![]() |
[دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه- مهندسی کامپیوتر و ای تی - سال ۹۱-(کنکور ۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - s.sadri - 04 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
۵۰% دوم پارسه مهندسی فناوری اطلاعات [attachment=9062] پاسخنامه [attachment=9063] ۱۰۰% اول پارسه مهندسی فناوری اطلاعات [attachment=9064] پاسخنامه [attachment=9065] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ
آزمون ۱۰۰ درصد دوم : انشالله همگی موفق باشید . ![]() [attachment=9304] [attachment=9305] [attachment=9326] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - s.sadri - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
۱۰۰% دوم مهندسی فناوری اطلاعات [attachment=9340] پاسخنامه [attachment=9343] با آرزوی سربلندی برای همگی |
[دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه- مهندسی کامپیوتر و ای تی - سال ۹۱-(کنکور ۹۲) - haniabadani - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ق.ظ
سلام دوست عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی اما من نمیتونم از این لینک ها داونلود کنم به شدت به ازمون ها و پاسخشون نیاز دارم اگه براتون امکان داره به ایمیلم بفرستید hanihayali_69@yahoo.com با سپاس فراوان راستی ازمون های فناوری اطلاعات و میخوام |