|
|
نام نویسی گروهی مدرسان - نسخهی قابل چاپ |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - ندا۱ - ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ)Nazanin_kheradmand نوشته شده توسط: خدا رو شکر ندا جون دیدی بهت گفتم بیخودی نگرانی آخه من قبلا تماس گرفته بودم یه چیز دیگه گفته بودن اما خوشبختانه نظرشون عوض شد
|
|
نام نویسی گروهی مدرسان - Somayeh-h - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ
سلام من هم قصد شرکت تو آزمونای مدرسان رو دارم. ایمیل هم دادم به r.raataa@yahoo.com امیدوارم اسم من را هم جز گروه قرار دهید. |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - rata - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)Somayeh-h نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز شما هم جزء گروه هستید |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - fsi2013 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
خوش به حال خانم ناصری چقدر معروف شدند
|
|
نام نویسی گروهی مدرسان - rata - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
سلام دوستان عزیز اگه قصد شرکت در مدرسان رو دارید بیاید توی گروه ما تا جمعیتمون زیاد بشه و تخفیف بیشتری بگیریم اگه انفرادی شرکت کنید فقط ۲۰%تخفیف میگیرین لطفا پست ۴ رو بخونید |
نام نویسی گروهی مدرسان - mashaheer - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)rata نوشته شده توسط: من با خانم ناصری هماهنگ کردم (نمایندگی مدرسان تهران) گفتند تعداد تماس گیرنده های عضو مانشت زیاده منتها پراکنده هستن و گفتن اگه یه گروه تشکیل بدید با تعداد بالا تخفیفات شاملتون میشه (مجموعه کامپیوتر و IT ) علوم کامپیوترم شامل میشه دیگه،درسته؟ |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - Mehrdad7soft - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
سلام من هم ایمیل زدم به راتا اسم مارو هم اضافه کنید الان ما اگه به ایمیل شریف هم میل بزنیم مارو انفرادی حساب نکنه ؟موسسه دیگه هرجا سود باشه براشون همون کار میکنند دیگه بعد یه خواهش از دوست عزیز راتا دارم اسامی کسایی که تو گروه ثبت نام کردن داخل همون پست اولتون بذارید که اگه کسی مشخصات نداده یا اسمش نبود اقدام کنه بهتره همه داخل یه گروه باشیم از تخفیف بیشتر بهره مند شویم اگه کمکی هم از دست من بر میاد در خدمتیم من تو تایپیک گروه درسی شهریور ماه هم یه پست جهت یادآوری ارجاع به اینجا زدم امیدوارم که دوستان علاقه مند عضو شند |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - Nazanin_kheradmand - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: سلام من هم ایمیل زدم به راتا اسم مارو هم اضافه کنید آخ جون این جا چقد شلوغ شده چقد تخفیف بگیریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم مرسی بچه ها
|
|
نام نویسی گروهی مدرسان - mahyar0011 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ
بچه ها بالاخره چند نفر شدیم ؟چقد تخفیف میگیریم ؟ |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - mphoenix - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ
سلام با تشکر از دوستانی که برای گرفتن تخفیف و اطلاع رسانی زحمت می کشند. من هم به آدرس r.raataa@yahoo.com ایمیل دادم لطفا من رو هم در گروه قرار بدید ممنون |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - rata - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ)mashaheer نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)rata نوشته شده توسط: من با خانم ناصری هماهنگ کردم (نمایندگی مدرسان تهران) گفتند تعداد تماس گیرنده های عضو مانشت زیاده منتها پراکنده هستن و گفتن اگه یه گروه تشکیل بدید با تعداد بالا تخفیفات شاملتون میشه (مجموعه کامپیوتر و IT ) سلام بله شامل میشه |
|
نام نویسی گروهی مدرسان - reza6966 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ق.ظ
چند مرحله آزمون هست مدرسان ؟ آیا میشه فقط جامع ها رو ثبت نام کرد ؟ توی سایت مدرسان اطلاعاتی راجب آزمون ها و هزینه هاشون پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید |
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - rata - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: چند مرحله آزمون هست مدرسان ؟۸مرحله آزمون-۵۵۰ تومن- راستش اطلاعی دز این زمینه که فقط جامع ها رو میتونید یا نه رو ندارم لطفا با این شماره تماس بگیرید و مطئن بشید ۰۲۱-۲۲۸۹۲۷۸۸ مراحل آزمون هم تو سایت میذارم |
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - sara901 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
با سلام به دوستان کنکوری ببخشید هنوز برا ثبت نام وقت هست؟ مشخص نیست تخفیف ها چقدره؟ راستش من هنوز دو دلم
|
RE: نام نویسی گروهی مدرسان - PSHirazi - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)sara901 نوشته شده توسط: با سلام به دوستان کنکوری ببخشید هنوز برا ثبت نام وقت هست؟ مشخص نیست تخفیف ها چقدره؟ راستش من هنوز دو دلم سلام ، بله هنوز وقت هست ، تا ۱۵ شهریور که قطعا هست ، در مورد تخفیف هم اگر گروه به حد نصاب برسد ، که به نظر میاد می رسد ، ۵۰ درصد تخفیف . |