تالار گفتمان مانشت
نرم افزار یا مطالب جانبی لازم برای ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
مهمترین و کاربردی ترین نرم افزارهای دوران ارشد - luna - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ ب.ظ

برای چه گرایشی؟
اگه هوش هستین همون matlab خیلی مهمه.

RE: مهمترین و کاربردی ترین نرم افزارهای دوران ارشد - nmusavi - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ

خوب بستگی داره رو چی بخواین کار کنین و چه گرایشی هستید.
اگه نرم افزار خوب باز خودش به نرم افزارهای Data Base , Web , Application ,... هوش که بیشتر با همون Matlab شبکه و آی تی هم که فکر می کنم با نرم افزارهای شبیه سازی ACS ,NS,Cisco packet tracer

مهمترین و کاربردی ترین نرم افزارهای دوران ارشد - Mohammad-A - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ

برای نظریه٬ JFLAP بسیار کمک میکنه.
ببخشید البته حواسم نبود تو عنوان نوشتید ارشدی‌ها Wink

مهمترین و کاربردی ترین نرم افزارهای دوران ارشد - blackhalo1989 - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ ب.ظ

برای هوش و تو دانشگاه ما: اگه هدف پیاده سازی یک ایده باشه و اینکه نشون بدیم اون ایده کار میکنه از متلب استفاده میشه چون سریع و سادست و بیشتر روی ایده تمرکز داره نه پیاده سازی. اما اگه هدف اجرا در یک پروژه واقعی باشه از زبان های سریع تر مثل C استفاده میشه.
برای پروژه های درسی بعضی وقت ها میگن که از متلب فقط استفاده کنید ولی بعضی وقت ها آزاد میزارن که در اینجور موارد من راحت ترم از جاوا و پکیج های مربوط به اون درس استفاده کنم.

RE: مهمترین و کاربردی ترین نرم افزارهای دوران ارشد - پشتکار - ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:  برای نظریه٬ JFLAP بسیار کمک میکن

اینی که گفتید چیه؟
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدهید

مهمترین و کاربردی ترین نرم افزارهای دوران ارشد - Mohammad-A - 10 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ب.ظ

(ببخشید دیر جواب میدم)
یه نرم‌افزار کاملاً کاربردی برای درس نظریه هست که خیلی برای پیشبرد و راهگشایی کارها کمک میکنه. پیشنهاد می‌کنم دانلودش کنید و نصبش کنید تا امکاناتش رو در عین سبکی برنامه ببینید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمترین و کاربردی ترین نرم افزارهای دوران ارشد - esi - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ

هوشی ها برای پردازش تصویر و شبکه عصبی ، فازی و ... از matlab استفاده می کنند
من خودم به شخصه سعی می کنم بیتر کدها رو در صورت امکان با سی شارپ بنویسم . البته بعضی ها مثل شبکه و فازی پیاده سازیش یا سی شارپ ممکنه اما ناکارامد و زمان بره.
خیلی ها با پرل هم کار می کنن اما من کار نکردم و اطلاع چندانی ندارم اما می دونم میشه خیلی کاراباهاش کرد

نرم افزار یا مطالب جانبی لازم برای ارشد - ham3d1988 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ

زبانهایی مثل متلب و جاوا در زمینه پیاده سازی کاراتون خیلی میتونن کمک کنن
نرم افزارهایی مثل Latex
و...