|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - نسخهی قابل چاپ |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - ۲ملودی - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
SALAM.doostan kasi soalate konkure azade 91 va 92 reshteye IT ro dare? |
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - elham_sh219 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)Breeze نوشته شده توسط: استرسسسس دارم. دقیقا مثه من!!!!! ![]() البته الان خیلی خوبم، خوبه خوب! حواسمم جمه جمه! ولی شما باور نکن! |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - sahar_rostami2 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ق.ظ
میسی خوبم!
|
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - sahar_rostami2 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
خوب نیستم
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Menrva - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ
خیلی بد |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - sahar_rostami2 - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
استرس..
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - olom tahghighat - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: منم خوب نیستمچه امضای قشنگی |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - atenaa - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ
اصن خوب نیستم نمیتونم برم سراغ کتابا دوباره |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Menrva - 07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ق.ظ
بد... |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - sama19624 - 07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
خدایرو شکر چون میگذرد غمی نیست ... |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - kati - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
حرف رو تا آخرش گوش نمیدن بعد از همون حرف نصف و نیمه آدم که هنوز از دهن بیرون نیمده قضاوت می کنند و اجازه دفاع کردن هم به آدم نمیدن !! و این میشه که حال آدم گرفته میشه
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - olom tahghighat - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ
هی توکل به خدا... |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Mänu - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
خسته ام از صبح تو درو دشت بودم یکم گیج ام در مورد آینده منتظرم... |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - elham_sh219 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
خیییییلییییی خوبم! ![]() خداجونم شکرت! تا اینجاش که خیلی بالا پایین داشت، اما شکرت خدا، گذشت، خوبم گذشت! ![]() ان شالله بقیه راهم با توکل به خودت پیش میرم تا رسیدن به هدف نهایی....
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - aamitis - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
امروز خیلی روز خوبی بود شکر |