تالار گفتمان مانشت
انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - amingorgan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ق.ظ

بچه ها من ۱۱۳ شدم ، بنظرتون کجا میتونم قبول بشم؟ تو دانشگاه های تهران جایی شانس روزانه دارم؟ روزانه اصفهان چی؟

انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - mohammadali1990 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - hesamvazirii - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ق.ظ)amingorgan نوشته شده توسط:  بچه ها من ۱۱۳ شدم ، بنظرتون کجا میتونم قبول بشم؟ تو دانشگاه های تهران جایی شانس روزانه دارم؟ روزانه اصفهان چی؟

بله شما روزانه ی تجارت خواجه نصیر رو به احتمال بالا میارید
مدریت سیستم های اطلاعاتی رو که دیگه یقینا روزانه خواجه نصیر میارید

انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - ana_12345 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ

دوستان دانشگده علوم فنون نوین توی دانشگاه تهران یاساختمونش جدا و خارج از دانشکاه تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

خوب خودم فهمیدم . نیست .Smile ببخشین

انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - ana_12345 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ

دوستان اگر کسی درباره رشته ایتی پزشکی اطلاعی داره برای من یه توضیحی بده کار این رشته چی ؟ اینده شغلی؟ روی چه موضوعاتی کار می کنن ؟ برای دکترا چه طور؟ البته بگم اون لیست پروژه ها ی ۹۰ رو روی سایت دانشگاه علوم فنون دیدم . اگر اطلاعات بیشتر دارین خیلی ممنون می شم در اختیارم بزارین .

RE: انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - Amir V - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ق.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط:  دوستان اگر کسی درباره رشته ایتی پزشکی اطلاعی داره برای من یه توضیحی بده کار این رشته چی ؟ اینده شغلی؟ روی چه موضوعاتی کار می کنن ؟ برای دکترا چه طور؟ البته بگم اون لیست پروژه ها ی ۹۰ رو روی سایت دانشگاه علوم فنون دیدم . اگر اطلاعات بیشتر دارین خیلی ممنون می شم در اختیارم بزارین .
آمپول اینترنتی از راه دور میزنن.

بهش میگن تکنولوژی Remote Injection.

RE: انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - ana_12345 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  آمپول اینترنتی از راه دور میزنن.

Big GrinBig GrinBig Grin

انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - ana_12345 - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ق.ظ

دیشب خواب دیدم انتخاب ۷ امم قبول شد م Smile اصولا ادم خواب ببین این مدلی نیستم Smile برام جالب بود .