![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - TnT - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: خدایا در این لحظات پایانی مرا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمی توانم تغییر دهم ...لحظات پایانی چیه؟؟؟ مگه دنیا داره تموم میشه!! |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - MSZ - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ
یکم پیش تو باشگاه بودم، دوستم اس ام اس داده: "دفترچه ها و رتبه ها اومده" چنان با عجله دویدم سمت رخت کن که پام به یه وزنه گیر کرد و کم مونده بود بلا سرم بیاد! ۱ دقیقه بعد دوستم اس ام اس زده: "شرمنده یادم رفت علامت سوال بزارم آخر جمله ام" خدایا ما رو از این نگرانی و اضطراب نجات بده... ایشالا با دل خوش تموم بشه این داستان... |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SarahRad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: به یه نکته ای دقت کردین؟ دقیقااا!! فقط بلد بودن کنکورمون رو یه هفته بندازن جلو!! ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Fardad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ
ولی خدائیش قبول شدن ارشد را وقتی با ریاست جمهوری مقایسه میکنم مبینم ارشد راحت تره. فکر کنید ششصد نفر ثبت نام کردن یک نفر قراره بشه رئیس جمهور. ![]() ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - x86 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ
حلول ماه مبارک رجب رو هم به همتون تبریک عرض می کنم و امیدوارم که کم کم خودمون رو واسه ماه رمضون آماده کنیم، پارسال ماه رمضون یادتونه؟ با زبون روزه چطور مدارمنطقی میخوندیم؟ چطور تستای ساختمان داده رو میزدیم؟ دم افطار هم مثل جنازه بودیم؟ انشاالله اونهایی که پارسال ماه رمضون داشتن با زبون روزه درس میخوندن امسال یه رتبه ی خوب بیارن و از ماه رمضون و شب های قدرش به قدر کافی استفاده کنن...
![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - samira.it - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط:درصداتون تو علوم چی بوده؟ زبان:سفید زیاضیات:۲۴ گسسته و داده:۴۰ نظزیه اصول:۲۰ انالیز ۴۴ خوب؟میارم زیر ۱۷۰؟ (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط: چند نفرین حالا؟خب شما پول رو بده آدم هاش زیادن...اسن شب که دارم میرم مسجد دعای جمعی میگیریم هم ثوابش بیشتره هم خیلی پولش گنده تره...مگه ما بیمه ایم که خسارت بدیم،ریسکه دیگه اید خطر کنی خخخ اخه من خودم تو بیمه ایران کار میکنم ![]() باشه حالا امشب برو مسجد ببینم |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Jooybari - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: یادش بخیر. ولی سیستم کاری من یکم فرق میکرد. ساعت ۱ تا ۳ درس میخوندم. بعد (بخاطر یک سری مشکلات) میرفتم سحر درست میکردم و بعد از اذان ۱۰ ساعت میخوابیدم. توی روز نمیشد درس خوند. ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - neda_Network - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ب.ظ
قبول شدن ریاست جمهوری راحت تره بخدا چون نه کلیداش عوض میشه نه جواب جابجا میشه آرا را میشمرن نه هر روز بگن آرا قاطی شد و هروز یه نفر بگه ببخشید کاندید اشتباه انتخاب شد سال دیگه باز رای بدید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Jooybari - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ولی خدائیش قبول شدن ارشد را وقتی با ریاست جمهوری مقایسه میکنم مبینم ارشد راحت تره. ولی نتیجه انتخابات دو روزه میاد نه ۳ ماهه. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - azad_ahmadi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط:ببخشید شما که بیمه ایران کار می کنید بی زحمت حق بیمه پاترول ۲در/۴نفر/۴سیلندر/۱۳۸۰ و ۱سال تخفیف رو حساب می کنید ببینیم نوع خاکی که باید سرمون بریزیم رس باشه یا شن؟(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط:درصداتون تو علوم چی بوده؟ (کامنت شوخی بیش نبود و خواستم روحیه دوستان عوض بشه) ![]() انشالله که فردای خوبی داشته باشید. کلهم اجمعین. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - samira.it - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط:ببخشید شما که بیمه ایران کار می کنید بی زحمت حق بیمه پاترول ۲در/۴نفر/۴سیلندر/۱۳۸۰ و ۱سال تخفیف رو حساب می کنید ببینیم نوع خاکی که باید سرمون بریزیم رس باشه یا شن؟(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط:درصداتون تو علوم چی بوده؟ انقد حق بیمه ها رفته بالا که نگو امروز یکی اومد نیسان داشت ولی بیمه نداشت ۱۷۰۰ براش آب خورد دپرس شد رفت |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - hesamvazirii - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
میتونم قسم بخورم از الان تا لحظه ی اعلام نتایج توسط پسر بچه ی توکلی، پرکاربرد ترین دکمه ی کیبورد، دکمه ی f5 ( یا به روایتی ، رِفرِش)خواهد بود. ( رسما دکتر به بچهاش گفته بابایی مشقاتو که نوشتی بعدش هر وقت عشقت کشید کلید اینتر رو بزن، فقط شانس بیاریم فرزند برومندش دکمه ی اینتر رو با دِلِت اشتباه نگیره.که در این صورت رتبه ها بر اساس نظر شخصی دختر بچه ی آقای سنجش اعلام خواهد شد) : ))))) هر کی موافقه شوت و دست و جیغ و هوراااا خدا این دلخوشی رو از ملت ما نگیر : )) |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - shahrooz33ce - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۳۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: دوباره کار به جاهای باریک زندگی رسید و دوباره من یاد خدا افتادم... برای خودم متاسفم که فقط موقع سختی ها یاد خدا میفتم...خیلی مردی امیر ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - jameshenas - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ
بچه ها میگم بیاین یه کاری بکنیم فردا اول رجب هستش و روزه بگیریم هم ثوابش رو میبریم هم یه کوچولو دل خدارم میبریم،فقط یادمون باشه اگه روزه گرفتیم و خدای نکرده جواب دلخواه رو نگرفتیم نذاریم به پای خدا... توکل به خدا و امام محمد باقر(ع) که روز تولدش هست ایشالله خود اهل بیت یه شیرنی خوب بابت قدم نو رسیده شون بهمون بدن... |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - حمید ال وی ان - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط:همین الان کلی واست دعا کردم...توام دعا کن... |