|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ana9940 - 20 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)sanahin نوشته شده توسط: من میخوام کلاس c# هم برم. یعنی از دو ماه پیش ثبت نام کردم الان زنگ زدن که بیا کلاس شروع شده کلاس c# رو برید کنارش واسه کنکور هم بخونید ، هیچ وقت نباید برای کنکور از تمام زندگی خود بگذریم! کلاس c# رو یه نوع تفریح بین درستون برید که از درس خوندن خسته نشید. (۱۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ)@lirez@ نوشته شده توسط: سلام دوستان اگر اینطوری که می گید پایه ریاضی تون ضعیفه، نمیخواد زیاد روش وقت بذارید، بین ۴ درس ریاضی ( ریاضی مهندسی، احتمال ، گسسته و محاسبات) یکیش رو بسته به توانایی تون انتخاب کنید و بخونید و بقیه ش رو حذف کنید. محاسبات درس آسونیه فقط فرموله و حفظی . از امسال ضریب درس های تخصصی از ۲ به ۴ افزایش پیدا کرده، یعنی دروس مشترک و دروس تخصصی ضریب ۴ دارند که ارزش زیادی در رتبه دارند، بهتره روی این درسها بیشتر وقت بگذارید. کنار ۵۰۴ متن های تخصصی کامپیوتر رو هم بخونید. منابع رو از مصاحبه های مانشت می تونید بفهمید کدومش برای شما بهتره. |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Mahsash - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ب.ظ)hmdh نوشته شده توسط: سلام به همگیمن جای شما نیستم. ولی اگر واقعا واقعا واقعا به آیتی علاقه ندارید و فکر میکنید توش آدم شاخصی نمیشید و کارهای روتین هم شما رو ارضا نمیکنه، گزینه ی کنکور مجدد دادن کاملا قابل تامله. من نمیدونم اگر جای شما بودم چیکار میکردم. ولی پسرخالهی دوستم مهندس عمران بود. زن و بچه داشت و کار خیلی خوبی هم داشت. اما نتونست از عشقش یعنی پزشکی بگذره و عاقبت د وسال پیش کنکور داد و وارد رشتهی پزشکی شد. تا جایی که میدونم پزشکی شبانه نداره(شاید هم اشتباه میکنم!) در نتیجه ایشون دارن دانشگاه آزاد پزشکی میخونن. دوستم میگفت که خیلی از کاری که کرده راضی و خوشحاله و معتقده که اگر این کار رو نمیکرد تا آخر عمر حسرت میخورد. در حالی که خب تو عمران هم شرایط شغلی خیلی خوبی داشت. |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: الان منظورتون منم ؟شما کلا فحوای کلام منو نگرفتین من نام نبردم از کسی فقط گفتم به حرف بنده خداهایی که اونا هم نیتشون خیره و قصدی ندارن ولی فقط از سر بی تجربگی چیزی میگن گوش نکنن خیلی ها هستن مثل اون رتبه یکی که گفتم هستن حتی وضع کاری بدتری هم داشتن مرد خونه هم بودن یعنی مزدوج بودن میخواین اصلا چندتا رو تو همین مانشت معرفی کنم که اینجوری بودن ورتبشون زیره ۱۰۰ شده؟ من که نگفتم یک شن گفتم در حدی بیاره که دانشگاه خوبی قبول شه و اینکه اصلا it قبول شدن برای ارشد دانشگاه خوب همش مورد خاص حساب میشه مثله عمران و ........نیست که رتبه ۸۰۰دانشگاه خوبه روزانه بیاره شما با علم اینکه بین ۴۰ هزار نفر شرکت کننده رتبت باید بشه زیره ۲۰۰ یعنی مورد خاص به همین سادیگی به همین خوشمزگی
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:آییییییییییییییییییییییی خدا , خدا تمامهههههههههههههههههه رفتگانتونو بیامورزه الهیییییییییییییییییی(19 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: و اینک پس از چندین ماه تلاش؛خخخخخخخخخخخخخخخخ
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - خانه سبز - ۲۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ
نشون به این نشون که اگه من و ممد اردشیری و اتنا خانم و اقا اکسپلورر عقلامون بزاریم رو هم دوباره بشنیم باهم برا کنکور بخونیم همگی مشارکتی به سوالا جواب بدیم ایا می تونیم رتبه زیر ۵۰ ای تی رو بیاریم یا نه؟ اگه جوابتون منفی هست پس شک نکنید و نخونید! |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: نشون به این نشون که اگه من و ممد اردشیری و اتنا خانم و اقا اکسپلورر عقلامون بزاریم رو هم دوباره بشنیم باهم برا کنکور بخونیمداداش کنکور همینه رتبه یکه (سال ۸۹ ,۹۰ یا ۹۱ دقیقا یادم نیست) بهم گفت نفر اول کنکور اگه فرداش دوباره کنکور بده معلوم نیست زیره ۴۰۰ میشه یا نه! یعنی همون یبار بود و بستگی به شانس ,روزه طرف , و............ داره مخصوصا it من که کاملا قبول دارم حرفشو |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - hmdh - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: نمیدونم این موج جدید یه سری از دوستان که بعد از گرفتن لیسانس احساس میکنن رشته ای دیگه بودن که اکثرا هم برمیگرده به کنکور تجربی چیه که هر ساله راه میافته (!) خب اون حرفایی ک شما زدین کاملا منطقیه ولی وقتی یکی بخاد بعد از ۴ سال دوباره برگرده و از صفر شرو کنه حتما ی توانایی هایی تو وجود خودش میبینه . راجع ب سوالتون :اینکه پیام نور روزانه حساب میشه یا نه باید بگم ک نه عزیزکم شما پیام نوریا روزانه حساب نمیشین اون دانشگاههای سراسریه ک روزانه و شبانه داره
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 20 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ
یه جمله بود ، دقیقا یادم نیس ولی حدودش یادمه : چون شما نتونستی،دلیل نمیشه هیچکی دیگه نتونه ! یه نفر بود بالاتر گفته بود کلاس C# می خوام برم.. همزمان ازمون استخدامی بانک و کنکور امیدوارم ناراحت نشین ولی اینطوری به هیچ جا نمیشه رسید...اطرافمون پر ادمایی که چندتا هدف داشتن شایدم بگی اونا موفق بودن..این دیگه چیزی که شما از زندگی می خوای..یه وقت هست تو می خوای پیشرفت کنی .. دوس داری درس بخونی..این راهش مشخصه..یه وقت هس می خوای پول در بیاری..اونم راهش مشخصه ! امیدوارم واسه بقیه درس عبرت نشید بلکه از بقیه عبرت بگیرید |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - olom tahghighat - 20 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ
من خبر اومدن تو این جمعو یعنی پیوستن به ۹۴ رو از اوایل مرداد ماه میگم وقتیم بیام اساسی میام میخونم واسه بالاتر از رتبه یک شریف پر از انرژی میام............باتشکر |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mahsa * - 21 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
سلام دوستان کسی نیست فردا کلاس سیستم عامل پارسه داشته باشه....! |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - asterah - 21 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ
سلام
بنظرم یکی از راهکار هایی که میتونه هم به من و هم به بقیه خیلی کمک کنه اینه که فقط به میزان پیشرفت خودمون و تعداد قدم هایی که تا الان برداشتیم فکر کنیم نه به اینکه الان فلان دوستم داره بکوب از اول بهار میخونه وااااااای که چقد عقبم که این تنها باعث تشویش و اضطراب میشه و یا اینکه بگیم ه من از کی مرتب دارم میخونم یارو اومده میگه من از پاییز میخونم وااااااااای که چقد من جلو هستم که این هم باعث ایجاد غرور کاذب میشه ونتیجه ایی جز تلاش نکردن برامون بجا نمیاره پس ذهنمون رو از دیگران خالی کنیم و فقط و فقط خودمون رو با خودمون مقایسه کنیم |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ssmmoo - 21 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
سلام منم هستم میخوام مهندسی نرم افزار شرکت کنم ولی هنوز استارتشو نزدم درسای مدنظرم برای تابستون زبان و طراحی و نظریه و ساختمان داده و سیستم عامله یا حق |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - singleboy0123 - 22 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
از قائمشهر یا اطراف(بابل یا ساری) کسی نیست پایه باشه باهم بخونیم؟درسایی هم که مشکل داریم کلاس بریم |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sanahin - 22 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ
تو آیتی هم کسی از تبریز و مرند و شبستر نیست باهم بریم جلو؟ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - NP-Cσмρℓєтє - ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ
بچه ها من میخواستم از تابستون بخونم, ولی متاسفانه ماه رمضون رمق نذاشت واسم, بعدشم بخاطر مشغله ی کاری که دارم نمیتونم تابستون درس بخونم, تصمیم گرفتم فعلاً فقط زبانمو تقویت کنم, نهایتاً از نیمه ی شهریور شروع کنم واسه ارشد, آیا بنظرتون این کار صحیح است؟
|