تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - abji22 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ

برم گمشم

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط:  سؤال معماری تعدادفلیپ فلاپ ضرب وجمع به ترتیب؟

۸-۴-۳ بود فکر کنم

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - missi90 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ

فک می کنین حدودن هر درسو چند درصد زده باشین؟

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط:  نمی دونم چرا هر چی فکر می کنم سوالای ساختمان و الگوریتم یادم نمیاد!
کسی چیزی یادش نیست یه بررسی ای بکنیم؟
یکی از سوالاش یادم اومد گفته بود بهترین پیچیدگی زمانی برای انتخاب k تا کوچکترین
N+klogk

n+klogn نمی شه؟

معمولا این سوالات چندتا گزینش درسته اونی ک از همه کوچکتر ه رو باید بزنی

با مرتبه n باید افزار کنی آرایه بعد k تای اول مرتب کنی که میشه klogk تابلو بود !! n+klogk

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط:  سؤال معماری تعدادفلیپ فلاپ ضرب وجمع به ترتیب؟

۸-۴-۳ بود فکر کنم

نه فک کنم به جای ۸ ۱۰ می شد اخه ۲ تا هم واسه شروع و پایان

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mohamad moo - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط:  سؤال معماری تعدادفلیپ فلاپ ضرب وجمع به ترتیب؟ موافقمTongue
۸ تا فیلی
۴ تا اند
۳ تا or

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ

دوستان اون سوال معماری مربوط به جمع ممیز شناور من اینو زدو:
برابر کردن توانها-جمع مانتیسها-نرمالسازی
عایا درسته؟؟

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)ali0281 نوشته شده توسط:  گسسته اون سوال تفاضل متقارن میشد هرسه مورد . سوال ROR میشد ۷ تا نمودار هاس فقط با شک زدم ۱۲ تا کسی اینو میدونه

همشون درسته
شانسی همه رو درست زدی
خوش به حالت

نه بابا مگه میشه شانسی تست رد دو تا درآوردم . هاس هم تو ۶ یا ۱۲ گیر کردم ۱۲ زدم تابلوتر به نظ میومد

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  برم گمشم
کجا؟ منم خراب کردم
دنیا که به اخر نرسیده با یه برنامه درست سال دیگ

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:  نه فک کنم به جای ۸ ۱۰ می شد اخه ۲ تا هم واسه شروع و پایان

گفته بود بخشی از چارت نه گفته بود تمامش
شروع و پایان حساب نمیشه

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - setarehfb - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ

چقد پایگاه سخت بود.کلا ده تا تونستم جواب بدم. اصلا روحیه ندارم فردا برم ازمون

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط:  دوستان اون سوال معماری مربوط به جمع ممیز شناور من اینو زدو:
عایا درسته؟؟

آره آره دقیقا اون سوال تعداد hit میشد ۹ تا من دوبار حساب کردم کسی مید.نه

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط:  دوستان اون سوال معماری مربوط به جمع ممیز شناور من اینو زدو:
عایا درسته؟؟

۱۰۰% من الان پوران رو چک کردم من هم همین رو زدمSmile

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - setarehfb - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ

۲log[n/4]+lognچی میشد؟

من رادیکال n اوردم
[/quote]

رادیکال n
[/quote]

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - noronet - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ

اون چیزی که مشخصه اینه که دوستان زیاد به مشترک بالا زدن خودتون نبالید...
ازش ۱۵ درصد کم کنید تازه بشه مثل سال قبل بقیه درس ها سرجاش ...

تموم شد رفت دیگه چقدر بحث میکنید ... من هرچی بشه راضی ام چون کم فروشی نکردم.. موفقیت یعنی همین ...Tongue به همین سادگی