![]() |
مشکلات مانشت - نسخهی قابل چاپ |
مشکلات مانشت - admin - 19 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۵ ۰۸:۴۳ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: مدل Q&A ای واسه پرسیدن و درخواست های زیاد خوب نیست، آدم گیج میشه.مکان تاپیک در جای مناسبی نیست. توی بخش سوالات درسی طرح شده. اگه مکان تاپیک تغییر کنه اوکی میشه این مشکل. |
RE: مشکلات مانشت - SepidehP - 20 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ق.ظ
چرا گزینه حذف اعتبار کار نمی کنه؟؟؟ |
RE: مشکلات مانشت - Pure Liveliness - 20 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: چرا گزینه حذف اعتبار کار نمی کنه؟؟؟سپیده جون من الان حذف کردم مشکلی نبود. |
RE: مشکلات مانشت - SepidehP - 20 دى ۱۳۹۵ ۰۲:۳۵ ق.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ق.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط:(20 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: چرا گزینه حذف اعتبار کار نمی کنه؟؟؟سپیده جون من الان حذف کردم مشکلی نبود. واقعا؟؟؟ من چندبار امتحان کردم، روزای مختلف... نشد که! ![]() شاید واسه مدیرا مشکلی نیست.... نمی دونم می پرسم از بقیه. بهرحال مررسی پیور ![]() |
RE: مشکلات مانشت - gogooli - 20 دى ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ق.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: حذف اعتبار کار نمی کنه برای ما کار نمی کنه درصفحه قبلی در همین تاپیک اعلام کرده بودم |
RE: مشکلات مانشت - ANGEL* - 20 دى ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ق.ظ
سلام چرا تغییر نام کاربری نداریم تو مانشت؟؟ کاربریتو دوست نداری مجبور میشی یکی دیگه درست کنی ![]() ![]() |
RE: مشکلات مانشت - Pure Liveliness - 20 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۵۴ ق.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۵ ۰۲:۳۵ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط:انگاری فقط مدیرها میتونن حذف کنن. عجیبه.(20 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ق.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط:(20 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: چرا گزینه حذف اعتبار کار نمی کنه؟؟؟سپیده جون من الان حذف کردم مشکلی نبود. ![]() (۲۰ دى ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ق.ظ)angel* نوشته شده توسط: سلامسلام. باید به یکی از مدیرها بگید تا عوض کنن واستون. اکانت جدید نسازید که در صورتی که متوجه بشیم اخراج میشید ![]() |
مشکلات مانشت - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ دى ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ
هدیه به مانشت هم ماه هاست که خرابه و هنوز درست نشده! :-( |
RE: مشکلات مانشت - so@ - 20 دى ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط:برا منم از پارسال اینجوریه(05 آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: حذف اعتبار کار نمی کنه |
RE: مشکلات مانشت - stateless - 20 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۹ ب.ظ
من بگم حذف اعتبار برای من کار میکنه، چی میگید؟ ![]() همین چند روز پیش یه اعتباری بود اشتباه تایپی داشت حذف کردم دوباره ثبت کردم مشکلی هم نبود! ![]() |
مشکلات مانشت - ANGEL* - 20 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ ب.ظ
کو گزینه ی حذف کاربری؟؟؟ |
RE: مشکلات مانشت - Pure Liveliness - 25 دى ۱۳۹۵ ۰۴:۵۸ ب.ظ
سلام. وقتتون بخیر آقای دکتر. آمار انجمن منفی شده: [attachment=21161] |
RE: مشکلات مانشت - stateless - 29 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ب.ظ
سلام. چرا بعضی تاپیک ها وقتی لاگین نیستیم نمایش داده نمیشن؟ مثلِ: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یا: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مشکلات مانشت - jazana - 01 بهمن ۱۳۹۵ ۰۵:۱۲ ب.ظ
مکان تاپیک 'درخواست کتاب یا جزوه' رو تغییر بدید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مثلا ببرینش 'سوالات و موضوعات عملی کامپیوتری' یا 'دروس کارشناسی ارشد رشته های علوم و مهندسی کامپیوتر و ای تی' یا همونجا که درخواست مقالات توشه اینطوری جستجو توش راحت میشه. آفرین ![]() |
مشکلات مانشت - blackhalo1989 - 07 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۲۰ ب.ظ
ایموجی های چت مانشت برای من کار نمی کنه. |