|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - نسخهی قابل چاپ |
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - happy07 - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ق.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط: من خواب دیدم قبول شدم اونجایی که نمیخواستم حالا فک کن همونم چپش باشه یعنی کلا قبول نشده باشم... اگه قبولی رو چپه کنی میشه عدم قبولی ولی اگه جایی که دوست نداری رو چپه کنی میشه "جایی که دوست داری" خوب چرا اینجوری چپه نمیکنید؟؟ ;-)
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Menrva - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ
بد خیلییییییییییییییییییی بدددددددددددددددددددددد |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - NTZ - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
یه نفر دعا کنه برا من خواهش |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - dr.a_AI - 19 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
آذر ماه سال قبل بود. چند وقت بود حال روحیم اصلا خوب نبود. نه از این حسا که هر کی ببیندت حالتو بفهمه ها. از اینا که هیشکی نمیفهمه حالت خوب نیست و فقط خودتی که از درون میسوزی. یه مطلبی نوشتم برا خودم که حال اون روز و چند وقت قبل از اون رو برای وضعیت من توصیف میکرد. طبق بازخوردایی که از اون مطلبم گرفتم حال خیلیا میتونه باشه. آذر ماه ۹۲ : «خیلی وقته حس میکنم تو خلسه ام. بیشتر از یک ساله که حس میکنم تو خلسه ام. حالم نه خوبه نه بد، اما نه، حس میکنم حالم خیلی بده. حس میکنم نه از بودن با کسی شادم، نه از نبودن با کسی غمگین. خیلی وقته احساساتم، عقایدم و رفتارم تو بالا و پایین رفتن ها گم شده.خیلی وقته حس میکنم گم شدم. خیلی وقته توی آفتاب دلم بارون نمیخواد تا زیرش قدم بزنم و بارون که میاد توی سیل خیالم غرق میشم. خیلی وقته ... توی پیاده رو که میرم دوستان و آشنایان رو نمیبینم، از خیابون که رد میشم حواسم به ماشینا نیست و از هر جا که میرم دلم میخواد یه پل هوایی باشه. این رو نمیدونم یعنی چی ولی انگار تنها چیزیه که دلم میخواد ... یه پل هوایی. خیلی وقته درا بسته است. نه هوا میاد تو، نه هوا میره بیرون. حس میکنم یه چیزی گیر میکنه تو گلوم، یه چیزی ... مثل هوا. خیلی وقته نمیدونم خوبم یا بد. نمیدونم میخوام خوب باشم یا بد. خیلی وقته حس میکنم تو خلسه ام. بیشتر از یک ساله که حس میکنم تو خلسه ام. حالم نه خوبه نه بد، اما نه، حس میکنم حالم خیلی بده. خیلی وقته حس میکنم گم شدم.» و امروز (بعد از تقریبا هشت ماه) : «چند وقتی هست حس میکنم بیدار شدم. چند وقتی هست حس میکنم دیگه خواب نمیبینم. اما همچنان ، حالم نه خوبه نه بد. حس میکنم دلیل شادی و ناراحتی هام دیگه فرق کرده. احساساتم، عقایدم و رفتارم تو بالا و پایین رفتن ها تکونی خوردن.خیلی وقت بود حس میکردم گم شدم. چند وقتی هست حس میکنم بیدار شدم. چند وقتی هست حس میکنم دیگه خواب نمیبینم. همچنان ، حالم نه خوبه نه بد. اما نه، حس میکنم حالم بهتره. چند وقتی هست حس میکنم پیدا شدم. حس میکنم خودمو شاید نه ... اما راهمو پیدا کردم.» ![]() |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - sanahin - 20 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ
خیلی وقته تو خلسه ام. نه خوبم. نه بد. Sent from my C6603 |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - ریحان - ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
حالم خیلی خیلی بده...بچه ی معصوممو زیر خاک کردن...اون وقت با بارتی بازی و برونده عوض کردن دارن از زیر بارگناهشون فرار میکنن.دارم دیوونه میشم....خدایا چیکار کنم؟ برم بیمارستانو به اتش بکشم؟ |
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - نازین - ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حالم خیلی خیلی بده...بچه ی معصوممو زیر خاک کردن...اون وقت با بارتی بازی و برونده عوض کردن دارن از زیر بارگناهشون فرار میکنن.دارم دیوونه میشم....خدایا چیکار کنم؟ برم بیمارستانو به اتش بکشم؟ آره اگه حق باتوئه برو دفاع کن .نذار حقتو بخورن!!۱ |
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - ریحان - ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط:(21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حالم خیلی خیلی بده...بچه ی معصوممو زیر خاک کردن...اون وقت با بارتی بازی و برونده عوض کردن دارن از زیر بارگناهشون فرار میکنن.دارم دیوونه میشم....خدایا چیکار کنم؟ برم بیمارستانو به اتش بکشم؟ اگه میدیدی چه اشنا بازیه....خدایا..اعصابم خورده.کمکم کن...نمیتونم درس بخونم..ذهنم به هم ریختست...فقط هم امسال وقت دارم.. |
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - happy07 - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:(21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط:(21 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حالم خیلی خیلی بده...بچه ی معصوممو زیر خاک کردن...اون وقت با بارتی بازی و برونده عوض کردن دارن از زیر بارگناهشون فرار میکنن.دارم دیوونه میشم....خدایا چیکار کنم؟ برم بیمارستانو به اتش بکشم؟ اخهی عزیزم قربون اون دل شکسته ات ![]() ![]() به نظر بنده که این جور اشتباهات رو نباید به راحتی از کنارش گذشت چون حساسه با جون یک نفر اگه بازی بشه با احساس چندین نفر بازی میشه ولی عزیزم پیگیری این جور مسائل هم زمان بره اگه میبینی خیلی داری از درست میافتی یا اعصابت رو داره بدتر به هم میریزه بذار پروندهات رو بعدا به جریان بنداز، خدا با حقه، حتی اگه زمانی برسه که خودتم بتونی فراموش کنی با نازدونه ات چه کردند خدا یادش میمونه هر کسی که کوتاهی کرده رو. از خدا برات یه دل آروم و راضی میخوام عزیزم
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - ریحان - ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
یه دنیا تشکر از محبتت |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Menrva - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ
امروز حال روحیم خوبه خداروشکر... خداروشاکرم که سالم و سلامتم... |
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Menrva - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ)mar_zieh نوشته شده توسط:مرسی مرسی مرضیه خانوم عزیز و گل :-*(22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: امروز حال روحیم خوبه خداروشکر... |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - another chance - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
امروز حالم مزخرفه تجربه ی کنکورای سال قبل اینکه تنبلی کردم و نخوندم ،اینکه دوباره می خوام واسه کنکور بخونم بازم میترسم که جا بزنم....کلا موج منفی!! |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - zahra_ce87 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
حالم خیلی بده اعصاب ندارم کاش یه کار داشتم ماهی ۳۰۰ هم بود می رفتم................................................................................................. .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... .... ... .. . . |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - hamid88 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ
بعد از یک هفته کار پر زحمت اومدم خونه و استراحت با حاج عاغا ..........!!! |