|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mahdi200hell - 06 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ق.ظ
سلامی دوباره تاپیک بعدی مطالعه گروهی برای درس مدار منطقی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سر بزنید |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 06 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: هر کسی که مشتاق خوندن و رقابت هست اعلام کنه.یه گوگل داک درست کنید اونایی که می خوان اسم کاربری بنویسن و بعد هر ازمون درصداشونو وارد کنن |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - singleboy0123 - 06 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: نهایتا کیا حاضر شدن که طبق بودجه بندی پارسه ، درس ها رو در تابستون یه دور بخونیم؟ هر کسی هر چقدر میتونه وقت بذاره مهم نیست فقط این که یه رقابتی داشته باشیم که وسط کار رها نکنیم. من خودم نهایتا روزی ۲-۳ ساعت می تونم وقت بذارم ولی میخوام حتما در این سه ماه تابستان، یه دور بخونم. من هستم،دوستان کمکم کنید،هم اینکه سربازم هم خیلی انگیزه واسه قبولی تو تهران دارم |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fereshteh JI - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ
منم هستم .ولی واسه بودجه بندی هر دوره ۲۵ درصدی که حجم درسای اون قسمت زیاده یا سخته واسه مثلن ۲۵ درصد دوم زمان بیشتری اختصاص بدیم.نظرتونو بگین |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ana9940 - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ)fereshteh JI نوشته شده توسط: منم هستم .ولی واسه بودجه بندی هر دوره ۲۵ درصدی که حجم درسای اون قسمت زیاده یا سخته واسه مثلن ۲۵ درصد دوم زمان بیشتری اختصاص بدیم.نظرتونو بگین من گفتم شاید ۲۵ % اول به خاطر شروع کار زیاد باشه، حالا شروع کنیم اگه ۲۵ دوم رو اکثر عقب بودند، یه هفته اضافه می کنیم. ولی اگر رو همین تاریخ ها تموم کنیم خیلی خوبه . که از مهر واسه آزمون ها دقیق بخونیم. (۰۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(06 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: هر کسی که مشتاق خوندن و رقابت هست اعلام کنه.یه گوگل داک درست کنید اونایی که می خوان اسم کاربری بنویسن و بعد هر ازمون درصداشونو وارد کنن چرا گوگل داک؟! توی همین تاپیک یا تاپیک که کاربر mahdi200hell - 02 زدند، اعلام می کنیم. |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sara417 - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ق.ظ
منم هستم. کلا ۷ ساعت سمت عصر به بعد وقت دارم |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - singleboy0123 - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ق.ظ
دوستان شروع کردین؟من که از هفته بعد میخوام استارت بزنم کمتر گاز بدین تا من زیاد عقب نمونم |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
بچه ها نمیدونم چرا نمیتونم فصلای مهم clrsرو توو انجمن پیدا کنم. کسی میدونه کجاس راهنماییم کنه؟ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fzpakzad - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
منم هستم |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: بچه ها نمیدونم چرا نمیتونم فصلای مهم clrsرو توو انجمن پیدا کنم. کسی میدونه کجاس راهنماییم کنه؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فک کنم اینا باشه |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - bahar122 - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
منم هستم فقط منابع چی میخونین؟ من از گسسته گریمالدی شروع کردم! سرفصل هاش مطابق سرفصل های پارسه نیست! دوستان که آی تی امتحان میدن لطفا بگین چه منابعی میخونین! |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fzpakzad - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ
من فعلاً زبان ۵۰۴ را شروع کردم تا موتور درس خوندنم گرم بشه.بعدش میخوام از ساختمان گسسته پوران شروع کنم |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ
این موتورامون چرا گرم نمیشن؟:دی |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ریحان - ۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ق.ظ
گرمن بابا.نمی بینین نیستیم!!!! گرم مشغولیم دیگه! |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fzpakzad - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: این موتورامون چرا گرم نمیشن؟:دیبرای من که امروز شروع شده و الان ولرمه.
|