تالار گفتمان مانشت
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ

(۰۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ)davoodoli نوشته شده توسط:  سلام به همه ، من خیلی استرس دارم بجه ها ، با این درصد ها تهران میشه قبول شد ؟ خواهش میکنم ج بدید

زیان : ۴۱
مشترک : ۳۵
مدیریت : ۲۴
تخصصی : ۴۶

امسال همه چی غیر قابل پیش بینیه...امیدتون به خدا باشه انشالله که میارید تهرانو...

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - enosouhi - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ

من بعد از محاسبه ی درصدام :||||||||
چه وضعیه؟! هرچی خونده بودم فنا شد رفت!

زبان :۲۰
مشترک : ۸
مدیریت : ۱۴
تخصصی :۲۵

UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

من ازاد قزوین تجارت الکترونیک اوردم ولی بخاطر زحمتی که واسه سراسری کشیده بودم نرفتم! حالا احساس حماقت میکنم!Sad
وات ام ای دویینگ Huh
بنظرتون امیدم چه حد باشه!؟

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)enosouhi نوشته شده توسط:  من بعد از محاسبه ی درصدام :||||||||

من ازاد قزوین تجارت الکترونیک اوردم ولی بخاطر زحمتی که واسه سراسری کشیده بودم نرفتم! حالا احساس حماقت میکنم!Sad
وات ام ای دویینگ Huh

من بامیانگین ۲۰/۵۳ پارسال توی مدیریت وتجارت ۱۰۲۰ شدم.میانگین شما از این هم کمتره.بنابراین شایدمجازی روبیارید.شایدم غیرانتفاعی جاهای دور.

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - enosouhi - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ)King2 نوشته شده توسط:  
(05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)enosouhi نوشته شده توسط:  من بعد از محاسبه ی درصدام :||||||||

وات ام ای دویینگ Huh

من بامیانگین ۲۰/۵۳ پارسال توی مدیریت وتجارت ۱۰۲۰ شدم.میانگین شما از این هم کمتره.بنابراین شایدمجازی روبیارید.شایدم غیرانتفاعی جاهای دور.

پس بنظرتون بهتر نیست پیگیر ازاد قزوین بشم اگه برای ترم بعد قبولم کنن؟!؟!؟ یا ارزش مجازی و غیرانتفاعی بیشتره؟!

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ

البته این سوال شماجنبه هایی داره که به شخص خودتون برمی گرده.عواملی مثل هزینه و ...که بشترشخصی هستند وسلیقه ای هم درانتخاب شما موثرخواهندبود.به نظرم بهتره باتوجه به اساتید ومحیط دانشگاهی که مدنظرتون هست انتخاب خودتون رو انجام بدید.

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - evgoli - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ

من زبان ۳۰
مشترک ۳۲
تخصصی ۲۵ مدیریت ۳۷
رتبه م چند می شه من خیلی نگرانم

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - niiiliii70 - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ

دوستان تو پذیرش دانشگاه ها منظور از نوبت دوم همون شبانه است؟

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:  دوستان تو پذیرش دانشگاه ها منظور از نوبت دوم همون شبانه است؟

بله

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 06 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ

بچه ها چجوریه ک واسه اعلام نتایج ارشد اینقدر معطب میکنن ولی کنکور سراسری تیر بچه ها امنتحان میدن ی ماه بعد نتیجه ش رو میدن!!..اما ارشدا بهمن امتحان میدن۳ماه بعد نتیجه رو میدن!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیکار مگه میخوان انجام بدن؟!!!

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 06 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  بچه ها چجوریه ک واسه اعلام نتایج ارشد اینقدر معطب میکنن ولی کنکور سراسری تیر بچه ها امنتحان میدن ی ماه بعد نتیجه ش رو میدن!!..اما ارشدا بهمن امتحان میدن۳ماه بعد نتیجه رو میدن!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیکار مگه میخوان انجام بدن؟!!!

این هم ازعجایب سازمان سنجشه دیگه.هرکی به جوابش رسید به من هم بگهHuhHuhHuhHuhHuhHuh

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - enosouhi - 06 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ

دوستان معدل توی تعیین رتبه اثر میزاره یا توی نتیجه نهایی؟؟Huh

معدلم ۱۷/۳۰ و میانگین درصدام کمتر از ۲۰ ! امیدوار کننده نیس نه؟!UndecidedSad

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 06 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)enosouhi نوشته شده توسط:  دوستان معدل توی تعیین رتبه اثر میزاره یا توی نتیجه نهایی؟؟Huh

مقدارمعدل موثرشمادرتعیین تراز اثرداره که خوب طبیعتا درتعیین رتبه اثر می ذاره.khordad.girl درصفحه قبلی همین تاپیک فرمول محاسبه تراز روگذاشتند.باتوجه به میانگین شما که من ۲۰% درنظرمی گیرم واون فرمول اگر میانگین نفراول رو ۶۶% درنظربگیریم تراز شما ۴۱۵۴ خواهدشد.اگر سهمیه شاگرداولی و... ندارید، پارسال با این تراز بالای ۱۰۰۰ رتبه شد. البته من معدل موثرشمارو همین ۱۷/۳۰ درنظرگرفتم.

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - maryam.z - 06 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ

بچه ها به نظرتون رتبه ی من چند میشه؟
زبان سفید
مشترک ۲۲/۲۲
مدیریت ۸۶/۶۶
تخصصی ۳۳/۳۳
البته به قول یکی از دوستان زندگیمو روی قبول نشدن تنظیم کردم

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 06 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط:  
(06 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)enosouhi نوشته شده توسط:  دوستان معدل توی تعیین رتبه اثر میزاره یا توی نتیجه نهایی؟؟Huh

مقدارمعدل موثرشمادرتعیین تراز اثرداره که خوب طبیعتا درتعیین رتبه اثر می ذاره.khordad.girl درصفحه قبلی همین تاپیک فرمول محاسبه تراز روگذاشتند.باتوجه به میانگین شما که من ۲۰% درنظرمی گیرم واون فرمول اگر میانگین نفراول رو ۶۶% درنظربگیریم تراز شما ۴۱۵۴ خواهدشد.اگر سهمیه شاگرداولی و... ندارید، پارسال با این تراز بالای ۱۰۰۰ رتبه شد. البته من معدل موثرشمارو همین ۱۷/۳۰ درنظرگرفتم.
اینجور شماها حساب می کنید باید تراز امسال بالا ۵۸۰۰باشه شاید حتی ۶۰۰۰!!!!!!!!!!!تا بتونی امیدوار باشی ک قبول بشی

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 06 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  
(06 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط:  
(06 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)enosouhi نوشته شده توسط:  دوستان معدل توی تعیین رتبه اثر میزاره یا توی نتیجه نهایی؟؟Huh

اینجور شماها حساب می کنید باید تراز امسال بالا ۵۸۰۰باشه شاید حتی ۶۰۰۰!!!!!!!!!!!تا بتونی امیدوار باشی ک قبول بشی

ببینیدمیانگین نفراولی که گفتم مال پارسال بود(گرایش ۲و۳ . برای گرایش ۱و۴ تغییرزیادی نمی کنه تقریبا ۶۳).فکر می کنم بدبینانه نبود چیزی که گفتم.می تونید تراهای پارسال رو هم ببینید.بعدش منظورشما ازقبولی چیه؟ خب مثلا میشه با ۱۰۰۰ مجازی قبول شد.من نگفتم که با این ترازنمیشه قبول شد که.