|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط: شبکه برای بیشتر از ۶۰ درصد من حساب کردم تو گزینه ها نبود فکر کنم....همون ۶۰ درصد حساب میکردی ۶ میشد |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)ali0281 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:فرض?کن داری ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ....۱۰۰(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: تو یه لیست مرتب صعودی با N عنصر یه C هم نوشته بود بعد گفته بود جمع اعداد بشه C از چه درجه ای بود؟یادتون اومد کدوم سوال رو میگم!عزیز مگه بقیه چتدتاس همیشه n تاس. Cباید جزو اعضای لیست با شه تا بشه logn |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mcse2010 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
ول کنید استرس گرفتیم شرط پر بودن صف حلقوی مگر نباید+۱ شود؟؟؟فکر کنم گزینه ۳ یا ۴ جوابش بود نه۲ بی خیال بشید تا کلید بیاد |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mohamad moo - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
سؤال معماری تعدادفلیپ فلاپ ضرب وجمع به ترتیب؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
دوستان خواهشا دیگه راجع به این یه سوال logn یا n بحث نکنید. از دوازده تا سوال طراحی و ساختمان گیر دادین به این یکی. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: ول کنید استرس گرفتیم اره موافقم ما رفتیم
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - زاهد گلابی - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط: ۲log[n/4]+lognچی میشد؟ رادیکال n |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
دکتر یوسفی به من گفتن n من نمیدونم من خودم ریسک نکردم نزدم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - yagmur0022 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ
انصافا اونایی که اینجا سر جوابا بحث میکنن واقعا خیلی جسارت دارن باریکلا بهتون من از ترسم کلا تصمیم گرفتم حتی سراغ کلیدا هم ندارم |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط: سؤال معماری تعدادفلیپ فلاپ ضرب وجمع به ترتیب؟۸ تا فیلی ۴ تا اند ۳ تا or |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
گسسته اون سوال تفاضل متقارن میشد هرسه مورد . سوال ROR میشد ۷ تا نمودار هاس فقط با شک زدم ۱۲ تا کسی اینو میدونه |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ
بابا کلید، دوای درد همه ی ماست. الکی تز ندین رو جوابا. به احتمال زیاد نظر سنجش با نظر ما متفاوته.
|
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ
اقا تو سوال ممیز شناور من الف رو زدم همون که وسط جمع بود الان تو پوران دیدم درست بود و یه سوال هم برای جبرانی و غیر جبرانی اونم جواب جبرانی بود یعنی گزینه غلط رو خواسته بود که باید فقط جمع می نوشت هر دو تا زده بود, درست جواب دادم به نظر دوستان؟ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)ali0281 نوشته شده توسط: گسسته اون سوال تفاضل متقارن میشد هرسه مورد . سوال ROR میشد ۷ تا نمودار هاس فقط با شک زدم ۱۲ تا کسی اینو میدونه همشون درسته شانسی همه رو درست زدی خوش به حالت |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mohamad moo - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط: سؤال معماری ۱-تعدادفلیپ فلاپ ضرب وجمع به ترتیب؟۲۲-میزان تسریع ؟ |