![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: بچه ها چه حالی دارین شما ها که ویس گوش میدین.منم تا قبل اینکه گوش کنم همین فکرو میکردم ![]() ![]() خدائیش کتاب رو میدیدم نمیفهمیدم چی به چیه برا نظریه. خیلی کمک کردم ![]() همچنان شبکه راند ۲ ؟ ![]() امروز رفتم سیستم عامل حقیقت بخرم اصن کسی نداشت :| شبکه رو هم پرسیدم همین طور بود :| چه کنیم آیا ؟؟ ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: آره مهدی جان زیادهآقا خیلی خوب نیستا ولی در حد یه پیشنهاده هنوز راس رو نخوندم ولی اینکارو میکنم حقیقت با راس (۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:ویس های amitisweb رو دانلد کردید؟(16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: حس درس خوندن نیست :آخ آخ. آی گفتی :| نه آتنا خانوم چی هست؟ میشه لینکشو واسم بفرستین؟ ممنون میشم |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: امروز رفتم سیستم عامل حقیقت بخرم اصن کسی نداشت :| جفتش دوباره چاپ میشه دیگه نهایتا تا آخر شهریور میرسه آره راند دوم حقیقت finish شد میرم راند دوم کراس رو start کنم(فقط همون ۳-۴ فصل اول) اوف من چقد اینگلیش بلدم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ق.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: بچهها این درصد کنکور که اخبار اعلام کرد برای سال ۹۳ شده ۲۵% فقط برای کارشناسی بود یا گریبان گیر ماهم هست یعنی تاثیر معدل ۲۵ درصد شده؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - انرژی مثبت - ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
دوستان این خبر تاثیر معدل و اینا واسه کارشناسی هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فعلا واسه ارشد خبری نیست!! درستون رو بخونید ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - esisonic - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ
امروز حالم بد بود....به شدت عصبی بودم...تصمیم گرفتم فقط استراحت کنم... فردا فصل ۴ مدار الکتریکی رو از بیخ و بن میکنم!! |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ
دیگه این ۲روز استراحت مغزم اعتراض کرد |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - saeidkhan - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: امروز حالم بد بود....به شدت عصبی بودم...تصمیم گرفتم فقط استراحت کنم... چقدر بد ه که حله ادما بد میشه ... منم اکثر اوقات حالم بد ه .. به نظرتون چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - atenaa - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: نه آتنا خانوم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجا ی سر بزنید ی جلسه اش رو دانلود کنید شاید کیفیتش بهتر باشه من چند جلسه اش رو گوش دادم بد نبود ویس های دکتر حقیقت خیلی وقتگیره اما خیلی خوبه ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - aria - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ق.ظ
کسی صدای حل تمرین دکتر حقیقت رو داره؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Esi Si - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
ی خدا قوت به همه از دوستانی ک کتاب راس ترجمه حاج رسولیها دارند میخوام ک اگه واسشون مقدوره از فصل دو کتاب از قسمت http پایدار و غیر پایدار فقط همین مبحث عکسی یا اسکنی هر چی ک امکانش هست با هر کیفیتی هم شده بذارند. |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Menrva - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ
من تازه میخوام شروع کنم احساس میکنم دیر شده حرف های شماهارو خوندم استرسم گرفت ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Amir V - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: من تازه میخوام شروع کنم احساس میکنم دیر شده حرف های شماهارو خوندم استرسم گرفتسلام. نه اصلا دیر نیست. خیلیا از شهریور و مهر شروع میکنن. نگران نباش و محکم برو جلو ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - *farnaz* - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)MaHyaR-MHR نوشته شده توسط: سلام دوستان من ۲ سال دیگه امتحان کنکور دارم برای ارشد منطقی پوران معماری پوران+ ویس و جزوه اجلالی سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت نظریه کتاب لینز و تمریناتش ساختمان داده و طراحی الگوریتم : CLRS و تمریناتش+ پوران یا مقسمی آمار پارسه ریاضیات مهندسی نصیر گسسته پوران محاسبات پوران یا راهیان زبان عمومی ۵۰۴ تخصصی پارسه |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
آقا ما که رفتیم بریم مسافرت تا شنبه بعدش ایشالا قوی برگردیم ![]() خیلی نخونین تا من بیام ![]() ![]() ![]() خدائیش یه مسافرت نیازه الان خدافظ تا یه ۲ روز دیگه ![]() |