تالار گفتمان مانشت
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - ma2ta.a.h - 12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ

مثل تموم عالم حال منم خرابه خرابه خرابه
داد میزنم که ساقی میخونه بی شرابههه

Sent from my ST26i using Tapatalk

سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - azarakhsh1986 - 12 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ

سلام
و باز هم اسسسسترسسس...

سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Menrva - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ

امروز خوب نیستم در شک و تردید....

سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - nina325 - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ

عالیم بی دلیل
با اینکه دلایل زیادی برای ناراحت بودن دارم ولی شادم
+دوست داشتم حالمو یه جا ثبت کنم

سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Mänu - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ

دلم تنگه برای گریه کردن

RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - mehrdadcrab - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ

حس بی کاری!! نمیدونم چرا همیشه ایام امتحانات اینجوری میشم!! برا ارشد برنامه ریختم بخونم مثلا، امتحانم دارم هیچ کدومو انجام نمیدم Sad(

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 4

RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - vesta - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ق.ظ

(۱۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط:  می ترسمConfused
از تغییر می ترسم
از یکنواختی و تکراری شدن هم می ترسم
چرا هر تغییری قبل از اینکه بتونیم قبولش کنیم پیش می یاد؟ خوب یکم بیشتر وقت می خوامSad
دنیای صفر و یک اصلا هم خوب نیست همیشه که نمیشه آره یا نه
پس شاید تقریباً و احتمالاً چی میشه؟
تغییر همیشه ترس داره، چون میری به سمت چیزی که نسبت بهش آگاهی کامل نداری
ولی وقتی از قبل بهش فکر کنی و ببینی که بهترین راه هستش هر قدرم بترسی باید بری سمتش
یه چند روز که بگذره و شروع کنی کم کم ترست میریزه
بهترین راه مقابله با ترس روبه رو شدن باهاش هستش

سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - fa_shinobi - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ

تو ذهنم فقط بوق اشغاله. امروز چند ساعت کارم این بود که زنگ بزنم. به کجا؟ سازمان سنجش. داشگاه مالک اشتر. مالک اشتر اصفهان. دانشگاه خودمون و چند تا از فامیلامون. آخر سر موفق نشدم با هیچکدوم تماس بگیرم. بوق بوق بوق

RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - sahar_rostami2 - 22 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ

(۲۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  Sad
.
.
.
حس داغونی!
چی فکر میکردیم چی شد

مثه من؟! چی فکر میکردیم چی شد واقعا....اگه امتحان داشتی!!

سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - fa_shinobi - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ

(۲۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(22 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  Sad
.
.
.
حس داغونی!
چی فکر میکردیم چی شد

مثه من؟! چی فکر میکردیم چی شد واقعا....اگه امتحان داشتی!!
ما که هیچ امتحانی نداریم. Smile
با خیال راحت از جام جهانی تا جام جهانی

سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - olom tahghighat - 25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ

اخش........... چرا انقد نتایج دیر اعلام میشه ......

سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - olom tahghighat - 25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:  امروز متوجه شدم که بعضی کارفرماها حتی نمیدونن دانشگاه تهران کجاست؟ روزانه است؟ غیر انتفاعیه یا فراگیره؟ و از این بابت خیلی خوشحالم. چون فهمدیم که نباید به هر چیزی نازید، خصوصا جایی که درس میخونیم و برای ورود به بازار کار (البته نه در تمام مواقع) تحصیلات اهمیت چندانی نداره.
چرا داره کی میگه نداره چرا خودمونو گول میزنیم من خودم شخصا ی کار معمولی رفتم نه تخصصی نرم اونم ی کار امور دفتری که باسیستم کارفرما برداشته میگه مدرکتون از کجاست از ازاد کارشناسیم میگه نه نه نه ما فقط از دانشگاه دولتی کارمند میگیریم اونم باسابقه کار منم لبخند زدمو اومدم بیرون ... اونم کاری که اصلا تخصصی نرم نبود دفتری کامپیوتری ی طورای مث کارمند بانک کارشم اش دهون سوزی نبود حالا شما میگی مهم نیست......البته قبول هر کارفرما عقایدش با اون یکی دیگه فرق میکنه..

RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - elham_sh219 - 27 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ

خیلی خوبم! خیلی.......

خداجونم شکرت!
شکرت که همیشه هوامو داشتی و داری.....

یه دلیلش امتحان امروزم بود که خیلی خوب شد ! و کلی دلیل دیگه که قابل شمارش نیست ..... Big Grin

RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - elham_sh219 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ

امروز سرحالم!
دارم درس میخونم واسه امتحان آخرم!

دیگه داره تموم میشه... Big Grin

سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Maryam-X - 01 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ

حالم امروز خوب نیست....
یعنی چند وقته که خوب نیست.
از دست این زمونه و دلخوری هایی که بعضی از اطرافیان برام بوجود آوردند به ستوه اومدم!!
دلم برای یه شادی محض...یه خنده ی از ته دل تنگ شده....