|
|
انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - amingorgan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ق.ظ
بچه ها من ۱۱۳ شدم ، بنظرتون کجا میتونم قبول بشم؟ تو دانشگاه های تهران جایی شانس روزانه دارم؟ روزانه اصفهان چی؟ |
|
انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - mohammadali1990 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - hesamvazirii - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ق.ظ)amingorgan نوشته شده توسط: بچه ها من ۱۱۳ شدم ، بنظرتون کجا میتونم قبول بشم؟ تو دانشگاه های تهران جایی شانس روزانه دارم؟ روزانه اصفهان چی؟ بله شما روزانه ی تجارت خواجه نصیر رو به احتمال بالا میارید مدریت سیستم های اطلاعاتی رو که دیگه یقینا روزانه خواجه نصیر میارید |
|
انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - ana_12345 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ
دوستان دانشگده علوم فنون نوین توی دانشگاه تهران یاساختمونش جدا و خارج از دانشکاه تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خوب خودم فهمیدم . نیست . ببخشین
|
|
انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - ana_12345 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ
دوستان اگر کسی درباره رشته ایتی پزشکی اطلاعی داره برای من یه توضیحی بده کار این رشته چی ؟ اینده شغلی؟ روی چه موضوعاتی کار می کنن ؟ برای دکترا چه طور؟ البته بگم اون لیست پروژه ها ی ۹۰ رو روی سایت دانشگاه علوم فنون دیدم . اگر اطلاعات بیشتر دارین خیلی ممنون می شم در اختیارم بزارین . |
RE: انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - Amir V - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: دوستان اگر کسی درباره رشته ایتی پزشکی اطلاعی داره برای من یه توضیحی بده کار این رشته چی ؟ اینده شغلی؟ روی چه موضوعاتی کار می کنن ؟ برای دکترا چه طور؟ البته بگم اون لیست پروژه ها ی ۹۰ رو روی سایت دانشگاه علوم فنون دیدم . اگر اطلاعات بیشتر دارین خیلی ممنون می شم در اختیارم بزارین .آمپول اینترنتی از راه دور میزنن. بهش میگن تکنولوژی Remote Injection. |
RE: انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - ana_12345 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: آمپول اینترنتی از راه دور میزنن. ![]() ![]()
|
|
انتخاب رشته رتبه ۹۱ - گرایش ۱و۴ - ana_12345 - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ق.ظ
دیشب خواب دیدم انتخاب ۷ امم قبول شد م اصولا ادم خواب ببین این مدلی نیستم برام جالب بود .
|