![]() |
بررسی سوالای ساختمان داده ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالای ساختمان داده ۹۲ - ADELZX - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ق.ظ
[attachment=9472][quote='fsi2013' pid='160899' dateline='1360379196'] دوستان میشه یکی به من بگه وقتی min رو میذاریم منفی بی نهایت بعد تو دستور بعدی میگیم وقتی min>A[i] a اصن میشه عایا؟! من نمی دونم این دستور که تو پاسکال نوشتن دقیقا تفسیرش چیه ولی وقتی کلمه به کلمه می خونمش میگه انجام اگر min>A[i] a سپس min رو عوض کن!!!!!!!!!!! اگه به جای then نوشته بود else اونوقت میشد گفت منظورش اینه وقتی شرط برقراره کاری نکن ولی وقتی شرط برقرار نباشه !!!! اخه این الگوریتم یه برنامه ساده اس دیگ میخواد دنبال min توی ارایه n عنصری بگرده ولی نمی دونم چرا اینطوری نوشته بود اگ به جای منفی بی نهایت عدد اول رو میذاشت که دیگ اکی بود! حالت میانگین هم وقتیه که نصف داده ها عوض شن که میشه n/2 و از o(n ظاهرا سوال ۵۲ مشکل داره! اما اگه از این اشتباه چشم پوشی کنیم جواب لگاریتم ان میشه . فایل پیوست حل یه سوال شبیه همین سوال هست که توی جزوه طراحی الگوریتم دکتر نوراله بوده. |
بررسی سوالای ساختمان داده ۹۲ - masoud.bala - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ق.ظ
ببینید این سوالات قدسی هستش من چشم بسته زدم جز سوال ۴۷ که فک کنم ۲۰۰ می شد که نزدم و لی بقیه از کتاب قدسی اومده و کلیدها اونجاست و می تونم بگم منبع جدید سال بعده من اصلا ۱ ثانیه تست ساختمان را زدم انشالله موفق باشید و پیروز |
RE: بررسی سوالای ساختمان داده ۹۲ - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ق.ظ)masoud.bala نوشته شده توسط: ببینید این سوالات قدسی هستش من چشم بسته زدم جز سوال ۴۷ که فک کنم ۲۰۰ می شد که نزدم و لی بقیه از کتاب قدسی اومده و کلیدها اونجاست و می تونم بگم منبع جدید سال بعده من اصلا ۱ ثانیه تست ساختمان را زدم انشالله موفق باشید و پیروز دوست عزیز،شما که از جوابات مطمعنی بگو تا ما هم با جوابای خودمون چک کنیم |
RE: بررسی سوالای ساختمان داده ۹۲ - somaye_tex - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ق.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط:سوال ۵۰ منم فکر کنم n میشه آخه من یه سوال تو تمرینای سوالات clrs دیده بودم که گفته بود حالا بازه اعداد ۰تا n^2-1 که مرتبشو داده بود از مرتبه o(n) من رو همین اساس زدم د نمیدونم حالا چی میشهنقل قول: ۴۷ : ۲۰۰ دقیقا تو نمونه سوالات ماهان آمده بود اینم جوابای من: طبق دفترچه ای که دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن. ![]() ۴۷- ۴ (۲۰۰) ۴۸- ۴ (nk lg nk) اینو یه کم شک کردم. احتمال میدم بشه (teta (nk ۵۰- ۳ (nk) ۵۲- ۱ (lg n) توضیح: اینکه گفتن هیچ عنصری از مینیمم کوچکتر نیست کلاً درسته. ولی از اونجایی که صفر نداشت منم اینو زدم! |
RE: بررسی سوالای ساختمان داده ۹۲ - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ق.ظ)makhoola نوشته شده توسط: سلام دوستان مرتبه ای که شما میگید واسه وقتیه که بازه از ۰ تا n2-1 باشه نه nk-1،به نظر من یکی از بچه های ارشد بیاد حل کنه خیالمونو راحت کنه |
بررسی سوالای ساختمان داده ۹۲ - csharpisatechnology - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ
عنوان این تاپیک هست: بررسی سوالای ساختمان داده ۹۲ معلوم نیست آیتی هست یا مهندسی کامپیوتر -- لطفا ساختمان داده ی نرم افزار رو اینجا بررسی کنید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. -- بقیه هم امیدوارم مدیر بخش انتقال بده |