|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۲ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۴۵ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: من برای ناهار قیمه گذاشتم، اما تا شب وقت نکردم از پای لپتاپ بلند شم برم برنج دم کنم! به شام هم نرسید! :|
منم در آخر بعد از دیدن کلی پیشنهادات خوشمزه رفتم سیب زمینی سرخ کردم وقت نیست خب
(۲۰ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: وقتی میزنی یخچال خالیه 
آره بنده خداها تواناییشون درحد پیشنهاد اونم به صورت محدود بوده جوابی واسه خالی بودن جیب و یخچال مردم ندارن
(۲۰ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: کل پخت و پز ۴۵ دقیقه طول میکشه ! با ۴۵ دقیقه هیچ کسی به هیچ جایی نرسیده 
نه بابا کمتر ،نون پنیر گوجه درست کردنش ۵دقیقه هم نمیشه!!  
(۲۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: الان شما اونجا با چالش غذا چیکار میکنی؟ چیا درست میکنی؟ کی ها درست میکنی؟ هفتگی، روزانه یا چی؟
البته اگه ایرادی نداره دوس دارم بدونم ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
پیشاپیش تشکرناکم
من خانومم در مقایسه با من کاراش یه ذره کمتره، زحمتش رو میکشه الان. همه چی هم درست میکنه. خودم هم آشپزیم بدک نیست و قبلا که تنها زندگی میکردم خودم میذاشتم و اگه وقت داشتم باشم سرگرمی هم هست اتفاقا، ولی الان بدعادت و تنبل شدم.
یعنی الان غیرمستقیم فرمودید که برای گرسنه نمودن باید زن بگیرن ازدباج یا مردن در اثر گرسنگی ،مسعله این است 
ولی واقعا استفاده ابزاری تا کجا 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 21 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: من خانومم در مقایسه با من کاراش یه ذره کمتره، زحمتش رو میکشه الان. همه چی هم درست میکنه. خودم هم آشپزیم بدک نیست و قبلا که تنها زندگی میکردم خودم میذاشتم و اگه وقت داشتم باشم سرگرمی هم هست اتفاقا، ولی الان بدعادت و تنبل شدم.
دیشب خوابم میومد، خنگ شدما. اصلا یادم نبود تنها نیسین. خیلی عالی اینجوری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 21 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۰۱ ب.ظ
عاشق شنبههام.
شنبه یعنی حس خوب، انرژی زیاد و شادی بیحساب.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۰۱ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: عاشق شنبههام.
شنبه یعنی به فراموشی سپردن مشکلات سر کار!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 21 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۰۱ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: عاشق شنبههام.
شنبه یعنی به فراموشی سپردن مشکلات سر کار! 
آقای بلک...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 21 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۱ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 21 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ب.ظ
ممنون دوستای خوبش.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: ممنون دوستای خوبش.
خواهش می کنم. شما خودت خوبی دوستاشو خوب میبینی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 22 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ
+ دو سال پیش بود که یه سری هدفا رو چیده بودم برای خودم و خدا رو شکر الان به همش رسیدم
+ یعنی عجب هزار توی عجیبی هست این زندگی ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۲۹ ق.ظ
یجوری یکشنبه تعطیله که حس میکنم الان داخل آپارتمانم تو میلان رو کاناپه نشستم و قطرات بارون روی پنجره رو میشمارم..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 22 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۲۴ ق.ظ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۱۳ ق.ظ
۴تا گاو رو پوست کندم و به دمشون رسیدم! همزمان!! 
_ یه دوستی داشتم همیشه تو موقعیتهای حساس زندگیش که فقط امتحانات ترم و میانترم و پروژه و ... این دست موارد بود، بهم میگفت: "یــــــــــــــــــعنی این تموم شــــــــــه کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیف! میکنیم؛ فقط تموم شه بره " ولی انصافاً غلظت کیفوریّتش خیلی زیاد بود
حالا این ۴تا دم رو پوست بگیرم؛ یــــــــــــــــــــعنی کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــیف میکنم. البته خیلی مهمّه که خوب تموم شن
- وضعیت ارسال رو تا حالا انتخاب نکرده بودم, چه امکاناتی داشته مانشت و ما بی توجّه بودیم بهش!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 22 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ق.ظ
سلام به همه
کسی هست که iOS کار باشه؟؟!
هم اکنون به یاریش نیازمندم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 22 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۷ ق.ظ
مرگا به من که با پر طاووس عالمی
یک موی گربهٔ وطنم را عوض کنم
پ.ن ۱) پیش بهسوی شادی فراگیر و بیکران فرزندان "بیشمار" امام روحاللّٰه...
پ.ن ۲) بعضی عزیزان هموطن و غیر هموطن (!) هم هستند که ظاهراً بیشمارند. اما نمود بیشماریشون تا به حال جز در هشتگهای اینستاگرامی رؤیت نشده!
پ.ن ۳) این پست، ملی است.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hanie_M - 22 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۴۸ ق.ظ
کسی میدونه که از بین دوره های میکروتیک و ccna کدوم یکی تقاضای کار بیشتری توی تهران داره؟
|