![]() |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - publin - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ
دوستان اینها ما رو مسخره کردن همش شده پول جمع کردن این همه جون بدبخت رو دچار استرس میکنن واقعا حالم بهم می خوره |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - mahsa IT 2012 - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ
فکر کنم اراک بالاتر باشه توکل به خدا |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - publin - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)samin66 نوشته شده توسط: به نظرتون من تو تکمیل ظرفیت نرم افزار ملایر با تراز ۵۲۰۰ و رتبه ۲۳۲ قبول میشماحتمالا خیر |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - morteza4 - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ
سلام بر دوستان عزیزم ایشالا که نتیجه دلخواهی بگیرید. ![]() دوستانم من میخوام هر شکلی شده قبول بشم هرجایی اینم کارنامه نوبت اول تکمیل ظرفیتمه خواهش میـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکنم راهنمایی کنید ![]() ----------------------------------------------------------------------- ردیف- محل - رتبه من - نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده ------------------------------------------------------------------------- ۱ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / پردیس علوم و تحقیقات همدان ۵۲۵۷ ۵۸۳۲ ۲ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / پردیس علوم و تحقیقات قزوین ۵۲۵۷ ۶۲۴۱ ۳ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / واحد علوم و تحقیقات اصفهان ۵۲۵۷ ۶۳۳۷ ۴ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / واحد علوم و تحقیقات فارس ۵۲۵۷ ۶۱۷۵ ۵ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / پردیس علوم و تحقیقات زنجان ۵۲۵۷ ۵۸۵۷ ۶ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / پردیس علوم و تحقیقات البرز ۵۲۵۷ ۶۴۵۵ ۷ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / پردیس علوم و تحقیقات سمنان ۵۲۵۷ ۵۸۸۵ ۸ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / پردیس علوم و تحقیقات دماوند ۵۲۵۷ ۶۲۹۳ ۹ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / پردیس علوم و تحقیقات مرکزی ۵۲۵۷ ۵۹۴۴ ۱۰ مهندسی کامپیوتر- معماری سیستمهای کامپیوتری / پردیس علوم و تحقیقات قزوین ۵۴۲۸ ۶۵۹۱ |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - شاپری - ۲۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
من دنبال لینکی میگردم که کارنامه تکمیل ظرفیتا توش بود پیداش نمیکنم ![]() یکی راهنمایی میکنه لطفا؟ |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - ainaz68 - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - morteza4 - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ
بابا هرکودومتون خبره اید یا اطلاعاتی دارید جواب مارم بدید ![]() اگه ترازی دارید از جاهای مختلف که کمک میکنه به انتخاب بزارید اینجا خوب . |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - ainaz68 - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)morteza4 نوشته شده توسط: بابا هرکودومتون خبره اید یا اطلاعاتی دارید جواب مارم بدید یه نگاه به لینک اوا پست قبلی بکنین ![]() من کارناممو هم گذاشتم صفحه ۲ شاید یه ذهنیتی بیاد دسستون |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - srj - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
سلام من ترازه نرمم ۵۴۷۴ هست، فکر نکنم علوم تحقیقات خوزستان بیارم، نظر شما چیه؟ هوش مصنوعی ترازم ۶۲۲۲ هست تو مرحله اول تا تراز ۶۲۵۱ گرفتن ، شانسه منو میبینید؟ بوشهرو میدونم قبول میشم اما واسه نرم به نظرتون کجا میشه؟ خوزستان بعیده اره؟ (۲۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ)sandra نوشته شده توسط: یکی از دوستام ۶۰۰۰ شده بود بوشهر it قبول شد هوش بوشهر تا ۶۲۵۱ گرفت من ۶۲۲۲ بودم قبول نشدم ، نرم بوشهرم تا ۵۸۹۹ گرفت |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - sandra - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ
اگر منظورتون علوم و تحقیقات خوزستان ترازش ۶۷۰۰ |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - ainaz68 - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ)srj نوشته شده توسط: سلام شاید سمنان قبول بشین ![]() |
re - srj - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ)ainaz68 نوشته شده توسط:(22 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ)srj نوشته شده توسط: سلام واو. از اهواز برم سمنان ![]() ![]() |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - farnaz55 - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
باز تکنیل ظرفیت شد ما اومدیم ولی واقعا خیلی بی وجدانن! ۱۲ هزار تومن واسه چی؟ مثلا چه کار خاصی میخوان انجام بدن! حالا ۱۲ تومن به کنار، وقت و اعصاب ما چی میشه؟ از اینا گذشته یه دوستی نوشته بود ظرفیتها از مرحله اول هم کمتره. مگه جایی نوشته چند نفر میخوان بگیرن؟ |
سلام - rorschach - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ ب.ظ
سلام بچه ها بازم....عالمی داریم ماهم باهم توی این تکمیل ظرفیت داشتیم مثل آدم می خوندیما دوباره کشوندنمون اینجاااااااااا... بچه ها یه سوال میشه با درصدو ترازای هوش مثلا نرم افزار انتخاب کرد؟؟ اونجا که می گه کد رشته ما رشته نرم یا هوش بدیم اما عوضش مثلا معماری یا هوش انتخاب کنیم؟؟ |
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود(بهمن۹۱) - ainaz68 - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ ب.ظ)rorschach نوشته شده توسط: سلام بچه ها بله میشه من تو تکمیل ظرفیت قبلی هوش انتخاب کردم .. خودم نرم داده بودم امتحان |