|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamed90 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ق.ظ)hamedmohsenee نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: ببینید اگر شما میخواید فقط قبول شید ؛که میشید یک جایی تو شهر تهران.اما نه اگر زمینه تحقیقاتی یا استاد خاصی مد نظرتون و براتون مهم است از ارشد چی میخوان و میخوان چه بکنید اون باز جای بحث داره. به نظر من |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - maryam368 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ)maryam368 نوشته شده توسط: زبان که یادم نیست فکر کنم حدود ۳۰ انشالله خدا از دهنتون بشنوه |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط: بچه ها کسی رتبه های زیر ۲۰ پارسال رو داره درصداشون رو ؟ تو این که پارسه گذاشته از ۲۰ شروع شده آخه!تو همین مانشت هست کارنامه رتبه های زیر ۲۰ راستی پارسال دروس تخصصی راحت بودن و درضدا ۶۰ بالا بود اگه از مشترکمون کم کنیم لابد باید ۵-۱۰ درصدم به تخصصیمون اضافه کنیم...! |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ق.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ق.ظ)hamedmohsenee نوشته شده توسط: [quote='afrooz-OMD' pid='338099' dateline='1424208395']ببینید اگر شما میخواید فقط قبول شید ؛که میشید یک جایی تو شهر تهران.اما نه اگر زمینه تحقیقاتی یا استاد خاصی مد نظرتون و براتون مهم است از ارشد چی میخوان و میخوان چه بکنید اون باز جای بحث داره. به نظر من منظورتون چیه؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - melika12345 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
جالبه واقعا تخمین رتبه ی من تو سایت ماهان شده ۲۵۰ تا ۵۰۰ و تو سایت مدرسان شده ۱۴۰ ....چقدر نزدیکه واقعا این تخمین ها |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - yasmin.jll - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)melika12345 نوشته شده توسط: جالبه واقعا تخمین رتبه ی من تو سایت ماهان شده ۲۵۰ تا ۵۰۰ و تو سایت مدرسان شده ۱۴۰ ....چقدر نزدیکه واقعا این تخمین ها به نظرم ماهان واقعا بدبینانه و حتی غیر واقعیه! من میانگین درصدام ۵۰ شده، زده رتبه ام می شه ۸۰ تا ۱۵۰! تو مدرسان اون وقت زده ۱۶ :
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Densike - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:درصداتون چقدره ؟(29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)melika12345 نوشته شده توسط: جالبه واقعا تخمین رتبه ی من تو سایت ماهان شده ۲۵۰ تا ۵۰۰ و تو سایت مدرسان شده ۱۴۰ ....چقدر نزدیکه واقعا این تخمین ها |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - yasmin.jll - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:درصداتون چقدره ؟(29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)melika12345 نوشته شده توسط: جالبه واقعا تخمین رتبه ی من تو سایت ماهان شده ۲۵۰ تا ۵۰۰ و تو سایت مدرسان شده ۱۴۰ ....چقدر نزدیکه واقعا این تخمین ها من زبان ۷۶ مشترک ۴۷ مدیریت ۲۲ تخصصی ۵۷ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Densike - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:خیلی خوبه درصداتون مخصوصا زبان(29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:درصداتون چقدره ؟(29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)melika12345 نوشته شده توسط: جالبه واقعا تخمین رتبه ی من تو سایت ماهان شده ۲۵۰ تا ۵۰۰ و تو سایت مدرسان شده ۱۴۰ ....چقدر نزدیکه واقعا این تخمین ها |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - melika12345 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ
خب پس معلومه تخمسن مدرسان نزدیکی بیشتری به واقعیت داره حتما زیر ۵۰ میشین با این درصدا |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - mohamad moo - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ
متآسفانه استخدام های جدید اکثرآ (کارشناسی شبکه وامنیت اطلاعات می خواهند) . بله کارشناسی شما آی تی است . ولی دانشگاه علمی کاربردی کارشناسی این رشته ها را ارایه میدهد.اگر نگاهی به آرایش ترمی کاردانی به کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی رشته شبکه و امنیت اطلاعات بیاندازید متوجه میشوید.اخه چرا دانشگاه علمی کاربردی گرایش ارشد را در کارشناسی ارایه میدهد؟چرا؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sajad90 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
برای منو ماهان با میانگین ۵۳ میزنه ۲۰ تا ۸۰ !!! امیدوارم هرچی میشه خیر باشه دوست داشتم شبکه شریف یا امنیت امیرکبیر برم اما خیلی بعیده ، با این وضعیت امیدوارم شبکه امیرکبیر رو بیارم لااقل، خیلی پشیمونم سه تا مشترک نزدم دو تا معماری یکیم تخصصی در صورتیکه به احتمال ۹۰ درصد مطمئن بودم به جوابام اما از ترس اینکه مثل پارسال نشه نزدم ، ترس خیلی بده امیدوارم پشیمونم نکنه ... |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - melika12345 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجا همه ی کارنامه های کامپیوتر و ای تی سال ۹۰ هست که کنکورشون مشابه امسال بوده ....میتونین مقایسه کنین |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - mmamadi49 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ
دوستان خواهشا بگید امیدی هست ؟ چند میشم؟ زبان ۲۰ مشترک ۱۸ تخصصی ۴۲ معماری ۵۲ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ
خوش به حالتون بچه ها.. میانگین۵۰، ۵۳،... واقعن عالیه |