![]() |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - aaa@hgg.com - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: آمارم به سلامتی تموم شد. انگار که یه خاور آجر ریختن کف خیابون حالا باید یکی یکی پرتش کنی طبقه دوم ![]() (۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(09 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ)aaa@hgg.com نوشته شده توسط:(09 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نیازی به پیگیر بودن نیس! با یه نگاه از لحنتون میشه فهمید!!! موفق باشین دوست گرامی .. کنکور ادبیات شرکت کنی حتما یه چیزی میشی! اما کامپیوتر بعید می دونم. منطقت لنگ میزنه! از کوزه بله. اما از انسان خیر ! انسان پر از چاله چوله و ات آشغال و البته چیزای خوبه. و میتونه انتخاب کنه کدومو بتراوه بیرون. ![]() ها ؟ خیلی به خودت فشار نیار ! ![]() |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
دوست عزیز، شما که رتبه تک رقمیت تزمینه! بهتر نیست به جای این تیکه پروندن ها به بچه ها، و حتی Fardad-A که خیلی آدم گلی هستش، بیای و یکم سازنده تر باشی! حد اقل طوری ساز بزنی که به میل بقیه خوش بیاد؟ شما که اینجور پستایی میزارید: aaa@hgg.com pid='' dateline=' نوشته شده توسط: بچه هایی که میگن امروز هم نتونستم درس بخونم: بهتر نیست بیایید و بگید که مثلا درسا رو چه جوری بخونیم تا به حد شما برسیم؟ یا کلا تجربیاتتون توی خوندن درسای مختلف با ما به اشتراک بگذارید؟ |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
دوستای عزیز یه کم این فرمون رو صافش کنین. دیگه جاده خاکی هم رد شداااا ![]() حداقل شماهایی که بیشتر اینجا میاین و میرین مراعات (املاش یه حالیه :-؟ ) کنین و به بقیه برای رسیدن به اهدافــ(!!!)ـشون کمک نکنین ![]() با تشکر پس از خوندن ۱۰۵ صفحه از ریاضی مهندسی به یه نتیجه رسیدم : " من آمار را دوست میدارم، خیلی زیاد" به خدا شرف داره به این ریاضی ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)aaa@hgg.com نوشته شده توسط: این تاپیک و مانشت آشغاله!بهترین سایت فارسی هست که تا الان دیدم. (۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)aaa@hgg.com نوشته شده توسط: البته در حد اینکه ۲ ساعت بیای و چند تا پست اساسی رو قبل از شروع به خوندن کنی و منابع رو بشناسی، خوبهپس به دردت خورد. (۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)aaa@hgg.com نوشته شده توسط: این تبلیغات چیه زدن توی سایت؟این مسئله یه دو سه ماهی هست فکر کنم و بحثش شده، آقای تنهایی گل تر از این حرفاست، پولم گرفت نوش جونش، هزینه نگهداری سایت به نظر شما کی میده؟ حاضری کمک مالی کنی به سایت؟ (۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)aaa@hgg.com نوشته شده توسط: چون یه آشغالی مثل من پیدا میشه حرفایی میزنه که اذیتتون میکنه !نفرمایید! |
RE: گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - aaa@hgg.com - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط:(09 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)aaa@hgg.com نوشته شده توسط: این تاپیک و مانشت آشغاله!بهترین سایت فارسی هست که تا الان دیدم. مسئله همینه دیگه! سایت مکتب خونه رو رها کردین میگین بهترین سایت فارسی مانشته ! با پوست و خون و روانتون سرشته شده! معتاد شدین! یه روز نیاین بدن درد می گیرین! من محکم سر حرفام ایستادم. در خصوص شخص هم صحبت نکردم و اصولا به گل یا گل بودن ادما اعتقادی ندارم. این آخرین پستم بود. بدرود. |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ)aaa@hgg.com نوشته شده توسط: سایت مکتب خونه رو رها کردین میگین بهترین سایت فارسی مانشته !همین سایت درس برنامه نویسی وبش ناقصه که کلی زد حال به من زد، هر چی هم میل زدم گفتم کاملش میکنید جواب ندادن! حد اقل اینجا ۴ تا مدیر داره تا خفتت رو بگیرن. (۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ)aaa@hgg.com نوشته شده توسط: این آخرین پستم بود. بدرود.آخرین پست رو بزار واسه مصاحبت انشاالله، ایشاالله شریف هم دانشگاهی بشیم. |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - danesh - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ
قدر لحظه هایی که دارین بدونید ارامش واسه درس خوندن وسلامتی خیلی مهمه من تا دیروز مطالعه داشتم اما دیشب دکتر کفت باید زانوم جراحی شه با حرف های دکتر انگاری عمل سخت وتضمین صدرصد ی واسه خوب شدن نیست پس با اوضاع درس وارشد امسال دیگه نمی شه برام دعا کنید و شما ها بدون دغدغه به درس ادامه بدید واقعا درس ارامش وتمرکز می خواد بعدا سایر موارد واقعا من چند مدته که بی ارامشی واسترس تجربه کردم قدر سلامتی تون بدونید وشکرکذار باشید براتون ارزوی رتبه های خوب دارم فعلا بای |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ
واقعا متاسفم ..................................!!! |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ican - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ب.ظ
سلام دوستان. اومدم صفحه ی آخر رو بخونم انرژی بگیرم... بگذریم چی شد! بچه ها جدیدأ وقتی دارم مطالعه می کنم ذهنم خسته می شه. یعنی برم تو این حالت اصلأ دیگه هیچی از درسایی که می خونمو نمی فهمم. حالا اصلأ خسته نیستما! بحث داشتن انگیزه یا نیم ساعت نیم ساعت استراحتو بذارید کنار! هر نیم ساعت ۱۰ دقیقه استراحت عملی نبود، انگیزه دادن و فکر کردن به چیزای خوب هم تو اون شرایط اصلأ جواب نمی ده. یعنی اصلأ تخیلت کار نمی کنه. بری تو این فاز دراومدنت با خداست! راهکار بدید لــــــــــــــطفأ... راهکـــــــــــــــــــــار ![]() |
RE: گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - AEM4949 - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ)aaa@hgg.com نوشته شده توسط: مسئله همینه دیگه! دوست اینترنتی من سلام البته قراره دیگه پست نذارید ، ولی به هر حال ی سوال: مگه مثل فیلم ها ، چند نفر با تفنگ وایسادن بالا سره شما و هی میگن برو مانشت ، که شما اومدی مانشت؟ ![]() ![]() ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هانی الرضا - ۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
سلام، شب بخیر؛ امروزم با مرور یکسری از درسها گذشت، چقدر بده! درسی که مرور نشه انگار اصلا خونده نشده! مثلا این BST و کلا درختهایی رو که من تابستون تا تَهِ تَهِش رفته بودم رو الان حتی کوچیکترین فرمولهاشو هم یادم نیست! امروز فاز بعدی برنامه تموم شد و از فردا برنامه جدید رو اجرا میکنم! من چرا برنامم با هیچکی هماهنگ نیست؟! نه با مَزیها ![]() ![]() دارم این آهنگ تیتراژ گزینه جوان رو گوش میدم الان ![]() به امید فردا قصه زیبا میشه... دلتو دریا کن هر دری وا میشه خودتم میدونی مرد این میدونی به خودت تو آینه بگو تو میتونی عاشق خورشیدی و تشنه بیداری به جهان ثابت کن چی تو فکرت داری... حرفمو باور کن با دلت از ریشه... حقتو میگیری تا جوونی، میشه این همه بیخوابی واسه تو تنها نیست آخرش هر چی شد آخر دنیا نیست عاشق خورشیدی و تشنه بیداری به سنجش ثابت کن چی تو فکرت داری... ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 09 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
حالا اگه بحث سالم و مفید منابع بود تا الان صد دفعه مدیران عزیز تذکر جدی داده بودنا! امروز که دانشگاه بودم، ولی از فردا یا شنبه شروع میکنم دوباره... یه روز استراحت به من خیلی انرژی میده ![]() |
RE: گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 10 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط: خیلی خوشحال نباش، آمار فرتی از یاد آدم میره، انگار همین دیروز بود فصل توزیع های گسسته رو خونده بودم(حالا یکی میاد میگه چون که مفهمومی نخونده بودی) کلا یادم رفته، باید با تست مرور کنید، در ضمن جزوه ۹۰% هم خوبه اونم ببین خلاصس.درست میگی الانم مباحثش تو هاله ای از ابهامه ![]() ازش خلاضه گرفتم.تو این هفته خلاصه رو می خونم + سری تست تو ۵۰ درصدم هم همینطور |
RE: گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 10 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
سلااااااااااااام خدا قوت دوستان ![]() چه خبر بوده اینجا؟ حس کردم میدون جنگه ! کنکورو دوست دارم چون یه ریتم خاص و منظمی به زندگی میده خیلی چیزا میشه از دوره کنکور یاد گرفت شاد و پر انرژی باشید |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mostafa122 - 10 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: امروز که دانشگاه بودم، ولی از فردا یا شنبه شروع میکنم دوباره...واقعا سخت از راه برسی خونه خسته و نهار یه دونه فلافل خورده باشی از صبح تا عصر تو دانشگاه بودن بعد بیایی هم کتاب دستت بگیری و انتظار داشته باشی مطالب و یاد بگیری اوففففففف من دیروز و امروز چیزی نخوندم فردا که کتابخانه تعطیل مهمون هم حبیب خداست ولی خدا کنه فردا نیاد خونمون تا برسیم بخونیم |