|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - flowerirani - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
با این شرایط من که تخصصی ۷تا کلا زدم همتونم که میگین مشترک اسون بوده مثلا ۵۰% زدین مدیریتم که میگین۱۰۰هم بعضی ها زدن پس منا قبول نمیشیم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ
بچه ها یکی از دوستان پیشنهاددادن سوالارو بنویسیم تا فردا کامپیوتریا به دردشون بخوره. من روی سوالارو دقیق یادم نیس فقط گزینه ای که زدمو با خودم بیرون آوردم کمک کنین سوالارو بنویسیم. نه اینکه از گزینه ها بگیم. دوستان کامپیوتری شاید فردا به دردشون بخوره |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: با این شرایط من که تخصصی ۷تا کلا زدم همتونم که میگین مشترک اسون بوده مثلا ۵۰% زدین والا الان نمیشه گفت که کی قبوله کی نیس ولی خوب چیزی که معلومه اینه که میانگین درصد ها بالاست.خیلی هم بالاست باز هم تا انتشار کلید صبر کنید الان فایده ای نداره بحث کردن |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - newuser - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
بچه ها لطفا یکم از سوالا سیستم عامل بگین بعضی شو یادم نمیاد |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:اخه خبر رسیده علومم اسون بوده(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: کامپیوترم فردا اسونه یعنی؟ :-( کنکور اسون یعنی ماهایی که متوسط خوندیم بیچاره ایم
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sorlin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
خسته نباشید دوستان .. انشالله که همتون موفق بشید و تلاشتون به نتیجه برسه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: بچه ها یکی از دوستان پیشنهاددادن سوالارو بنویسیم تا فردا کامپیوتریا به دردشون بخوره.خواهشا معماریارو بگین من خودم یادم رفته :-D |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: کنکور اسون یعنی ماهایی که متوسط خوندیم بیچاره ایمبله دیگه هرسال یه داستانی هست که یه جوری دهنمون رو آسفالت کنه
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
فقط از خدا میخام زحمت هیچکسو بی نتیجه نذاره... |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - flowerirani - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ
من که ناامید شدم با این درصهای خراب تخصصیم بیچاره شدم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - pooyaa - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ
بچه ها لطفا صورت سوال بگیددددد |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
بچه های کامپیوتر، بریم بخونیم برای فردا که اسونیش یه طرف، اون شیرین کاری ۱۰ مین اضافه یه طرف برام دعا کنید من نمیتونم پشت کنکوری شم
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ
به نظرم الان بچه های کامپ باید آزمونای مرجع پارسه و نکات قدسی رو یه مرور کنن آخه عینا که مث کنکور آی تی واستون سوال نمیدن که ما بگیم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط: بچه ها لطفا یکم از سوالا سیستم عامل بگین سوال اول تعداد سطوح جدول صفحه میخواست که انداره صفحه = اندازه جدول صفحه که میشد ۳ سطح سول دوم fcfs با RR مقایسه میکرد من گزینه ۴ زدم سوال سوم rr با q=2 که واسه فرایند p2 . p4 که میشد ۱۰ یا ۹ سوال چهارم سمافور اینا بود که بد بود سوال ۵ انداره TLB میخواست میشد ۲۳ تا سوال ۶ نزدم hit chach میخواست سوال پیچونده بود |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ehsansjs - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: بچه های کامپیوتر، بریم بخونیم برای فردا که اسونیش یه طرف، اون شیرین کاری ۱۰ مین اضافه یه طرف خدا نکنه پشت کنکوری شیم ![]() ایشالا فردا هرکی هرچی خونده میآد ![]() /////////////// راستی بچه ها کسی میدونه برخورد سنجش با سوالاتی که غلط واضح و خطای تایپی دارن چیه؟ یعنی اگه حذف کنن یا تاثیر مثبت بدن واسه همه ست یا فقط اونایی که وقت گذاشتن و ی گزینه رو زدن؟؟ |