![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - amin202020 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط: من تراز هوشم ۵۷۳۴ اما رتبمو نمی دونم نرم افزار امتحان داد ازاد مشهد علوم تحقیقات خراسان قبول می شم؟؟؟ با این تراز به احتمال ۷۰-۸۰ % پردیس قبول میشی |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - petenet - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)aeneas نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ)amirh نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ)ahmad77 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ)byb نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ق.ظ)ahmad77 نوشته شده توسط: اگه علوم تحقیقات تهران شرکت کرده باشی خودشون بررسی می کنند اگه قبول نشی انتخاب هاب ده گانه بررسی می شه.واقعا؟؟؟؟؟مطمئنی؟اگر تهران زده باشی چی؟علو تحقیقات نه..... اراکه! |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - hanieh18 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ
علوم تحقیقات نیشابور نرم افزار داره تراز نرم افزارم ۴۷۹۲ هست هوش علوم تحقیقات نیشابور نداره.برام قبولی مهم هست کجا اصلا مهم نیست چطوری انتخاب کنم؟؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - simin_3 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
این سوالو هیچ کس چرا جوابشو نمی دونه؟ پس چجوری دارید انتخاب رشته می کنید؟ " انتخاب رشته مثل سراسریه؟ یا همون شیوه ی دانشگاه آزادیه و انتخاب اول مهم تره؟" بچه هااااا |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - amin202020 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط: علوم تحقیقات نیشابور نرم افزار داره تراز نرم افزارم ۴۷۹۲ هست هوش علوم تحقیقات نیشابور نداره.برام قبولی مهم هست کجا اصلا مهم نیست چطوری انتخاب کنم؟؟ شما بر اساس تراز سنجیده میشی، بر اساس علاقت انتخاب کن |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - hanieh18 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط: من تراز هوشم ۵۷۳۴ اما رتبمو نمی دونم نرم افزار امتحان داد ازاد مشهد علوم تحقیقات خراسان قبول می شم؟؟؟ علوم تحقیقات نیشابور نرم افزار داره تراز نرم افزارم ۴۷۹۲ هست هوش علوم تحقیقات نیشابور نداره.برام قبولی مهم هست کجا اصلا مهم نیست چطوری انتخاب کنم؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - amin202020 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ)simin_3 نوشته شده توسط: این سوالو هیچ کس چرا جوابشو نمی دونه؟ پس چجوری دارید انتخاب رشته می کنید؟ بر اساس تراز سنجیده میشی، فرض کن تراز نرم افزارت ۵۹۰۰ باشه، حالا اگه بر اسا علاقت انتخاب کنی تو شهر انتخابیت با کسسایی که ترازشون به تو نزدیکه رقابت می کنی، به همین راحتی، در نهایت اگه اون انتخابت رو قبول نشی سیستم به سراغ انتخاب بعدیت میره و شهر بعدی رو به همون صورت چک میکنه، و این داستان تا جایی پیش میره که یا یه جا قبول شی یا ۱۰ تا انتخابت تموم شه |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - hanieh18 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط: من تراز هوشم ۵۷۳۴ اما رتبمو نمی دونم نرم افزار امتحان داد ازاد مشهد علوم تحقیقات خراسان قبول می شم؟؟؟ می دونم براساس تراز سنجیده می شم اما خوب تراز علوم تحقیقات نیشابور چند هست؟؟؟؟ از کجا پیدا کنم؟؟؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - amin202020 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط: من تراز هوشم ۵۷۳۴ اما رتبمو نمی دونم نرم افزار امتحان داد ازاد مشهد علوم تحقیقات خراسان قبول می شم؟؟؟ چه فرقی به حالت میکنه؟ اگه دوستش داری انتخاب اولت بزنش |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - maryam deilamirad - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)network115 نوشته شده توسط: من با رتبه ۱۳۳ مشهد قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ترازم ۵۹۱۶ خراسان رضوی نیشابوره اگه کسی ترازشو می دونه رهنمایی کنه مرسی |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - epmv - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
یعنی بر اساس علاقه اولویت بندی کنیم؟؟؟؟ من ۵۷۰۰ نرم افزار تهران جنوب شدم امیدی به قبولیم هست بنظرتون؟؟؟؟ |
با تراز ۵۳۲۹ جایی میشه قبول شد؟؟ - farshid - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ
سلام. من با تراز ۵۳۲۹ تکمیل ظرفیت میتونم امیدوار باشم؟ مثلا علوم تحقیقات آیت الله آملی یا واحد بابل یا حتی ساری؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - amin202020 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط: یعنی بر اساس علاقه اولویت بندی کنیم؟؟؟؟ ایشالا، چرا که نه، خدا با ماست... |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - maryam deilamirad - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
دوستان لطفا راهنمایی کنید با تراز ۵۴۴۸ نرم افزار کجا انتخاب کنم که قبول شم؟؟ ممنون می شم |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - epmv - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ
maryam deilamirad دوست عزیز ماهم مثل شما اطلاعات کافی نداریم اگه کسی میتونه کمک کنه!!!!!!!!!! یه سوال دیگه؟؟؟ من که شهر اصلی تهران جنوب زده بودم.. الان اول تو همین واحد بررسی میشم یا کل واحدای تهران؟؟؟ بعد ۱۰ شهر تکمیل؟؟ |