![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - zahra1360 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ق.ظ)ahmad77 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ)zahra1360 نوشته شده توسط:اگه علوم تحقیقات تهران شرکت کرده باشی خودشون بررسی می کنند اگه قبول نشی انتخاب هاب ده گانه بررسی می شه.(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ)byb نوشته شده توسط: بچه ها این چه وضعیه؟؟؟آره واقعا . چیکار کنیم ؟ تهران اصلا تو شهرها نیست . یعنی تو بقیه واحدهای تهران شرکت داده نمیشم ؟ اینجوری که ممکنه کسی که ترازش پایین تر از منه تهران قبول شن ولی من که علوم تحقیقات شرکت کردم قبول نشم . ![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mehdiba3 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ
کسی هست به ما بگه پردیس چه فرقی با بقیه داره؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - peyman.rasouli - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ
دوستان کسی میدونه فرق پردیس علوم و حقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیه؟ خواهشاء اگه کسی دقیق میدونه جواب بده |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ)zahra1360 نوشته شده توسط: یعنی تو بقیه واحدهای تهران شرکت داده نمیشم ؟ اینجوری که ممکنه کسی که ترازش پایین تر از منه تهران قبول شن ولی من که علوم تحقیقات شرکت کردم قبول نشم .نمیدونم...امسال مثلا قرار بود این اتفاق نیفته...شما ترازت چنده؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - zahra1360 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ)zahra1360 نوشته شده توسط: یعنی تو بقیه واحدهای تهران شرکت داده نمیشم ؟ اینجوری که ممکنه کسی که ترازش پایین تر از منه تهران قبول شن ولی من که علوم تحقیقات شرکت کردم قبول نشم .نمیدونم...امسال مثلا قرار بود این اتفاق نیفته...شما ترازت چنده؟ ای بابا ؟؟؟!!! من ترازم ۶۸۵۱ شده و رتبه ام ۱۱۹ . آخرین رتیه قبولی ۹۸ هست با تراز ۶۹۷۱ من واقعا ناراحتم . نمیدونم چیکار کنم ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ب.ظ)zahra1360 نوشته شده توسط: ای بابا ؟؟؟!!! من ترازم ۶۸۵۱ شده و رتبه ام ۱۱۹ . آخرین رتیه قبولی ۹۸ هست با تراز ۶۹۷۱ ایشالا که قبول میشی..منم وضعیتم تقریبا مثل شماس....تهران جنوب زده بودم.رتبم ۱۱۶ است. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - شاپری - ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ
یه جا گفته بود: اقبالی گفت :جهت هدایت داوطلبان به انتخاب رشته/شهر مناسب نمرات داوطلبان در هر یک از رشتههای مجموعه امتحانی در سیستم انتخاب رشته درج گردیده است. منظورش بقیه گرایش هاست؟ کجا درج شده؟؟ از کجا بفهمیم تراز بقیه گرایش هارو؟ دارن دیوونه میکنن ماروووووو.............. |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: یه جا گفته بود:آره دیگه..وارد سیستم که میشی و اطلاعاتتو وارد میکنی ترازاتو توی هر سه گرایش نوشته... |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mehdi67ma - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ب.ظ
دوستان با تراز ۵۹۱۰ تو گرایش معماری کامپیوتر امیدی به قبولی تو تکمیل ظرفیت هست؟؟؟؟ یه سوال دیگه تکمیل ظرفیت مثل سراسریه یا فقط انتخاب اول مهم تره؟؟؟؟ پیشاپیش مرسی از دوستان |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - re90_9_24 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ
تو رو خدا بچه ها کمک کنید به هم من ترازم ۵۶۸۳ رتبم ۱۴۹ نرم افزار قزوین زده بودم می خوام کرمانشاه قبول شم جند در صد احتمال قبولیم به علوم تحقیقات کرمانشاه است ؟؟؟؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mmd2009 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
اینجا که نمیتونن بهت بگم چند درصد قبولی ولی یک چیز بد که هست اونم اینه که با وجود اینه همه از دم پردیس شدن انتخاب ها و فقط چند گزینه غیر پردیسی وجود داره ، رقابت خیلی سختتر میشه اینطوری و حق خیلی ها ضایع میشه ( چه اونایی که قبول میشن و چه اونایی که قبول نمیشن ) |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - zahra1360 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
بچه ها کسی تو مرکز آزمون آشنا نداره بپرسه ببینه چرا امسال اینجوری شده ؟؟؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)re90_9_24 نوشته شده توسط: تو رو خدا بچه ها کمک کنید به هم من ترازم ۵۶۸۳ رتبم ۱۴۹ نرم افزار قزوین زده بودم می خوام کرمانشاه قبول شم جند در صد احتمال قبولیم به علوم تحقیقات کرمانشاه است ؟؟؟؟کسایی که اینجان متخصص نیستن که بدونن کسی قبول میشه یا نه.... ما فقط حدس میزنیم... تراز کرمانشاه چنده؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Sunshine Off - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ
بچه ها اگه میخواهید نمرات وتراز توی همه گرایش ها را ببینید وارد سامانه انتخاب رشته بشید وتوی کارنامه خودتون ببینید.اگه نخواستید الان انتخاب رشته کنیدهمون لحظه از سامانه بیرون بیایید. درمورد تکمیل ظرفیت اونایی که ترازشون خوبه توی همون واحد خودشون قبول میشن پس نگران نباشن بچه های علوم تحقیقاتی هم توی واحد خودشون وبقیه واحدهای تهران گزینش میشن،چرا اعصاب خودتون ومن را بهم میریزید. سالهای قبل خودشون میگرفتن امسال حق انتخاب را دادن به دوستان. فقط با دقت انتخاب کنید. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - niya - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
واییییییییییییییییییییییییییییییییی شهریه ثابت پردیس دو میلیون و ۲۰۰ با مدرک غیر معتبر .................................... |