|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sixsixsix - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ
دوستان اگه وقت کردین یه نظر هم در مورد درصدهای من بدید. زبان ۳۰ مشترک ۱۷ مدیریت ۷۰ تخصصی ۵۱ معماری ۰ ![]() معدل ۱۷/۶۰ متاسفانه پاسخنامه سنجش چیزی از درصدام نذاشت.دست گلشون درد نکنه پیشاپیش ممنون |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeedehs - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: زبان زیر۱۰ درصدخدا از دهنتون بشنوه من فقط میتونم اصفهان و یزد برم کاش قبول بشم روزانه .....
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: زبان زیر۱۰ درصدمن فقط میتونم اصفهان و یزد برم کاش قبول بشم این دو جا ترجیحا اصفهان ..... به نظر من شما دانشگاه های بهتر از اصفهان و یزد هم میتونید برید. موفق باشید (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: دوستان اگه وقت کردین یه نظر هم در مورد درصدهای من بدید. شما هم تقریبا میانگینت مثل خودم شده. فکر میکنم بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میشید. اما اطمینانی نیست. وایسا تا سازمان سنجش بگه. امیدوارم بهتر بشید. |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeedehs - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ
اخه محدودیت دارم نمیتونم جاهای دیگه بزنم و برم بازم از دلداریتون و نظرتون تشکر شما هم (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: بازم واسه اطمینان میذارم بلکه یکی بفکر حال خراب ما افتاد و یه دلداری داد.تخصصی رو خوب زدید اما بقیه کمه به نظرم هرجا قبول بشید میرید؟ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ
زبان ۴ مشترک ۱۱ تخصصی ۳۳ مدیریت ۸۶ به منم بگین چند میشم! سپاس!
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeedehs - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
مدیریت رو خیلی خوب زدی فکرکنم اگه یه درسی رو خیلی خوب بزنیم ترازش خیلی خوب روی بقیه دروس اثر بذارهبه نظر من روزانه قبولی |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: مدیریت رو خیلی خوب زدی با منین؟! با مشترک ۱۱ روزانه!!!! به زیر ۳۰۰ امید ندارم! میانگینم ۲۵ شده..
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeedehs - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
بستگی داره میانگین مشترک همه چند باشه و چه قدر مشترکتون تراز کل رو پایین بیاره توکل به خدا ![]() (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: آقا درصدا من طبق کلید سنجش این مدلیه: اره امیدهست به من که یه کم درصدام از شما کمتر بود که بچه ها امیدواری دادن روزانه بیارم
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: بستگی داره میانگین مشترک همه چند باشه و چه قدر مشترکتون تراز کل رو پایین بیاره همون مشترک بالایی رو ببینین تراز نمیمونه دیگه که! هی هم اضافه میشن! ![]()
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: بستگی داره میانگین مشترک همه چند باشه و چه قدر مشترکتون تراز کل رو پایین بیاره ایشالله بشه چیه! شما رتبه ت زیر ۵۰ س! |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: آقا درصدا من طبق کلید سنجش این مدلیه: آره عزیز دل قبولی شک نکن امسال میانگیر دروس مشترک خیلی پایینه. شما بالای میانگینی عجیب. روزانه جای خوب قبولی |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ
دوستان بنظرم اگر درصد های دوستانتون که تو مانشت نیستند هم می دونید اینجا بگین اینطوری می تونیم تخمین بهتری از عملکردمون داشته باشیم. |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - jparisa - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
انگار فقط من به چشم نمیام آقا مهدی به منم بگو البته میدونم افتضاحه ناراحت نمیشم کلا امسال برای خودسنجی رفتم سر جلسه زبان ۲۳ مشترک ۱۴ مدیریت ۴۷ تخصصی ۱۹ معماری ۶ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Hamed90 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: آقا درصدا من طبق کلید سنجش این مدلیه: س.شاید،فقط شاید میانگین مشترکا پایین باشه!!.اما خودم رو میگم: شما فک کن که تو ازمونا ازمایشى که به را حتى بالاى ٣٠ یا حتى بعضى وقتا نزدیک ٤٠میزدم این ازمون با (کمترین ریسک )ممکن به زور ١٥٪میشه.اینم درصدام(زبان ٦٪#مشترک١٥٪#مدیریت ٦٧٪#تخصصی٥٢٪#معمارى٠٪) و اصلأ معلوم نیس با این درصدا چى پیش میاد بعضى دوستان میگن امید وار باش بهم و این مدیریت و تخصصی رو عالى زدى.اما خودم کلأ هیچ حدس و گمانى ندارم و فقط میتونم بگم عملکرد خوبی نداشتم.پس بایس منظر موند و توکل کرد همین |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - CATIGA - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ
سلام دوستان من زیاد از مانشت استفاده کردم اما خیلی نظر نداشتم چیزی که با توجه به کارنامه های سال های قبل و نظرات بچه ها دستگیرم شده اینکه کسی که میانگین درساش ۳۰ باشه و مشترک نزدیک ۲۰ امید روزانه داره... بچه هایی هم که از این مقدار کمترن هم امید دارن ... مساله اینکه به نظر من بچه های مانشت اکتیوترن افراد با درصدای بالا و نفرات برتر بین همین بچه هاست پس تراز ها اونقدر نجومی نمیشه من که خودم در حد این اظهار نظرها نیستم چون کارشناسی ام رو آمار خوندم پارسال آزمایشی و امسال جدی شرکت کردم درصد هام عالی نیست اما امیدوارم از همه مهمتر شاکر خداوند ام که نعمت داد تونستم از مهر تا کنکور رو با مباحث زیبایی آشنا بشم که شاید نتونم زیبایی شون رو براتون توصیف کنم. می تونست حکایت طور دیگری باشه... ![]() منم درصدام رو می گذارم شاید به درد کسی بخوره و نظری داشته باشه زبان ۳۱ مشترک ۱۰ مدیریت ۵۵ تخصصی ۳۹ |