تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط:  شبکه برای بیشتر از ۶۰ درصد من حساب کردم تو گزینه ها نبود فکر کنم....همون ۶۰ درصد حساب میکردی ۶ میشد
اره منم ۶ برابر درآوردم فکر کنم درسته

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)ali0281 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  تو یه لیست مرتب صعودی با N عنصر یه C هم نوشته بود بعد گفته بود جمع اعداد بشه C از چه درجه ای بود؟یادتون اومد کدوم سوال رو میگم!
عزیز مگه بقیه چتدتاس همیشه n تاس.
یه جستجو logn
n تا جستجو nlogn
شما c رو داری nتای دیگه رو که نداری
صعودی گفته میشه logn
فرض?کن داری ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ....۱۰۰
C=20
اولا اعداد بزرگتر از ۲۰ حذف میشن
دوما میمونها ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ...۲۰
اینم نصف میکنیم وسطش میشه ۱۰یا عدد قبل و بعدش جع کن
۱۰+۹=۱۹
۱۰+۱۱=۲۱
چون طرف چپ کوچکتره حذف میکنیم میمون

۱۰ ۱۱ ۱۲///۲۰ و همینطور?ادامه بدی میبینی که به n هم نمیرسه چ برسه nlogn
=====

استاد در چنین سوالاتی مثل مرتب سازی تعداد مقایسه باید با بهترین روش بدترین حالت رو در نظر گرفت من حلشو دقیق بهش فکر نکردم اما جوابش n میشه
فرض کن c ما باندازه بزرگترین عدد باشه و اونم مقدارش از عدد قبلیش بسیار بیشتر باشه
نهایتا طراح مرض نداشته بگه مرتب بنظرم باهش باید حل بشه مهم مرتبه هست که n میشه

اقا log n میشد عین این سوال طورانی واسه ما حل کرد . کافیه جستجو دودویی کنی فقط دنبال این عنصر : a[i]+a[j]=x
بعد x داریم [a[i]=x-a[j حالا کافیه بگردی این عنصر که با جستجو دودویی میشه

Cباید جزو اعضای لیست با شه تا بشه logn

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mcse2010 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ

ول کنید استرس گرفتیم
شرط پر بودن صف حلقوی مگر نباید+۱ شود؟؟؟فکر کنم گزینه ۳ یا ۴ جوابش بود نه۲
بی خیال بشید تا کلید بیاد

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mohamad moo - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ

سؤال معماری تعدادفلیپ فلاپ ضرب وجمع به ترتیب؟

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ

دوستان خواهشا دیگه راجع به این یه سوال logn یا n بحث نکنید. از دوازده تا سوال طراحی و ساختمان گیر دادین به این یکی.

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:  ول کنید استرس گرفتیم
شرط پر بودن صف حلقوی مگر نباید+۱ شود؟؟؟فکر کنم گزینه ۳ یا ۴ جوابش بود نه۲
بی خیال بشید تا کلید بیاد

اره موافقم ما رفتیم Big Grin

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - زاهد گلابی - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط:  ۲log[n/4]+lognچی میشد؟

رادیکال n

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ

دکتر یوسفی به من گفتن n
من نمیدونم من خودم ریسک نکردم نزدم

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - yagmur0022 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ

انصافا اونایی که اینجا سر جوابا بحث میکنن واقعا خیلی جسارت دارن باریکلا بهتون
من از ترسم کلا تصمیم گرفتم حتی سراغ کلیدا هم ندارم

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط:  سؤال معماری تعدادفلیپ فلاپ ضرب وجمع به ترتیب؟
۸ تا فیلی
۴ تا اند
۳ تا or

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ

گسسته اون سوال تفاضل متقارن میشد هرسه مورد . سوال ROR میشد ۷ تا نمودار هاس فقط با شک زدم ۱۲ تا کسی اینو میدونه

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ

بابا کلید، دوای درد همه ی ماست.
الکی تز ندین رو جوابا.
به احتمال زیاد نظر سنجش با نظر ما متفاوته.
Big Grin

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ

اقا تو سوال ممیز شناور من الف رو زدم همون که وسط جمع بود الان تو پوران دیدم درست بود و یه سوال هم برای جبرانی و غیر جبرانی اونم جواب جبرانی بود یعنی گزینه غلط رو خواسته بود که باید فقط جمع می نوشت هر دو تا زده بود, درست جواب دادم به نظر دوستان؟

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)ali0281 نوشته شده توسط:  گسسته اون سوال تفاضل متقارن میشد هرسه مورد . سوال ROR میشد ۷ تا نمودار هاس فقط با شک زدم ۱۲ تا کسی اینو میدونه

همشون درسته
شانسی همه رو درست زدی
خوش به حالت

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mohamad moo - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط:  سؤال معماری ۱-تعدادفلیپ فلاپ ضرب وجمع به ترتیب؟
۲۲-میزان تسریع ؟