|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Mahsash - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: یک عدد سوال !من که نه! :دی تازه اومدم خونهمون از خوابگاه انشاءالله از شنبهی آینده شروع میکنم. فعلا یه سری کار دارم که باید انجام بدم.
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - reza_a - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
سلام من قصد شرکت در کنکور کارشناسی ارشد سراسری بعدی رو دارم. یعنی ارشد ۹۴/ حالا موضوع اینجاست که من در تاریخ ۹۳/۱۲/۳۰ فارغ التحصیل میشم. ولی کنکور ارشد و زمان پر کردن دفترچه ارشد قبل از اون هست. اینطور که شنیدم باید معدل کاردانی و معدل کارشناسی تا تا تاریخ ۹۳/۶/۳۰ رو بزنیم درسته؟ مشکل اینجاست که معدل کارشناسی من تا آخر تابستون امسال تو مایه های ۱۶ خواهد بود ولی ترم بعدش یعنی تا آخر بهمن میرسونمش به ۱۷/ حالا میخواستم ببینم بعدا مجدد میتونم اصلاح کنم؟ یعنی بعد از کنکور هم زمان اصلاح نمره نهایی کارنامه رو میدن؟ سوال دوم: کلا هر سال در زمستون ثبت نام ارشد سراری هست درسته؟ اونوقت تا کی دقیقا وقت داریم فارغ التحصیل بشیم تا اگر ارشد قبول شدیم یتونیم بریم؟ تا آخر شهریور؟ یعنی مثلا اگر بهمن ۹۳ ثبت نام ارشد باشه، من شهریور ۹۴ فارغ التحصیل بشم برای رفتن به دانشگاه که مشکلی ندارم اگر به فرض قبول بشم؟ |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)reza_a نوشته شده توسط: سلام روز جلسه باید یه برگه ببرین( که توضیحات کاملش توو دفترچه هست) که نشون میده شما بعد از کنکور فارغ میشین،اگر بعد کنکور معدلتون بالاتر بشه براشون مهم نیست، اگر پایینتر از چیزی که توو ثبت نام زدین بشه تاثیر میدن ثبت نام زمستون نیست آبانه تا شهریور ٩٤ باید فارغ شین چیزی که تجربه میگه، معدل تو یه ترم ١ نمره اضافه نمیشه، نه بخاطر نمره و اینا، بخاطر تعداد واحد( که این اتفاق در ترمای اخر بیشتر نشون میده) |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fzpakzad - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)reza_a نوشته شده توسط: سلامچه طوری تو یک ترم معدل کل ۱۶ رو میخواهید به ۱۷ برسونید؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - hanasam - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط: [quote='iammiti' pid='282010' dateline='1402898647'] موافقم
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - reza_a - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
خیلی ممنونم از هر دو دوست عزیز. معدلم دقیقا رند ۱۶ که نیست! ۱۶ و خرده ای هست (برای همین گفتم تو مایه های ۱۶) بعدش فقط دروس معارفم میمونه که میدونم ۲۰ یا نهایت ۱۹ میشم چون حفظیم بد نیست و البته کارآموزی و پروژه که تمام تلاشم رو میکنم بالای ۱۸ بگیرم. |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fzpakzad - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ
کار آموزی نمره داره؟ به نظرم ریسک داره که بخوای معدلتو بالاتر بزنی |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط: کار آموزی نمره داره؟ کاراموزی هم دو واحد درسیه دیگه
|
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fzpakzad - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ
بله. مجبور به پاس کردنش هستیم اما نمره نداره. فقط باید بگذره. نمیدونم این موضوع بسته به دانشگاه متغیر هست یا نه. اما برای ما کارآموزی نمره نداشت. |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ
پس احتمالا بخاطر تفاوت دانشگاهاس برای ما نمره داره |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
مگه میشه کار اموزی نمره نداشته باشه؟ :| |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: مگه میشه کار اموزی نمره نداشته باشه؟ :| داره هیچ تو معدلتم میاد |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fzpakzad - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ق.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: مگه میشه کار اموزی نمره نداشته باشه؟ :|من فارغ التحصیل ۸۸ هستم. کار آموزیم نمره نداشت. فقط از محل کار آموزیم یک نامه بردم واسه دانشگاه که فلان ساعت تو محل کار حضور داشتم و همه چیز خوب بود و این حرفا... |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Mahsash - 01 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ق.ظ
کارآموزی برای ما نمره داره. ولی واحدش تو چارت ۰ هست! ولی به ما گفتند که قراره بشه ۱ واحد و تو معدلمون حساب بشه. |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 01 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: کارآموزی برای ما نمره داره. ولی واحدش تو چارت ۰ هست! ولی به ما گفتند که قراره بشه ۱ واحد و تو معدلمون حساب بشه. چه جالب، دقیقا وقتی واحدش صفره واسه چی نمره میدن اصن؟
|