|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: بیاین رو راست باشین هممون خوب میدونیم که خیلیاشون سیاه لشکرن ![]() ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بالاخره صفحه ۱۸ هم تموم شد! ماشالله چقده فعالین دوستان چقدر صفحات جلو رفته خدا قوت
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
کجا وایسا با هم بریم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: من باورم شده رباته
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Nfrs - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بابا ۱۲ درصد امسال، به نقل از تمام علما حکم ۳۵ پارسال داره!!! روایت داریم نزدیک ٥٠
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: بچه ها لطفا و حتما این فایل صوتی را بخاطر خودتان گوش کنید.تو هم اهل هولاکویی هستی؟ نه خوشم اومد خیلی جالب بود چقدر دلم به حال این بنده خدا سوخت گناه داشته بابای من که بسی خوشحال هم میشه اگه بگم قبول نشدم دیگه حالشون از درس خوندن ماها داره به هم میخوره!! ![]() فقط از خودم میترسم! |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ
احتمالا فردا اطلاعیه روی سایت سنجش قرار میگرد؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: بیاین رو راست باشین من الان نفهمیدم.... حرفی که ایشون زدن... مثبت بود یا منفی.... یکی برا من ترجمه کنه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: کجا وایسا با هم بریم باشه عزیزم با همم میریم
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Soodabezare - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
دوشنبه دقیقا کی میاد نتایج ؟؟ کسی می دونه ؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: احتمالا فردا اطلاعیه روی سایت سنجش قرار میگرد؟نه روز یکشنبه ساعت ۱۲ میزنه که نتایج ساعت ۱۸ عصر روی سایترقرار میگیرد |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Nfrs - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Soodabezare نوشته شده توسط: دوشنبه دقیقا کی میاد نتایج ؟؟ معمولا بعد از ظهرها نتایج می آد ولی امیدوارم صبح بیاد... |
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - *afsoon* - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ
سلام همه دوستان عزیز منتظر نه سنجش اطلاعیه زده نه رسانه خبری مبنی بر روز دوشنبه اعلام کرده نکنه بمونه بعد اعتکاف؟؟؟!!!! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra_ce87 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ)Soodabezare نوشته شده توسط: وای بچه ها وضعیت معده هاتون چطوره ؟؟؟ چه جالب منم همینو با خودم زیاد میگم اینکه دلم داره میاد تو حلقم گناهی آقایی ام فک کنم این چند وقت خیلی بهش این جمله رو گفتمدوستان از ته قلبتون برا همه مانشتی ها و غیر مانشتی ها که این چند وقت زحمت کشیدن دعاکنین
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Soodabezare - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ)zahra_ce87 نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ)Soodabezare نوشته شده توسط: وای بچه ها وضعیت معده هاتون چطوره ؟؟؟ تقریبا همه همینو با خودشون میگن اما داد زدنش جرات میخواد خدا از دهنت بشنوه ایشا.. همه شاد میشن و از خودشون راضی
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: متالیکا یه آهنگ داره به نام واسه متالیکا نیست واسه خانم Kelly Clarkson هست این شعر یه زمانی امضام بود
|