|
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - نسخهی قابل چاپ |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mgh.ptr - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ
taro شما رتبتون چند بوده؟ برای همه باز شده که بهمن بودن؟ |
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mahtab26 - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
[quote='taro' pid='306481' dateline='1412336328'] مهتاب انتخاب واحدم باز شد ولی واحدی نمونده بگیرم خخخخخ خداروشکر که باز شده.با آموزش تماس بگیر عزیزم،حتما ی راه حلی هست
|
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - m-m - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
از بچه هایی که قبلا مجاز به انتخاب واحد بودن کسی تونسته تایید نهای کنه،لطفا جواب بدین میترسم باز هم سر کار باشیم. |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mgh.ptr - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
نه اصلا لازم نیست تایید نهایی کنید... کسی نمی کنه این کارو |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - taro - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
روزاش بده من انتخاب واحد نکردم حذف و اضافه هس؟که اگه جاموندم تو حذفو اضافه بگیرم؟این مسخرس ما رو انداختن اخر الانم واحدی نیس بردارم مانشتیای عزیز کسی ایلامی هس از بروبچ علوم تحقیقات؟ اگه ایلامی هس بمن خبر بدن میسی والا رتبه کلیا تراز ۱۰۰۰ نمیدونم این ۴ و اینا مال دانشگاس الان همه پانسیون گرفتن؟ |
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - persianccie - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)mahtab26 نوشته شده توسط:(10 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)mahtab26 نوشته شده توسط: علوم تحقیقات نه تحقیفات:جل الخالق .من قصدم خیر بود گفتم تیترش رو اشتباه نوشتید اصلاح کنید .چرا ۱۰ ده امتیاز منفی دادید؟من اعتراض دارم..لطفا رسیدگی بشه آخه دوست عزیز اینجا همه نسبت به علوم تحقیقات تعصب خاصی دارند ![]() (۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)taro نوشته شده توسط: بچه ها من باز شده ولی درسی نیس بگیرم فقط ۶ واحده ... یه موقعی انتخاب واحد رو باز کردن برای بقیه که همه ظرفیتها صفر شده،باید پیگیری کنید تا بتونید انتخاب واحد کنید یا اگه حذف و اضافه ای درکار باشه بتونید ثبت کنید. |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mortezax6 - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ
سلام مثل بقیه واحد ها که بر خلاف میل باطنیشون نمی خواستن اصافه بردارن و مجبورشون کردن که همه رو بگیرن اینجا هم مرکز ازمون اونها رو احتمالا ملزم کرده که همه رو مهر بگیره طبق گفته خودشون حذف و اضافه ای در کار نخواهد بود اگر احیانا ظرفیتی دیدید در برداشتنش درنگ نکنید البته شاید فردا یک مقدار به ظرفیت ها اضافه کنند من خودم روش تحقیق بهم نرسیده فردا می خوام حضوری پیگیری کنم ببینم چیزی بهم میرسه یا نه |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - yenafar - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ
سلام بچه ها کسی هست که تحقیق و آمار (این دو تا درسو واسه هوش گفتن باید برداریم) رو برنداشته باشه ؟ من فردا میخوارم برم صحبت کنم شاید جا باز کنن |
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - taro - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ
برا منم بپرس ببین ظرفیتا روافزایش میدن چون ممکنه زنگ بزنم باز ج ندن لطفا بپرس ببین کسےجابمونه چےمیشه؟میسے |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - yenafar - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ ب.ظ
دوستان ظرفیتا افزایش پیدا کرده! ولی متاسفانه بیشتر از ۹ واحد نمیذاره برداریم |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - taro - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ب.ظ
من ۶ تا برداشتم بنظر شما مشکلی نیس؟میخوام رفت و امد کنم اخه |
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - yenafar - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
فکرکنم حداقل باید ۸ واحدو بردارید |
|
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - mrym9387 - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
من می خواستم کلا بی خیالش بشم! الان همه مهرن قطعا؟ واحدی نمونده که!
|
|
قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - taro - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ
دوستای عزیزم لطفا اجی مهتابو لایک کنین چرا مقبولیتشو منفی زدین؟ اجی به این خوبی باید لایکش کنین که روحیه بگیره مث ماها ارشد قبول شه .. علاوه بر لایک کلی اینجام من لایکت میکنم عزیزه دلم بچهای علوم تحقیقات مهربونن بچها لایک کنین اجی مهتابمونو که ایشالا سال دیگه بین ما باشه ایشااااااااااالاااااااااااااااا |
RE: قبولی های علوم تحقیفات تهران گرایش شبکه خودشون رو معرفی کنند - persianccie - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ)mrym9387 نوشته شده توسط: من می خواستم کلا بی خیالش بشم!بله ظاهرا همه مهری هستند ![]() درسها بغیر از یکی دو تا همه ظرفیت دارند که امیدواریم بقیه رو هم اضافه کنند. شما سریعتر انتخاب کنید تا ظرفیت بقیه پر نشده (۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)yenafar نوشته شده توسط: فکرکنم حداقل باید ۸ واحدو بردارید تو اطلاعیه سایت زده حداقل ۶ واحد میتونیم برداریم |