![]() |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - Masoud05 - 24 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۷ ق.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۴۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: ممنونم. نکات خوبی گفتید. داشتن ارتباطات خوب با اساتید خوب زمان ارشد خیلی مهمه. مثلا علم و صنعت که بودم وقتی اسم دکتر حمزه و توصیه نامه اش رو دیدن بنظرم خیلی موثر بود توی قبولی اونجام. استاد راهنما هم مهمه. البته معمولا دانشگاه های تاپ شما از شما پیپر اکسپت کامل میخوان. یعنی مثلا برای دانشگاه شیراز من فقط توی این چند سال ۱ نفر دیدم که بدون ISI قبول کرده باشن که اونم واقعا زرنگ و ممتاز بود و همه اساتید قبولش داشتن. مابقی غیر ممکن هست که ISI خوب نداشته باشن. ولی خب صحبت قبل از مصاحبه با استادی که دوست دارید شما رو بگیره میتونه تا حدی شانس شما رو بالا ببره. بنظرم اعتماد بنفس سر جلسه مصاحبه هم خیلی مهمه. یعنی بتونید خوب خودتون رو نشان و ارائه بدید و از توانمندی هاتون بگید. ضمنا قرار نیست شما یک فرد کامل باشید تا قبول بشید، مثلا رزومه خودم دارای نواقص و کاستی هایی بود (مثلا کیفیت دانشگاه کارشناسی) ولی می توان اونها رو با نکات مثبت دیگری پوشش داد و نباید ناامید شد. |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - ghamar - 24 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ق.ظ
سلام آقا مسعود نظر شما راجع به کار چیه؟ ظاهرا من امسال قبول نشدم قصد دارم سال بعد دوباره امتحان بدم اما می خوام آزمون استخدامی هم شرکت کنم که اگر احیانا قبول نشدم کار داشته باشم بعد اگر من کارمند باشم برم مصاحبه بد نمیشه؟ البته دکترا قبول نهایی بشم کار رو رها می کنم یعنی روز مصاحبه کار رسم داشتن چیز بدیه؟ ممنون |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - yasaman2009 - 24 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ق.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام شما با دانشگاه صنعتی شیراز تماس گرفتین و فهمیدین قبول نشدین؟ |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - Masoud05 - 24 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ق.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام آقا مسعود سلام. داشتن کار تا قبل از قبولی در دانشگاه مشکلی ایجاد نمیکنه. مهم این هست بعد از قبولی همچنان میخواید سر کار برید یا نه. دانشگاه های متوسط به بالا قطعا اگر بدانند شما میخواهید بطور دائم در محل کار باشید، با قبولی شما موافقت نخواهند کرد. بنظرم دنبال کار باش چون ممکنه سال دیگه بنا به هر علتی از دادن کنکور منصرف بشی یا اینکه کنکور بدی ولی باز شما رو پذیرش نکنند. البته اینا بستگی به روحیات و اهدافتون داره. اگر با کار کارمندی راحتی اصلا سمت دکتری نرو چون بنظرم پشیمان میشی. اگر روحیه ات به کارای فنی میخوره شاید بد نباشه بری دنبال کارهای تخصصی، اینطوری برای دکتری هم اصلا مشکلی پیش نمیاد و حتی حین دکتری میتونی کار کنی. باز نمیشه در کل نظر داد. شرایط خانوادگی، اهداف، سطح انگیزه، مهارت ها و ... توی تصمیم گیری اثر داره و هیچ کس غیر از خودتون نمیتونه در این خصوص نظر نهایی بده. |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - gaslakh - 24 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ق.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام دوستان اکثرا تو دوره دکتری دانشجو را بعنوان یه پرسنل بدون حقوق !! تو دانشگاه در نظر میگیرن یعنی کار شما را در حقیقت دانشجوی دکتری بودن میدونن پس با داشتن کار مجزایی که از وقتتون برای دکتری کم بکنه موافقت نمیکنند (به استثنا استاد دانشگاه بودن) . کارمند بودن هم کاریست که تقریبا تمام زمان مفید روزا به خودش میگیره و آدما خسته میکنه. پس اصولا دانشگاه به این مسئله اصلا روی خوش نشون نمیده. دوست من کار میکرد، در مصاحبه گفتن اگه قبول شی کارتا چه میکنی؟ گفت رها میکنم . گرچند مفید واقع نشد. اما اگه تضمین به رها کردن کار بدی قطعا بیشتر روی شما حساب خواهند کرد. |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - ghamar - 24 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ب.ظ)yasaman2009 نوشته شده توسط:سلام(24 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ق.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام خودم شنبه تماس میگیرم اما ظاهرا با یکی از دوستان تماس گرفتن و گفتن که قبول شدن با من که تماسی نگرفتن |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - yasaman2009 - 24 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط:سلام(24 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ب.ظ)yasaman2009 نوشته شده توسط:سلام(24 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ق.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام برای اینکه نتایج بپرسیم کدوم قسمت باید زنگ بزنیم؟با کی باید حرف بزنیم؟ |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - ghamar - 24 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ب.ظ)yasaman2009 نوشته شده توسط:سلام(24 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط:سلام(24 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ب.ظ)yasaman2009 نوشته شده توسط:سلام(24 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ق.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام تو سایت دانشکده کارشناس آموزش رو این اطلاعات نوشته کارشناس آموزش خانم مهندس جمیله توکلی تلفن تماس: ۰۷۱-۳۷۳۵۴۵۰۰-۱۰ داخلی ۲۸۱۴ (۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ب.ظ)yasaman2009 نوشته شده توسط:سلام(24 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط:سلام(24 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ب.ظ)yasaman2009 نوشته شده توسط:سلام(24 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ق.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام برید توی سایت و ببینید. این شماره تلفن بالایی اشتباه و جابه جا شده عدداش |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - yasaman2009 - 24 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام سلام ممنونم |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - crevice - 25 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۶ ق.ظ
من یک چیزی رو فراموش کردم بگم. بمن گفتن که فقط ۲ و ۳ مرداد مهلت دارم که حضوری برم و تعهد بدم. بنابراین حدس میزنم که احتمالا ۴ م دوباره به یکسری دیگه از بچه هایی که ذخیره هستن زنگ بزنن (بدلیل عدم تحویل تعهد توسط بعضی از قبول شده ها). Sent from my galaxy note 4 using Tapatalk |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - zsh - 26 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ب.ظ
کسی اطلاع داره که دانشگاه تهران برای قبولی هاش چیکار کرده؟ اصلا نتایج رو اعلام کرده یا نه؟ |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - nimam - 27 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ب.ظ)zsh نوشته شده توسط: کسی اطلاع داره که دانشگاه تهران برای قبولی هاش چیکار کرده؟ اصلا نتایج رو اعلام کرده یا نه؟ رو سایت نگفته ولی پذیرفته شدهها فک کنم خبر دارن. با دوستای من هفته پیش تماس گرفتن. |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - zsh - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ق.ظ)nimam نوشته شده توسط:(26 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ب.ظ)zsh نوشته شده توسط: کسی اطلاع داره که دانشگاه تهران برای قبولی هاش چیکار کرده؟ اصلا نتایج رو اعلام کرده یا نه؟ آهان ممنون. تماس گرفتم الان با دیدن پیامتون. |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - hojjat3 - 30 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۰ ب.ظ
سلام دوستان کسی از ذخیره های )ذخایر ![]() |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - crevice - 01 مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۹ ب.ظ
دوستان فرم اخذ تعهدسنجش باید به صورت دستی پر بشه و نیازی به محضری شدن نداره آیا؟؟! دوم اینکه فرم صلاحیت عمومی چی هستش؟ ممنون میشم من رو توجیه بفرمایین ![]() |