![]() |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ghasem.n - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ
برای این ازمون هنوز شروع نکردم ولی می خوام از یک ساعت دیگه شروع کنم |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:(03 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: خدایا الان وقت سرما خوردنه اخه دقیقا من ک هیچ وقت سرما نمیخوردم ناجور مریض شدم از اونور دندونام کاملا سالم بوده همیشه اما ی هفته دندون درد و بعدش ی عصب کشیه ۴ کاناله ! داشتم بدتر از همه یکی از نزدیکام مریض شد چندروز بیمارستان بودو همش نگران اون بودم |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Riemann - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ
درخت های متوازن هم تا یه جایی پیش بردیم، ولی طولانی هست نمیشه تو یه سانس همشو دید، الان بین ۲ تا فیلم استراحت هستش. :دی |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - helena - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ)calm boy نوشته شده توسط: یه سوال منطقی پوران هم همین طور!! الان ۲۵٪ سوم پارسه میشه فصل ۵ و ۶و ۷ ؟!!!!!!!!!!!!! این الگوریتم پوران سوال منم هست واقعا!!! |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad_CS - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ
امتحان های میان ترم = ترمز کنکور ![]() اون هم درس بی ربطی مثل اقتصاد! کلا سه هفته ای میشه چیزی نخوندم ![]() |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ایزدی - ۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
منم هنوز ۲۵ درصد دومم یعنی سرعت مطالعه م به لاکی می گی گوود لاک ![]() الان چند نوع مریضی گرفتم با هم ی مدت هر روز واسه یکیش دکتر و ازمایشگاه بودم بهتون قول می دم فردای کنکور همه بیماریامون خوب می شه ![]() یه جوریم می گم نرم دکتر بعد کنکور خوب می شه ![]() ی وقتایی هم می گم می افتم توی بستر دیگه هیچی به هیچی ![]() پارسال سه هفته کامل تو رخت خواب بودم واسه یه سرما خوردگی اخرش داشت ذات الریه می شد که نشد به حمد الله :| به امید موفقیت |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
من مز اولم ٣٠ آبان تموم شد همرو یه دور خوندم جز گسسته ولی الان چند روزه آنفولانزا گرفتم و زیاد نتونستم بخونم اَه |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - elham 68 - 03 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ
سلام به دوستان گل کنکوری خدا قوت منم تا آزمون این هفته اصلا انگیزه نداشتم و اوضاع داغونی داشتم ولی با اینکه رتبه خوبی نیاوردم درس خوبی ازش گرفتم . امیدوارم از این به بعد حسابی بترکونم ... پیش بسوی موفقیت انشالا همگی به هدف برسیم |
Re: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - uttarshada - 03 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ
با آرزوی سلامتی برای دوستان امروز منم بعد از یه وقفه شروع کردم با نظریه ماشالا پروژه و امتحانه که نمی دونم از کجا داره میباره! ![]() ![]() ولی خدا بزرگه قبول شدن همت می خواد، تلاش میخواد، سختی داره تو فقط " یا علی" بگو و واسه رسیدن به هدفت تلاش کن پیروز این میدان من و توییم... "یا علی" Sent from my LT30p using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Riemann - 03 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ)uttarshada نوشته شده توسط: پروژه و امتحانه که نمی دونم از کجا داره میباره!ما که از اول ترم کلاس و پروژه رو بوسیدیم و کنار گذاشتیم(هرچند از ترم ۱ هم همین طور بود) پرونده امروز هم با SQL داره کم کم بسته میشه، احتمالن اخراش هم یکم کامپایلر بخونم تا ببینیم چی میشه. (۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ)Mehrdad_CS نوشته شده توسط: کلا سه هفته ای میشه چیزی نخوندممنم همین جور بود ولی مثل اینکه از امروز تلسم شکست. |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - explorer - 03 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: منم همین جور بود ولی مثل اینکه از امروز تلسم شکست.تلسم یا طلسم ![]() یعنی من عاشق املای بچه های گروه درسی ام ![]() |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 04 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ
سلام بچه ها امیدوارم همه اونایی که مریض شدن زودتر خوب بشن خدا رو شکر منم مز۱ رو تموم کردم و مز۲ رو شروع میانترمها تموم شده اما پروژه تازه داره گرم میشه خسته نباشین |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 04 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
سلام به همگی ![]() منم خیلی خوشحال شدم از باز شدن این تاپیک، ممنون از بچه هایی که درخواست کردن و مدیرانی که به درخواستا توجه کردن :ی امروز خیلی خوب بود واسه من، بعد یه وقفه ی چند روزه به خاطر امتحانای میان ترم و مشکلات خارج از برنامه... امروز فصل جبر رابطه ای و sql رو تونستم با تستاش تموم کنم. خوب بود. هر کدوم ۴ ساعت وقتمو گرفت. ایشالا تا ۱۰ ام این ماه، یه دور همه ی درسا تموم میشه + یک سوم تستا. ۴۰ روز هم گذاشتم واسه تست و مرور بعد هم دوره... |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar bano - 04 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ
سلام به همگی منم این ماه سیستم عامل و ساختمان داده و مدار منطقی و طراحی الگوریتم رو تموم کردم نظریه و معماری هم نصفه هستن اینقد از این طراحی پیاده سازی بدم میاد................. |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Ehsan.Aboli - 04 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ
سلام بچه ها ک همگی شاد و سرزنده ان؟ منم یه دستی دادیم به فصل جبر رابطه ای و Sql پایگاه و تونستیم ۲۵ سوم این درس رو تموم کنیم فردا هم میره واسه دروس دیگه.... ایشالله همگی موفق شن... فعلا |