![]() |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - naziimani - 11 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
سلام بچه های درسخون یه کتاب جامع تست میخوام.یه منبع خوب بهم معرفی کنید. |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamedit89 - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ)sara901 نوشته شده توسط: اینم تقدیم به دوستای مانشتی گلم ممنون برای آهنگ ولی مشکل از جایی که آپلود کردید نه اینترنت!!! دوستان می تونید از اینجا راحت دانلود کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این آهنگ رو گوش کنید تا انرژِی بیشتر بگیرید بهرام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. امروز خسته شدم دارم اهنگ گوش میدم!!!! |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
فردا استارت ساختمان داده و طراحی الگوریتم به مدت ۱۰ روز زده میشه ![]() |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Ehsan.Aboli - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ق.ظ
سلام فردا دیگه روز شروع مرور وتسته... ایشالله تا جمعه همه مطالبو پوشش میدم.. ب امید موفقیت همه... فعلا |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هانی الرضا - ۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ
ساعت ۰۶:۰۰ صبح، اینجا ایران است! صدای من رو از شمال کشور میشنوید! ![]() خورشید هنوز طلوع نکرده، هوا سرد و مه آلوده، صدای خش خش جارو میاد، ای بابا یادم رفته بود که چراغ مطالعه سوخته بود! ![]() ![]() ![]() ![]() بعد از ویرایش: هوا روشن شد! ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 11 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ
صبح بخیییییر امروز نیت کردم برم کتابخونه زنگ زدم میگه امروز آقایونست ![]() من که کم نمیارم امروز خونه سالن مطالعست رسما! جنگ جنگ تا پیروزی هوراااااا....... ![]() ****************************************************************** پ.ن : تقدیم به همه ی دوستای خوبم: هر وقت رسیدی آخر خط یادت باشه معلم کلاس اول می*گفت: نقطه سر خط ![]() |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ایزدی - ۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ق.ظ
همه با هم پیش به سوی موفقیت روز جدید و تلاش مجدد مبارک باشه |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad7soft - 11 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ
امروز رکورد درس خوندنو شکستم..۵ ساعت شامل: ۱ساعت با خودکار بازی کردم و نحوه ساختنشو هم یاد گرفتم ۱ساعت هم به گل های فرش خیره شدم و به ظرافتش پی بردم ۱ساعت با مورچه کنار کتاب درد و دل کردم ۲ساعت هم به جلد کتاب و عکس هاش نگاه کردم تا مفهومشو در یابم ینی همچین آدمِ درس خونی هستم من!!!!! :| |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ
دیشب تا ۵صبح تئاتر بودیم اجرای اخر قبل محرمشون بود یک عالمه طول کشید الان به زور بیدار شدم ![]() ۲روز کامل آف بودم الان اومدم ک بترکوووونم v: |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - soha1 - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
سلام به همگی ما هی میخواییم درس بخونیم هی اتفاق پشت اتفاق انگار قسمت نیست درس بخونیم........... همگی التماس دعا........... موفق باشید.......... |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - saeidkhan - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ
درخواست کن به تو داده خواهد شد جستجو کن خواهی یافت در بزن در به روی تو باز خواهد شد زیرا انکس که در خواست می کند به دست خواهد اورد هر کس جستجو کند می یابد و انکه در می زند در به رویش باز خواهد شد |
RE: گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ
(۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ق.ظ)Ehsan.Aboli نوشته شده توسط: سلامواقعا؟ برنامه منم همینه (۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(10 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ق.ظ)Mehrdad_CS نوشته شده توسط:(10 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:آقا حمید دیروز ۸ آبان بود! (یعنی ۸/۸ شما خانوادگی به این عدد اعتقاد دارید فکرکنم میگم ما ۸/۸ ی عروسی دعوت بودیم اهواز نکنه داداشت بوده ![]() |
گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: بالاخره بیدار شدماین ره به ترکستان هست افشین. |
RE: گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: بچه ها کی تستای ۶۰۰ مسئله رو حل میکنه چندتا پویا حل کردم سخت بود خیلی بعضی جواب ههاشم نمیفهمم این کتاب ٦٠٠ مسئله ، سطحش بالاس و اگه همه رو بتونی متوجه منظورش بشی عالیه (۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: فردا استارت ساختمان داده و طراحی الگوریتم به مدت ۱۰ روز زده میشه مز؟ |
RE: گروه درسی مانشت آبانماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ق.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: همینجور داشتم فکر می کردم یهو تصمیم گرفتم اگه وقت شد شبکه رو هم یه نیم نگاهی بندازم ٥ تاشو زد نه ٦ تا رقیب دوست داشتنی (۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(11 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ق.ظ)Ehsan.Aboli نوشته شده توسط: سلامواقعا؟ برنامه منم همینه دقیقاً داداشم بود Abji22 کجای اهواز عروسی دعوت بودین؟ |