تالار گفتمان مانشت
پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - danialfx - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۰۰ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  البته لینک کلیدش هم خرابه اگه کسی تونست بگیره توی همین تاپیک برای ما هم بذاره
مدرسان شریف رو گفتم

این یوزر و پسورد‌ها رو رایگان میدادن به همه دیگه؟؟؟؟
اگه رایگان نیست بگین این رمز هایی که گذاشتم رو پاک کنم.
یه وقت برای افراد دیگست. اونوقت دزدی به حساب میاد.من شرمنده میشم.

پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - موج - ۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۶ ب.ظ

اره تو تبلیغات جمعه صبح آزمون رایگان دادن
ولی خب اینکه الان مال کس دیگه ای نباشه و حق اون ضایع نشه رو چیزی نمتونم بگم

RE: پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - ۱qazxsw2 - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۷ ب.ظ

بابا HACK3R ‌! Smile
هدف بعدی sanjesh.org Shy

کلید IT

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - موج - ۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ ب.ظ

بچه‌ها کلید مدرسان رو گرفتم گذاشتم این آدرس

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - danialfx - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۱ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  اره تو تبلیغات جمعه صبح آزمون رایگان دادن
ولی خب اینکه الان مال کس دیگه ای نباشه و حق اون ضایع نشه رو چیزی نمتونم بگم

خب چون امکان داشت برای کسی دیگه باشه.
یوزر و پسورد‌ها رو پاک کردم.

خدایا از گناهان ما بگذر.
دوستایی که یوزر و پسورد‌ها رو دیدن. بیشتر از یه بار داخلش نرن که اکانت‌ها تموم نشه . ما شرمنده مردم نشیم.
(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۷ ب.ظ)۱qazxsw2 نوشته شده توسط:  بابا HACK3R ‌! Smile
هدف بعدی sanjesh.org Shy

پیشنهاد خوبیه Smile ولی کی میتونه و کی جرات داره که سایت سارمان سنجش رو هک کنه Big GrinBig Grin

RE: پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - danialfx - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ق.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۷ ب.ظ)۱qazxsw2 نوشته شده توسط:  بابا HACK3R ‌! Smile
هدف بعدی sanjesh.org Shy

کلید IT

یعنی واقعا جواب ۸ تا سوال پشت سر هم گزینه د میشد؟؟؟ HuhHuh
عجیبه.

RE: پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - Helmaa - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ ق.ظ

نمی دونید مربوط به کدام دفترچه باشهHuh

پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - ۱qazxsw2 - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ق.ظ

بله انگار جواب تمام سوالهای هوش مصنوعی رو گزینه "د" زده
دارم بررسی میکنم ببینم با سوالای ماهان یکیه یا نه
اگر کسی دفترچه سوال منطبق رو پیدا کرد لطف کنه بزاره

پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - ف.ش - ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۴ ق.ظ

عجب سوالهایی بهمون دادن که مدرسان چندتاشو حل نکرده!!!

پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - hergholi - 11 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۰۱ ب.ظ

سلام
من نتونستم پاسخنامه تشریحی سوالات ارشد IT رو پیدا کنم از بجه‌ها اگه کسی باهام share کنه ممنون میشم.

RE: پورتال ماهان-تخمین رتبه و دریافت سوالات کنکور ارشد ۹۰ - hamidj - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۴۳ ب.ظ

(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۹ ب.ظ)محسن هنرمند نوشته شده توسط:  عجب دروغی و عجب تبلیغی.این دیگه چه مدلشه.نوشتته بودن پاسخنامه تشریحی!!!!واقعا مسخره است.موش آزمایشگاهی=دانشجو موضوعی برای افزایش تجربه و درآمد.حتما برای نمایش جواب تشریحی سوالات در روز ۷‌ام هم میگن پولی چیزی به حساب بریزید یا ۱۰ بار آزمون مجدد.

چته حالا داغ میکنی Undecided عربی؟ خب نرو دیگه البرادر