|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - sahar salehi - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
چونی بی من از همایون شجریان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: والا لینکش خرابه. دانلود نمیشه که منم برم مثل شما تو حالت خلصهاسم اهنگش بود..پیدا کردنشم که اسون...گوش ندی بهتره با این حال این لینکش .. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ---- I Got You On Tape - Somersault ارزش داره شبا گوش بدی |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - sahar salehi - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ
از آلبوم نه فرشته ام نه شیطان همایون شجریان اینا ام قشنگن: دل به دل چرا رفتی در حصار شب مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - khordad.girl - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ
قدیمی ولی عاالی.... Diamonds & Rust Joan Baez مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - tabassomesayna - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ
سوت پایان از پژمان جمشیدی .. به دست هایی وفا دارم که حتی یه بارم حسشون نکرده بودم مثل بازیکن ذخیره ای من تا یادم هست پشت پرده بودم مثل بازیکنی که از زمونه همیشه کارت قرمز رو می گیره یه روزی گل تو دستاشه که دیگه برای بردن اون خیلی دیره ♫♫♫♫♫♫ ♫♫♫♫♫♫ تو نیستی انگاری خالی دنیا صدای هیچکسی دورو برم نیست نگو چرا زمین می خورم اینجا آخه دعای.تو پشت سرم نیست من اونقدری که وابستم به عکست نمی تونم با آدما بجوشم برام آبی و قرمز که مهم نیست بگو چه رنگی دوست داری بپوشم ♫♫♫♫♫♫ همه دنبال اون اسمی می گردن که یه عمره کنارم نقطه چینه برام شیرین ترین پیروزی اینه یه بار اسمم روی لب هات بشینه تا روزی که تو دستام و بگیری می خوام دنیا رو منتظر بزارم بیا موهای من جو گندمی شد فقط تا سوت پایان وقت دارم فقط تا سوت پایان وقت دارم فقط تا سوت پایان وقت دارم |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Densike - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ
Lost - within temptation |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - targol - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: بچه ها کسی برنامه آنسوی نیمکت شبکه ورزش رو نگاه میکنه؟ اهنگاش واقعن قشنگه! نمی دونم چه جور میشه گیرشون اورد؟ تو اینترنت سرچ کردم یکی دوتا رو گیر اوردم ولی بقیه رو نهمن برنامه رو ندیدم اما از اینجا رفتم آهنگاش رو گوش دادم. خیلی قشنگه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مرسی بابت معرفیش
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ
Selena Gomez Feat. Adele - Set Fire To The Love Song مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Adele - Skyfall مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. This is the end... |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - amir.monfared1369 - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ
خوب من هر آهنگی از Bee Gees یا ABBA یا Boney M باشه دوست دارم اما stayin alive از Bee Gees مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و Ma Baker از Boney M مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برام یه چیز دیگست یه عالمه خاطره باهاشون دارم. |
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - barabox - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: Lost - within temptation within خیلی خوبه |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Densike - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط:موافقم ...(18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: Lost - within temptation مخصوصا توی همین Lost اونجا که میگه Help me im buried alive یعنی قشنگ میخوام منفجر شم |
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - barabox - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:با همین lost شناختمش(21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط:موافقم ...(18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: Lost - within temptation اینم خیلی خوبه ... Within Temptation - Utopia آناتما و پینک فلوید و گانز مور و Blackfield و ... هم حتما دنبال میکنی |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Densike - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط:قطعا قطعا(21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:با همین lost شناختمش(21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط:موافقم ...(18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: Lost - within temptation |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - salam5 - 23 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
مرداب-گوگوش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هرچقد آهنگای قدیمی گوگوش و دوست دارم با آهنگای جدیدش حال نمی کنم
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Behzad TP - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
حضرت آقای شادمهر عقیلی - آهنگ آتیش بازی جناب آقای سعید شهروز - آلبوم غزلک گروه آریان - آلبوم گل آفتاب گردون |