![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - aina - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ
دوستان کمک با تراز ۵۵۴۶ فناوری اطلاعات / شبکه احتمال قبولی تو تکمیل ظرفیت هست ؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - baran_68 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
من تو گرایش نرم افزار قزوین شرکت کرده بودم شدم ترازم ۵۳۰۰ ۲۵% سوالات هوشو جواب داده بودم الان توی هوش برام تراز اومده ۶۳۰۰ ... اما رتبه نداره احتمال قبولی هست اصلا؟؟ ![]() علوم تحقیقات قزوین قبول میشم بنظر شما؟ ![]() تورو خدا یکی راهنمایی کنه.. دارم دق میکنم |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mehdi67ma - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ
۱۰۰ درصد اگه هوش بزنی قبولی. ترازت به قزوین می خوره ۶۳۰۰ عالیه. |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - atefeh_nbv - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ)baran_68 نوشته شده توسط: من تو گرایش نرم افزار قزوین شرکت کرده بودم شدم ترازم ۵۳۰۰ تراز بچه های هوش بالاست.ضمنا رقیبای تو بچه های هوش علوم تحقیقاتن که تراز تو معادل با رتبه ۱۵۰ تهران میشه.ولی نرم افزار انتخابای بیشتری داری راحتتر قبول میشی. (۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: ۱۰۰ درصد اگه هوش بزنی قبولی. ترازت به قزوین می خوره ۶۳۰۰ عالیه.مطمئنی؟؟؟؟یادت باشه بچه های هوش کلا ۴ تا انتخاب دارن که معمولا ۲ تاشو مثل کرمان و بوشهر نمیزنن |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - aina - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ
دوستان کمک با تراز ۵۵۴۶ فناوری اطلاعات / شبکه احتمال قبولی تو تکمیل ظرفیت هست ؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - رنگین کمان - ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط: دوستان اطلاعیه دیروز رو خوب بخونین متوجه میشین که قرار نبوده انتخابهای اصلی(محلهای موجود در دفترچه) تو تکمیل هم باشن،برای هر کسی اول انتخاب اصلیش بررسی مجدد میشه اگه قبول شد که هیچ و اگه نشد این انتخابهای دهگانه بترتیب اولویت بررسی میشن،حالا کسیکه علوم تحقیقات تهران زده بوده اونجا اتوماتیک براش بررسی مجدد خواهد شد وحالام که میتونه از بین محلهای موجود انتخاب داشته باشه تا اگه انتخاب اصلیش رو واسه تکمیل قبول نشد انتخابهای دهگانه براش بررسی بشن اما این فرد دیگه نمیتونه انتخابهای اصلی دیگه رو که موقع ثبت نام تو دفترچه بودن انتخاب کنه جاهایی مثل قزوین و تبریز و...درواقع هرکسی فقط یک انتخاب اصلی داشته که اونم موقع ثبت نام بوده . دوست گرامی این پست رو بنده درساعت ۱۲(قبل ازشما)تو تاپیک دیگه ای زدم وشما عینش رو ورداشتید اینجا paste کردید بنام خودتون!مهم نیستا کشف اتم نبوده که،منتها کاردرستی نیست حداقل یه زحمتی می کشیدی تغییرش می دادی ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - hashyeh - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان به نظرتون پسر دائیم با رتبه ۱۳۵ شبکه قزوین و تراز ۶۱۹۵ می تونه شبکه بوشهر قبول بشه؟؟؟؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - *Najmeh* - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
به نظر شما با تراز ۶۴۴۰ اهواز قبول میشم یا باید به فکر شهرستان رفتن باشم؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - فرحناز - ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ
عزیزم پردیس هم همون علوم و تحقیقاته چرا اینقدر خودتون رو در گیر میکنید این پردیس یک واحد وابسته به دانشگاه آزاد همون شهر هست من از یکی از بستگانم که در مرکز آزمون کار میکنه پرسیدم شهریه اش هم با همه واحدها یکی هست |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - ahmad77 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ)maryam deilamirad نوشته شده توسط: دوستان لطفا راهنمایی کنید من پارسال با تراز ۵۴۵۱ مرکز آموزش بین المللی قشم قبول شدم تو تکمیل ظرفیت. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - network115 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
با تراز ۵۹۱۶ چی مشهد یا علوم تحقیقات نیشابور قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه مشهد که انتخاب اولمه قبول نشم.نیشابوریا (اونایی که انتخاب اولشون نیشابور بوده) زودتر بررسی میشن و اونجا قبول میشن.اونوقت من کجا قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - hanieh18 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ
با تراز ۵۷۳۴ هوش پردیسها رو بزنم قبول می شم؟؟؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - آرزو۶۴ - ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
سلام تراز نرم افزار شبستر ۵۰۳۸ بوده.و هوش مصنوعی ۶۱۱۹ به نظرتون کجا برای هوش قبول میشم؟؟نرم افزار چی؟؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - kakerojan - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
بچه ها تراز ۶۳۰۰ هوش تهران رو میارم؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - arman405 - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
رشته / محل های انتخابی : ترتیب انتخاب رشته محل دانشگاهی انتخاب ۱) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات اصفهان - کد: ۵۶۸ انتخاب ۲) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ پردیس علوم و تحقیقات بروجرد - کد: ۶۱۴ انتخاب ۳) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ پردیس علوم و تحقیقات مرکزی - کد: ۵۹۶ انتخاب ۴) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ پردیس علوم و تحقیقات لرستان - کد: ۶۵۱ انتخاب ۵) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ پردیس علوم و تحقیقات البرز - کد: ۶۳۸ انتخاب ۶) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ پردیس علوم و تحقیقات ایلام - کد: ۶۳۹ انتخاب ۷) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه - کد: ۵۹۴ انتخاب ۸) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات فارس - کد: ۴۱۵ انتخاب ۹) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ پردیس علوم و تحقیقات بوشهر - کد: ۶۳۲ انتخاب ۱۰) مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی - کد: ۴۱۰۲۱ پردیس علوم و تحقیقات بوشهر - کد: ۶۳۲ هر چی خدا بخدا...البته فکر کنم انتخاب ۱۰ رو بیارم چون تراز هوش ۶۳۶۵ شدم ولی نرم افزار ۵۲۲۵ واسه دلخوشی ۹ تا نرم افزار زدم و آخری رو هوش. |