم بهمن بیاین برا کلاس ؟؟؟ من دنبال خوابگاه میگردم از دوستانی که شهرستانی هستن و تهران خوابگاه پسرانه گرفتن و خوابگاه پسرانه خوب وقابل قبوله خواهش میکنم ادرس و شماره تماسشا بزاره تا ما هم بتونیم این مشکل بزرگ خوابگاها رفع کنیم ؟؟؟؟ از دوستان تهرانیم که خوابگاه پسرانه خوب وقابل قبول می شناسند لطفا ادرس و شماره تماسشا بزاره ؟؟؟ ( واقعا این مشکل خوابگاه عصاب ما را ریخته بهم ) با تشکر فراوان |