![]() |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - Hosein_2003 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)bahmansh نوشته شده توسط: جالبه، همه درصداش از من پایین تره جز ریاضی بعد رتبش ۲۵ تا از من کمتر شده!!!من کارنامه رتبه ۲ معماری رو دیدم، همه درصد هاش از من پائین تره به جز ریاضی، من شدم ۱۱ |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - Fahrenheit - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ
جالبه خود روابط عمومی نزده ! مرسی دوست عزیز بابت لینک خبر مرسی حامدجون.. ![]() ______ به امید خدا، قبولی همه عزیزان در همین مرحله. |
RE: تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - bahmansh - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ)Hosein_2003 نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)bahmansh نوشته شده توسط: جالبه، همه درصداش از من پایین تره جز ریاضی بعد رتبش ۲۵ تا از من کمتر شده!!!من کارنامه رتبه ۲ معماری رو دیدم، همه درصد هاش از من پائین تره به جز ریاضی، من شدم ۱۱ فکرشم نمیکردم بارم ریاضی انقدر بالا باشه، والی میخوندم خدا کنه این اشتباه فردا واسم گرون تموم نشه |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - ساره - ۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۷ ق.ظ
من میدونم، بعد از این همه انتظار، آخرشم هیچی به هیچی !! ![]() |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - _maryam_ - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ
پس چرا تو خود روابط عمومیش نزده دوستان دستتون درد نکنه امیدوارم همگی واحد هایی که میخواید قبول بشید -=-=- اینم درصد های من: زبان ۲۶/۷ ریاضی مهندسی ۰ هوش مصنوعی ۲۳/۸ مدار منطقی و ریز پردازنده ۶۱/۹ برنامه نویسی و الگوریتم ۶۱/۹ (مکاترونیک علوم تحقیقات) تزارم با نفر آخر ۵۱ ئی فاصله داره و رتبه م ۷ تا (رتبهی نفر آخر ۴۸ من ۵۵ ) (۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ)matin77 نوشته شده توسط: وای خدا جونم به حق بزرگی خودت به همه ما کمک کن... دوست عزیز اینقدر نگران نباش امیدوارم که همون جایی که میخوای قبول شی و نگرانی هات بر طرف شه |
RE: تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - Hosein_2003 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ)_maryam_ نوشته شده توسط: پس چرا تو خود روابط عمومیش نزدهشما رو هوا قبولی، گروهتون هم با گروه ما یکیه، اینم سایتش: computersr.com اینم برنامه نیمسال جاریتون: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برو واحدها تون رو ببین بری فضا |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - khoofi66 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ق.ظ
اینم درصدای من: زبان: ۳۱/۱ ریاضی: ۱۸/۳ مشترک: ۵۳/۳ نرم افزار: ۳۰ رتبه ۹۰ تراز ۷۰۰۷ تهران شمال امیدوارم فردا همه بچه های مانشتی قبول بشششششن..... ![]() |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - pooneh - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ
رتبه من ۱۳۱،تراز هم ۶۸۰۵ آخرین نفر قبولی: رتبه ۸۲،تراز ۷۰۴۷ |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - Morteza_s - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ق.ظ
سلام دوستان امیدوارم فردا به بهترین نحو ممکن جواب انتظاراتون داده بشه ان شالله همتون قبول میشین اونم بهترین جایی که مدنظرتون هست به امید موفقیت های بیشتر شما دوستان مانشتی! |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - _maryam_ - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ق.ظ
۱۲ ساعت دیگه ![]() |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - aahmadi83 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ق.ظ
سلام متخصصین بهم بگن با رتبه ۷۰۰ میشه تکمیل ظرفیت قبول شد؟؟؟ |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - hamed_jon - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ ق.ظ
دوستان جالبه ۶ ساعت دیگه میخواد نتایج اعلام بشه ولی هنوز خبری در سایت اطلاع رسانی دانشگاه آزاد نیست...:دی |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - anet_eli - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ق.ظ
من تهران قبول بشم قول شرف میدم مثل آدم همه درسامو خوب بخونم دانشجوی زرنگی باشم خیلی نگرانم ![]() |
تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - niloofarkh - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ق.ظ
بچهها من دیشب نبودم.................خدا خواست کلی استرس نکشم ولی الان ۱۰۰۰ برابر با دیدن خبر شک شدم....................وای یعنی چی میشه!!! (۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ق.ظ)matin77 نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ ق.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط: دوستان جالبه ۶ ساعت دیگه میخواد نتایج اعلام بشه ولی هنوز خبری در سایت اطلاع رسانی دانشگاه آزاد نیست...:دی منم همین جا قول میدم یه جوری درس بخونم که موقع دکترا معدلم کلی کمکم کنه..... ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت ارشد ازاد و اطلاعات اخرین قبولی های ۹۰ - bahmansh - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ق.ظ)niloofarkh نوشته شده توسط: بچهها من دیشب نبودم.................خدا خواست کلی استرس نکشم ولی الان ۱۰۰۰ برابر با دیدن خبر شک شدم....................وای یعنی چی میشه!!!من در همین لحظه با دیدن تعدادی تراز قبول نشده نا امیدی کامل خود را از قبولی در تهران اعلام میدارم، و به شدت از استرسم کاسته شد باشد که هرچی خاکه باقی عمر شما باشه |