تالار گفتمان مانشت
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - نسخه‌ی قابل چاپ

قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - yahyazahedi - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ

(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)saahaar1 نوشته شده توسط:  تهران جنوب کسی نرفته ثبت نام ارشد ؟؟؟؟؟
همون روز انتخاب واحده یا نه ؟؟
پول تو کارت بذارم یا نه :دی
چرا یکی از دوستای من رفته ، اونجا ثبت نام + انتخاب واحد تو یک روزه
در ضمن طبق برنامه ای زمانبندی ثبت نام که بر روی سایت تهران جنوب می باشد ، شما میتوانید به دانشکده مربوطه مراجعه و ثبت نام کنید.
شهریه ثابت و متغییر را نیز باید بلافاصله پرداخت کنید.

قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - JEYBUY - 02 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ

تهران شمال کسی نبود ؟
کسی نرفته برا ثبت نام ؟

قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - bahar_engineer - 02 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ

(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط:  
(02 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)saahaar1 نوشته شده توسط:  تهران جنوب کسی نرفته ثبت نام ارشد ؟؟؟؟؟
در ضمن طبق برنامه ای زمانبندی ثبت نام که بر روی سایت تهران جنوب می باشد ، شما میتوانید به دانشکده مربوطه مراجعه و ثبت نام کنید.

بچه ها یعنی علوم تحقیقات هم اینطوریه ؟ بلافاصله باید پرداخت کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هم ثابت هم متغیر؟؟؟

راستی اومدم یه پیشنهاد بدم
بچه های علوم تحقیقات یه قرار بذاریم یه جا جمع بشیم انجمن مانشتی ها تشکیل بدیم Big Grin

RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - ladymj - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ

(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)JEYBUY نوشته شده توسط:  تهران شمال کسی نبود ؟
کسی نرفته برا ثبت نام ؟
من هفته ی آینده میرم
زنگ زدم گفتم تا کی مهلت داره گفتن به ما موعد خاصی گزارش نکردن :| ؟!!

RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - saahaar1 - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ق.ظ

(02 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)saahaar1 نوشته شده توسط:  تهران جنوب کسی نرفته ثبت نام ارشد ؟؟؟؟؟

اخ اخ خوب شد گفتی مرسیییییی
رفتم ک پول تو کارت بذارم و رمز دوم بگیرم
شنبه باید برم
خیلی مرسی

RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - saahaar1 - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ

مرسیییییییی رفتم پول گذاشتم تو کارت
خیلی هم زور داشت Confused
شنبه حساب خالی میشه Sad

قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - H-Arshad - 05 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ

دوستانی که سربازی نرفتند و مشمول هستند . لطفا بدون برگه لغو معافیت تحصیلی که از دانشگاه کارشناسی بعد از فارغ التحصیلی بهتون میدن . نرید ثبت نام. چون وقتتون تلف میشه
همین زمان رو بزاری فارغ التحصیلی رو انجام بدید تا بتونید اون برگهخ لغو معافیت رو بگیرید
چون باید با همین برگه بروید پلیس +۱۰ مجوز ارشد رو بگیرید
این برگه رو بعد از تسویه حساب و اتمام کار ها بهتون میدن.

قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - JEYBUY - 18 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ

اگر کسی تهران شمال هست بگه این هفته کلاسا تشکیل شده یا نه ؟چون من این هفته نتونستم برم