|
|
منبع شبکه - نسخهی قابل چاپ |
RE: منبع شبکه - Jessica2013 - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ق.ظ)aydingol نوشته شده توسط: دوستانی که تو کنکور امسال شبکه خوب زدن ... به نظرشون کتاب راس و کوروس با ترجمه جناب حاج رسولیها می تونه مفید باشه ؟؟؟ یا کتاب گارسیا ؟؟؟ چون تا جایی که من بعد کنکور دیدم شبکه پارسه زیاد مفید نبود ... البته من نمی تونم نظر بدم چون خیلی دیر شروع کردم ...اگر فرصتشو داری (که اگه از الان شروع کنی داری ) بهتره هر دوشونو بخونی من امسال کنکور دادم و احساس کردم تقریبا مکمل هستن |
RE: منبع شبکه - mammad_asir - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ق.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: چشم میزارمش اما بهتر بخونینش برای تقویت شبکه نه زبان ![]() [/quote] شبکه که چیزی نداره! منتظرم |
|
منبع شبکه - it866 - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ
به نظر من سوالهای شبکه کنکور ای تی سال ۹۱ و ۹۲ از کتاب راس طرح شده. |
RE: منبع شبکه - ana_12345 - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: [ شبکه که چیزی نداره! منتظرم [/quote] می خوام بزارمش ۱۰ M , اصولا باید بشه اپلود کرد اما من از گزینه پیوست مطلب استفاده می کنم ، می گه حجمش زیاده نمی شه . حالا به خانم انرژی مثبتم گفتم مشکلش رو . قرار بم بگن چی کار کنم . |
RE: منبع شبکه - mammad_asir - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: [ می خوام بزارمش ۱۰ M , اصولا باید بشه اپلود کرد اما من از گزینه پیوست مطلب استفاده می کنم ، می گه حجمش زیاده نمی شه . حالا به خانم انرژی مثبتم گفتم مشکلش رو . قرار بم بگن چی کار کنم . [/quote] ممنون و متشکر از پیگیروتون من منتظرم فقط دوست دارم زبانش روون باشه واسه من که اولین کتاب زبون اصلیمه. |
|
منبع شبکه - friendchp - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ
واقعا اگه بخواین روی کروز سرمایه گذاری کنین و وقتتونو روش بزارین(البته با خوندن ترجمه حاج رسولی ها)میتونم به جرات بگم بعد از یه چند وقت پشیمون میشین...اگه اینقدر تاکید دارین روی خوندن کروز اشکالی نداره حداقل پی دی اف های کتاب تنن باوم (ویرایش۵)و بهروز فروزان(فقط تا ویرایش۴ توی نت هست ولی ۵ رواگه گیر بیارین خوبه) از اینترنت بگیرین تا بعضی جاها مثلا crcو ... رو خوب از توی کتاب متوجه نشدین از روی اون پی دی اف ها بخونین تا ناامید نشین.کتاب کروز واقعا از لحاظ دسته بندی مطالب و توضیح دادن مزخرفه(تجربه شخصی با مطالعه کردن این کتاب و کتاب ملکیان (بخشیش البته این کتاب مهندسی اینترنت هست نه شبکه که بخواد کامل باشه)و بخشی از کتاب تنن باوم(به نظرم این کتاب با کتاب فروزان با هم کامل ترین کتاب ها در شبکه هستن)) |
منبع شبکه - shima_24 - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)sdb_i نوشته شده توسط: ولی بعد از پوران مقسمی رو بخونی مسایل قشنگ برات حل می شهمقسمی خیلی از مسائل رو اشتباه حل کرده من هم مقسمی رو داشتم و هم پارسه .شبکه پارسه حرف نداره |
|
منبع شبکه - atenaa - 09 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ
ی سوال کتاب شبکه یا سیستم عامل دکتر حقیقت همونی هست ک اگه تو جزوه و آزمون پارسه ثبت نام کرد بهمون میدن یا این کتاب جدا از جزوه آزمون هستن؟ کدوم بخش های کتاب مهندسی اینترنت ملکیان رو باید خوند؟ |
RE: منبع شبکه - sattar7 - 09 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: ی سوال کتاب شبکه یا سیستم عامل دکتر حقیقت همونی هست ک اگه تو جزوه و آزمون پارسه ثبت نام کرد بهمون میدن یا این کتاب جدا از جزوه آزمون هستن؟ میتونین فقط ازمون یا همراه کتابها ثبت نام کنید . بیرون هم می تونید از خود موسسه پارسه فقط اینها را بخرید . مهندسی اینترنت احسان ملکیان از لحاظ نوشتاری خوبه ، متن جذابی داره ولی غلط هم زیاد داره به خوندنش نمی ارزه . کتاب راس هم کتاب خوبیه ولی با یک بار خوندن نمی تونی تو کنکور نتیجه بگیری باید کامل بفهمی که این هم زمان بر هست . نفر اول کنکور ۹۱ یه حرفی زد(من برای مشاوره از ایشون به موسسه ماهان رفتم) فرقی نداره چه کتابی بخوانید گارسیا ،راس یا فروزان یا پترسون این کتابها مطالب اشتراکی زیادی دارند اکثر بچه ها میگن سوالا از راس بوده ولی کتاب پترسون هم همه اون مطالبی که تو کنکور اومده داره مثل راس هست . البته من خودم واسه کنکور پترسون رو نخوندم راس رو خوندم و نتیجه ای هم از این کتاب نگرفتم . به نظرم کتاب حقیقت حداقل واسه سه سوال کنکور جواب میده اینو خود دکتر حقیقت هم میگفت |
|
RE: منبع شبکه - wskf - 20 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ
سلام دوستان شبکه خیلی گ سترده.باید چی بخونیم؟کنکور هم که بیشتر مسئله میاد از۶تاسوال.. کتاب ۳۰۰۰ مسئله خیلی زیاده اصلا کدوم قسمتارو باید خوند؟ |
|
RE: منبع شبکه - saharitst - 13 مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ ب.ظ
من کتاب تننبام رو دارم..میدونم زیاد به درد ارشد نمیخوره ولی به نظرتون کتاب دکتر حقیقت +کراس راس برای ارشد شبکه خوبه؟مثلا از ۶ تا سوال ۴ تاشو بشه زد برام کافیه |