![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - deh-ab - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: سلام به همگــــــــی..!! (۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: دقیقا همین حس و منم دارم. تو مانشت میام حس ارشد بودن تو باشگاه کاراته بهم دس میده منم سال دوم هست. الان با توکل به خدا دوباره با روحیه شروع کردم به خوندن انشاا... همه رتبه خوبی می یاریم. پیش به سوی موفقیت در کنکور. |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - Amir V - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(23 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: ایشالا امسال بترکونی دوست قدیمیتو هم همین طور عزیز دلم...!! امیدوارم امسال هر دومون یه رتبه ی عالی بیاریم خسته نباشی ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - m@hboobe - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
سلام برتمام مانشتی های پر انرژی ![]() آخ آخ آخ گروه درسی تیر ![]() گروه درسی هم بالاخره بعد از کلی صبحت تشکیل شد یاد پارسال افتادم که این موقع تازه داشتم دنبال منبع و مرجع میگشتم که چطور بخونم از کجا بخونم!؟ که صاف خورد به ماه رمضان و هیچی نتونستم بخونم ... ولی ولی امسال من هستم شدید.. شدیدا در خدمت کتابهام هستم هرچند ۳-۴ روزی هست ازشون فاصله گرفتم اما نمیزارم این دوری و درد فراق از درسها منو ازار بده ![]() تا الان که سیستم عامل مفاهیم کلی رو از کتاب رفرنس خوندم و مباحث پیچیدگی و مرتبه زمانی که واقعا واسه کنکور مهم هستن دارم کار میکنم کم کم گسسته شروع میکنم گسسته گسسته من دارم میایم ![]() با ارزوی موفقیت برای تمام اونایی که باتلاش زیاد میخوان به اهدافشون برسن ![]() پ.ن : چقدر پیشرفت در امر جمله بندی داشتم / علامتهای تعجب مورد استفاده یک عدد ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - sir_ams - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (۲۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: عزیزجان، این امیر ..... رتبه تک رقمی آورده! امسال دیگه با ما نیس امیر خ خ خ خ ... خون! ![]() |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mohammad.ardeshiri - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:خوب دوباره بیاره چی میشه مگه(24 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (۲۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - esisonic - 25 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
امیر خ خ خ ... خون نیست...امیر غذاش کتاب بوده...مثلا ً به جای پلو با مرغ ، معماری با هوش مصنوعی میخورده!!! ![]() معماری داره تموم میشه...بچه های عزیز درس پیشنهاد بدید...!! خودم میگم بعدش گسسته و مدار الکتریکی رو بزنم تو رگ نظر مثبتتون چیه؟؟ |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
ببین جلد کدوم قشنگتره با همون شروع کن ![]() |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - yegane.j - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ق.ظ
سلام دوستای عزیز مانشتی ![]() منم فوق العاده با انگیزه ام ![]() ![]() ![]() امیدوارم کنار هم تا ته قله ی مانشت بریم .... هوای همووو داشته باشیم ![]() با توکل به خدا ............. FIGHTiiiiiii ING (✿◠‿◠) |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - alagh - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
من به خاطر پروژه پایانیم هنوز شروع نکردم.امیدوارم تا اخر تیر تمومش کنم و استارت ارشدو بزنم ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - realboy_salar - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
سلام.دوستان منم تازه عضو مانشت شدم و ایشالا میخوام امسال کنکور بدم. کارنامه های مانشت و حرف های زیبای دوستان انرژی خوبی به آدم میده . اولین بارم هست ، امیدم به خداست ، ایشالا همه موفق بشن. فعلا با کتابای مقسمی شروع کردم. ساختمون داده ، منطقی ، ۵۰۴ زبان و گسسته پوران . ولی خوب راه سخته ... سخت ... باید حسابی تلاش کرد. دوستان من کلا تو دوره کارشناسی هم با دروس سخت افزاری : منطقی ، معماری و ریز حال نمیکردم . واسه کنکور هم یکم این دو درس واسم استرس ایجاد میکنه چون هردوشونم ضریب ۴ ، مخصوصامعماری گرامی !!! توکل به خدا + تلاش + پشتکار = موفقیت . یا علی . |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - zahra 67 - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ
منم با شبکه و گسسته و ساختمان داده شروع کردم. زبان هم روزی یک ساعت می خونم. |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - Mehrdad7soft - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ق.ظ)yegane.j نوشته شده توسط: سلام دوستای عزیز مانشتی والا تا اونجا یادمه شب امتحانم چندان درس نمیخندیم ![]() انشاالله که موفق باشید هوا که خوبه دست هم از نظر تئوری میگیریم که همه موفق شند از نظر عملی مورد شرعی داره |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - hamid88 - 26 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: ببین جلد کدوم قشنگتره با همون شروع کنمن با هوش راهیان شروع کردم تا راهیم کنه ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - esisonic - 26 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ق.ظ
امروز معماری مانو تموم شد... هر کتابی رو دیروز نگاه کردم دیدم قبلا ً خوندم...تا اینکه امروز یه کتاب مدار الکتریکی جدید دستم اومده...! یه ذره اش رو میخورم...اگه خوشمزه بود به شما هم میگم بخورید! ![]() |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - sarehkar - 26 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ق.ظ
ماه رمضونی نمیشه زیاد درس خوند مخصوصا ریاضی مهندسی ولی روخونی فصل های اول سیستم عامل خوبه دور اول نظریه تموم شد -> آمار جایگزین شد پایگاه داده رانکوهی فصل ۱۳ ساختمان داده مقسمی فصل ۵ مدار منطقی پوران فصل ۳ سیستم عامل فصل ۵ (از آخر خوندم) ریاضی مهندسی فصل مختلط نظرتون درباره معماری مقسمی چیه؟ به جای پوران میشه اون رو خوند؟ |