|
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: راهنمای درس خوندن مانشت! - mohamadreza. - 28 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ
دکتر لطفا راجبه منابعی که خوندین توضیح بدین . من نمیدونم چه منابعی مفید تره و مباحثو بیشتر پوشش میده من میخوام نرم افراز ادامه بدم |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - m_t_1369 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ
بچهها من می خوام روی کنکور سال بعد تمرکز کنم.یعنی تقریبا ۱۶-۱۷ ماه وقت بذارم!چه روشی برای درس خوندن رو پیشنهاد می کنید؟ |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - مهندس سما - ۰۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ
دکتر لطفا برنامه ریزی خودتون رو یکبار دیگه کاملتر بفرمایید.مثلا یعنی چی ۷ تکه روز برای درسا وقت می ذاشتید؟چه جوری؟ |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - gisoo - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ق.ظ
سلام سوالم از آقای تنهایی اینه که من پیام نور درس خوندم و آرزوم اینه که تو یکی از دانشگاههای خوب ادامه تحصیل بدم و بعد از فارغ التحصیلی یک سال و ۶ ماه مشغول به کار شدم تازه میخوام از صفر شروع کنم آیا میتونم نتیجه بگیرم یا اینکه کنکور ارشد با شرایط من مستلزم زمان زیادی برای مسلط شدن به دروس هست؟ (۲۴ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: ببخشید اقای دکتر اگر ممکنه مثالی بزنید از اینکه میفرمائید ۴ ۵ در س را در هر هفته میخوانید (یک کم ابهام داره )ممنون |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - afshin007 - 12 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ ق.ظ
دکتر جان .... سلام !!! وضعیت تحصیلی بنده از توی پروفایلم کاملا مشخص هست . یه نسخه خوب برای زمان بندی مطالعه و نیاز شدید به معرفی منابع خوب درسی دارم ممنونم |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - partik - 01 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ ب.ظ
سلام من تازه از فردا (۲ آبان)می خام شروع کنم به درس خوندن و قبلش هم اصلا نخوندم(یعنی برای کنکور) من رشتم نرم افزار بود ولی می خوام it امتحان بدم بجز یک درس مدیریت بقیه رو خوندیم تقریبا همه درسا رو خیلی وقت پیش یعنی حداقل یک سال پیش خوندم حالا می خوام شروع کنم با توجه به فرصت زیادی که از دست دادم چه توصیه ای برای من دارید؟؟ ممنون میشم که راهنماییم کنید. |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - zohreh_mslove - 22 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ق.ظ
سلام من می خوام کنکور نرم افزار ازاد بدم و از اذر شروع به خوندن کردم همه اش فکر می کنم دیر شده به نظر شما با توجه به زمانی که دارم روش شما برای من جواب میده؟ |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - لیمو - ۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ب.ظ
سلام... من رشتم صنایع غذاییه اینجا فقط مخصوص کامپیوتری هاست؟ منم می خوام امروز برنامه ریزی کنم و از فردا شروع کنم به خوندن.اما یک مقداری گیج شدم که چیکار کنم... گروه صنایع غذایی ندارین که ازشون کمک بگیرم؟ |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - admin - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ
برام جالبه که چهطور با مانشت آشنا شدین! مانشت دوست داره پذیرای شما باشه، شاید برای شیوه خوندن و غیره بتونید استفاده کنید اما کلاً رویکرد اینجا بر اساس مهندسی کامپیوتر و رشتههای مرتبط با اون هست. در مورد منابع و ... واقعاً از مانشت در زمینه رشته تحصیلی شما کمکی وجود نداره. |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - esisonic - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
باعرض سلام و ادب خدمت جناب آقای دکتر تنهایی سه تا سوأل از شما داشتم: ۱- به نظرتون برای درس نظریه زبان و مدار الکتریکی حتما ً مرجع باید خونده بشه یا کتاب "درس و تست" کافیه؟؟ ۲- ریاضیم خیلی ضعیفه ولی تخصصی هام قویه...به نظرتون وقت براش بزارم یا فقط روی دروس مشترک و تخصصی متمرکز بشم؟؟ ۳- من هم دانشجو هستم و هم شاغل...به نظرتون روزی ۴ ساعت کافیه برای درس خوندن یا بیشترش کنم؟؟ با سپاس فراوان |
RE: راهنمای درس خوندن مانشت! - unique_as14 - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: آقای دکتر شما تمرینها کتابهارو هم حل میکردی / آخه حل تمرینا خودش خیلی وقت میگیره / مثلا تمرینات گریمالدی CLRS پترسون لینز ... |
|
RE: راهنمای درس خوندن مانشت! - SaMiRa.e - 14 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
سلاااااااااااااام ، آقای دکتر پس کجاییییییییی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونم وقتتون کمه ولی خواهشا جواب بچه هارو بدین ........ ممنون
|
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - ۱۵۸۲ - ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ
:heartخیلی ممنون از راهنمایی های ارزنده ی شما |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - fatima1537 - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ
به نظر من این تاپیک یه زمانی رونق داشت و بعد با زدن تاپیکهای مشابه و مفید و دراختیار گذاشتن تجربیات تعداد بیشتری از اعضا ، نیاز به این تاپیک کمتر شد. الان هرجای تالار "کنکور ارشد"رو بگردید خیلی تاپیکهای آموزنده ای هست به نظرم بد نیست از افراد موفقی که در اینجا هستند درخواست کنید توی این زمینه راهنمایی کنند.که خیلی نظرات مفید و خوبی هم میدند(مثلا راهنمایی برای درس خوندن یا شروع درس ، هرچند که دارن نظر هم میدن ولی مفصل تر،یه چیزی شبیه مصاحبه) |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - shm - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ق.ظ
slm merci az rahnamaiton koli estefade kardam , thanks a million |