|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ۸۷۰۲۹۹۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ
بچه ها من کلی استرس دارم حتی بدتر از قبل از کنکور استرس گرفته منو.........چه زمانی کلید سوالای لعنتی رو میذارن؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - noronet - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: من ک اعتراف میکنم گند زدم رفته ! خوب دادی بابا بیخیال ... این خط ای نشون ... |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ۸۷۰۲۹۹۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ
من ۶ تا سوال نرم رو زدم نمی دونم غلطه یا نه؟ ۱) سیکلوماتیک ۴ ۲)واسط کاربر: زمان پاسخ گویی ۳)مهندسی نیازمندی ها نیاز به ابزار دارد: تحلیل نیاز ها ۴) جمع آوری اطلاعات" مشاهده و جمع آوری ۵)مدیریت زمانبندی: cpm, prt ۶)با هر رخداد ساختار رفتار نمایش میدهد. (گزینه چنین چیزی بود. حالا یکی به من بگه چندتا درست چندتا اشتباه زدم؟؟؟؟؟؟؟ مرسی از دوستان |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ
به اینکه میان میگن اینو درست زدم توجه نکنید. هرکی هرچی یادش مونده و فکر میکنه درسته رو میگه در حقیقت سوالا سخت بود. همه چیو باید حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه. صورت سوال راحت ولی جواب سخت. فقط it این طوریه با رتبه ۱۰۰ به زور تهران روزانه قبولی اونوقت رشته های دیگه با ۲۰۰۰ تهران روزانه قبولن |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a-t-e-f-e-h - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ)farnod3 نوشته شده توسط: دوستان همگی خسته نباشید کاش سوالا سخت تر بود برخلاف سال های قبل اینطور که پیداست باید میانگین درصدا خیلی بالا باشه تا بشه قبول شد الفاتحه
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - So0orena - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)a-t-e-f-e-h نوشته شده توسط: سلام درخت اینه ای نمی شد؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ۸۷۰۲۹۹۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ
ساختمان کسسته ۱) اون ROR رو زدم ۲)یکی A مثلث B که من گزینه هرسه که درست را زدم ۳) یکی هم از شمارش بود که نزدم ۴) یکی هم هاس بود نزدم ۵)دیگه یادم نمیاد چی بود سوالای گسسته دوستان کمک کنن که چی بود بقه سوالای گسسته رو.......... یکی هم قورباغه که اونم نزدم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - yagmur0022 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
بنظر من هم سوالا سخت بودن بین گزینه ها ۵۰ ۵۰ احتمال میدادی یکیش درسته که معمولا کسی میتونس جواب درست رو بین دو گزینه بزنه اصولا واقعا باید مسلط باشه اونایی که میگن آسونه واقعا منتظره رتبه هاشونم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - a-t-e-f-e-h - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ)So0orena نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: نمی دونم چرا هر چی فکر می کنم سوالای ساختمان و الگوریتم یادم نمیاد! منم n زدم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ۸۷۰۲۹۹۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
من ۶ تا سوال نرم رو زدم نمی دونم غلطه یا نه؟ ۱) سیکلوماتیک ۴ ۲)واسط کاربر: زمان پاسخ گویی ۳)مهندسی نیازمندی ها نیاز به ابزار دارد: تحلیل نیاز ها ۴) جمع آوری اطلاعات" مشاهده و جمع آوری ۵)مدیریت زمانبندی: cpm, prt ۶)با هر رخداد ساختار رفتار نمایش میدهد. (گزینه چنین چیزی بود. حالا یکی به من بگه چندتا درست چندتا اشتباه زدم؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا یکی جواب بده........ مرسی از دوستان |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ
دوستان صورت سوال قرمز سیاه چی بود؟ یادم رفت |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - shahryar200 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)So0orena نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)a-t-e-f-e-h نوشته شده توسط: سلام به نظر من آینه ای میشد. تو پوران گفته که پیمایش میانوندی و پسوندی درخت مورب راست پیمایش میانوندی و پیشوندی درخت مورب چپ برابر میشه. با این احوال میشد آینه ای |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
منم آیینه ای زدم |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - farnod3 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: بنظر من هم سوالا سخت بودن من گفتم مشترک آسونه و از تخصصی خبر ندارم،به معنی این نیست که رتبم خوب میشه من کلا از آذر شروع کردم تا ۱۴_۱۵دی بعد اون امتحانای دانشگا بود تا همین ۱۱بهمن این ۴روزم اصن نخوندم همش میگفتم سر جلسه از بیکاری چیکار کنم،اما امروز خیلی سوالارو با همون دانش نصفه نیمه حل کردم،بله شاید با دانش پارسال اگه بودم درصدام خیلی بالا میشد |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - noronet - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)۸۷۰۲۹۹۳ نوشته شده توسط: من ۶ تا سوال نرم رو زدم نمی دونم غلطه یا نه؟ به جز ۶ و ۳ بقیه رو مطمئنم درست زدی |