|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ ب.ظ
سیستم عامل چرا تعداد قاب نداده بود عجب احمق بود . من با ۳ تا قاب گرفتم شد ۱۲ تا باید این سوال حذف شه ولی . پایگاه خیلی سخت بود بنظرم یکیش میشد min حقوق میده یکیش میشد اونایی که کمترین تعداد قطعه تولید کردن . یه سوال اول شک کردم بین ۱ . ۴ کسی میدونه سوال اول کلید اصلی اینا بود ۴ زدم ؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - setarehfb - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ
مولفه های همبند قوی رو باید چطور پیدا کرد؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ
تعداد hit رو من ۶ بدست اوردم. چون یه دونه از بلاکای کش دو سه بار عوض میشد. |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - farnod3 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: دوستان خواهشا دیگه راجع به این یه سوال logn یا n بحث نکنید. از دوازده تا سوال طراحی و ساختمان گیر دادین به این یکی. آخه فقط همین یکی ظاهرا کمی مشکل بود ببینید چقد نظرات فرق میکنه،بعد بعضی دوستان میگن سوالات آسون نبوده،خوب آسون بوده که سایر جوابارو براحتی پذیرفتیم،پس چرا اینو روش اجماع نداریم چون کمی سخت بود. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ ب.ظ)ali0281 نوشته شده توسط: سیستم عامل چرا تعداد قاب نداده بود عجب احمق بود . من با ۳ تا قاب گرفتم شد ۱۲ تا باید این سوال حذف شه ولی . پایگاه خیلی سخت بود بنظرم یکیش میشد min حقوق میده یکیش میشد اونایی که کمترین تعداد قطعه تولید کردن . یه سوال اول شک کردم بین ۱ . ۴ کسی میدونه سوال اول کلید اصلی اینا بود ۴ زدم ؟ دفرچه ها فرق میکرد شاید مثلا ۴ شما ۲ من بشه |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mohamad moo - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
۲xx4 چی میشد چند تا عدد بر ۷۲؟ |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - missi90 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ
بچه ها حالا که همه می گن آسون بوده نباید با درصدای حدود ۵۰ تو هر درس انتظار رتبه ی خوب داشت؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a.r - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ
منم نقص صفحه رو ۱۲ تا بدست اوردم و همونو زدم. واسه ۴تا جواب تو گزینه ها نبود |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها حالا که همه می گن آسون بوده نباید با درصدای حدود ۵۰ تو هر درس انتظار رتبه ی خوب داشت؟با این کنکور درصادای نزدیک ۱۰۰ هم نباید امید داشته باشن |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها حالا که همه می گن آسون بوده نباید با درصدای حدود ۵۰ تو هر درس انتظار رتبه ی خوب داشت؟ اگه انقد زدی که اولی.نگران نباش |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - missi90 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها حالا که همه می گن آسون بوده نباید با درصدای حدود ۵۰ تو هر درس انتظار رتبه ی خوب داشت؟با این کنکور درصادای نزدیک ۱۰۰ هم نباید امید داشته باشن جدن؟ ![]() ![]() ![]() نا امید شدم ![]() ![]() (۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها حالا که همه می گن آسون بوده نباید با درصدای حدود ۵۰ تو هر درس انتظار رتبه ی خوب داشت؟ کاربرای دیگه میگن با ۱۰۰% هم نباید امید داشت
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)z.sh نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:سلام . منم ۳ دراوردم.(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: کسی از دوستان نیست لطف کنه بگه اون سوال جدول صفحه تو سیستم ۳ می شد تعداد سطوحش؟ شک ندارم ۳ تا میشد میشد |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - flowerirani - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ
شک نکنین ۵۰% قبولین فکر کردین اسون بوده خواهید دید جواب ها رو |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - vahidvahid - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: با جستجوی دودویی میشه لاگ ان |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها حالا که همه می گن آسون بوده نباید با درصدای حدود ۵۰ تو هر درس انتظار رتبه ی خوب داشت؟با این کنکور درصادای نزدیک ۱۰۰ هم نباید امید داشته باشن کاربرای دیگ ظاهر سوالارو دیدن مثلا ساده بوده ولی در واقع اینطور نبود.نگران نباش |