|
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: بچه های ارشد۹۳ - IT - aria - 23 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ق.ظ
به نظر من ساختمان داده نیازی نیست مرجع خونده بشه من خودم هنوز شروع نکردم ساختمان داده بخونم ولی با یه جزوه استاد خوب و مکمل پوران وپارسه می شه اکثر سوال ها رو زد البته حل تمرین های کتب مرجع خالی از لطف نیست |
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - عزیز دادخواه - ۲۳ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
یک تجربه شخصی : هر درسی رو ضعیفی (م) از مقسمی شروع کنیم "تاکید موکد": البته فقط برای شروع در ضمن مقسمی پسر عموی من نیست lol |
|
RE: بچه های ارشد۹۳ - IT - ahmad002 - 23 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ
نتیجه گیری در مورد درس ساختمان داده ها ۱/ کسایی که از پایه میخوان بخونن: از یه کتاب مرجع در کنار کتاب کنکوری استفاده کنید. ۲/ کسایی که پایه درسی خوبی دارن: کتاب مرجع نخونن و کتاب کنکوری بخونن کتابهای مرجع پیشنهادی : CLRS، داده ساختار دکتر قدسی کتاب های کنکوری پیشنهادی به ترتیب اهمیت : ساختمان طورانی پارسه، ساختمان داده یوسفی پوران |
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - zzxffx - 23 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ ب.ظ
سلام راستش آدم این نظرها رو می خونه بیشتر امیدوار می شه برای ما که پایه ضعیفی داریم و حتما باید دولتی قبول شیم سخته آخه با این همه فشاری که روی مردم هست با این هزینه های سرسام آور نمی شه دانشگاه آزاد شرکت کرد. به هر حال دوستان بابت پیامهای خوبی که می گذارین ممنون |
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - انرژی مثبت - ۲۳ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
بدلیل گزارش هایی که می شه عرض می کنم که من از اقای msz یا سایر دوستانی که قصد مشاوره یا صحبت در مورد دلایل موفقیت یا عدم موفقیت دارند، خواهش می کنم کمی منتظر بمونن تا نتایج کنکور مشخص بشه. اون طور فکر کنم راحت تر بشه در مورد دلایل موفقیت صحبت کرد یا دلایل عدم نتیجه گیری رو می شه در تاپیک هایی که در این مورد وجود دارند بیان کرد. ضمنا لطفا بحث در این مورد رو دیگه ادمه ندید (گر صحبتی در مورد بود لطفا خصوصی مطرح بفرمایند).این جور بحث ها تنها کاربران رو دور می کنه و محیط رو دچار تنش می کنه. فکر کنم دوستان ارشد ۹۳ هنوز یا سال قبل کنکور دادند و منتظر نتایجند یا در حال امتحانات ترمند و تعداد زیادی نیستند دوستانی که از الان شروع به مطالعه کردند و این دوستان هم می تونند فعلا از مشاوره ها و مصاحبه های قبلی استفاده کنند تا نتایج مشخص بشه و مصاحبه های دوستان سالهای قبل در همه موارد اعم از انتخاب منابع، نحوه خوندن درسهای مختلف و ... وجود داره. در مورد مدیر کل هم که یکی از دوستان گفته بودند، باید بگم ایشون هم مثل سایرین مشغله های خودشون ور دارن با این وجود سر می زنند و البته فکر نکنم حتی اگر هیچ مشغله ای هم نداشتند نه تنها ایشون بلکه سایرین هم فرصت نمی کردند همه پست ها رو در همه تاپیک ها بخونن و در مورد گزارش ها هم که هر بخش مدیر خودش رو داره و گزارش ها رو باید بررسی کنند. با تشکر از همه دوستان (این ارسال بدلیل عدم ربط مستقیم به موضوع تاپیک در اینده پاک خواهد شد و یا سایر مدیران لطف کنند و پاکش کنند.) |
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - MSZ - 24 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
دوستان عزیز، من اولین فایل رو آپلود کردم که لینکش تو امضاء من هست مجبور شدم کمی کیفیت فایل رو پایین بیارم تا حجمش طوری باشه که قابل دانلود باشه... حجم فایل اصلی حدود ۹۰ مگابایت بود! منتظر نظرات شما هم هستم تا ایشالا بتونم مفیدتر باشم در فایل های آینده... |
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - loyal_mk - 04 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ
سلام منم میخام باشم دیرنیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! |
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - atropak - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ
کسی خبر نداره توی نمایشگاه کتاب، پارسه کدوم کتاب هاش رو آزاد می ده؟ |
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - atenaa - 15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ
واسم جالبه این بندگان خدا مگه چی پرسیدن ک بهشون منفی دادید؟؟؟
|
|
RE: بچه های ارشد۹۳ - IT - yasermrz - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ
من یادمه پارسه اینارو داشت : آمار ، سیستم عامل حقیقت ، ربان تخصصی مظفری و هر دو جلد زبان عمومی به علاوه دو سه تای دیگه رو که یادم نیست رو داشت کلا از کتابای خوب پارسه فقط ساختمان داده رو نمیدادن . |
|
RE: بچه های ارشد۹۳ - IT - aria - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
تا پارسال که توی نمایشگاه انتشاراتی به نام پارسه وجود نداشت البته بود ولی مربوط به موسسه پارسه نبود مثلا سیستم عامل رو انتشارات زیتون سبز منتشر می کنه |
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - atenaa - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ
امسال تو نمایشگاه فک کنم کتابارو تکی هم میشد خرید چون موقعی ک من گفتم کتابارو میخوام ی لیست گذاشتن جلوم ک انتخاب کنم بعد اینکه پارسه تو قسمت ناشران دانشگاهی ۲تا قسمت مجزا مخصوص به خودش داره |
|
RE: بچه های ارشد۹۳ - IT - n.mehr - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ق.ظ
بچه ها منم میخوام بخونم .من تابه حال درسای هوش و پایگاه و نرم و نخوندم میخوام کلاس برم .چی بخونم از کجا شروع کنم شماها الان دارید چی میخونید؟؟؟ |
|
RE: بچه های ارشد۹۳ - IT - n.mehr - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ
دوستان شما الان دارید چی میخونید چه طوری میخونید؟؟؟ کسی نیست منو راهنمایی کنه من میخوام گسسته و معماری و شبکه شروع کنم |
|
بچه های ارشد۹۳ - IT - atenaa - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
دوستم تو اون یکی تاپیک it بچه ها تصمیم گرفتن ۲۵% اول پارسه رو بخونن |