|
|
وابستگی چند مقداری - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: وابستگی چند مقداری - mahsalove - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ
مدرسانو کلا بنداز دور یه جوابهایی از خودش اختراع می کنه در حد تیم ملی از هر ۵ تا سوالش ۱-۲ تاش غلطه به قول استادم می گفت سال اولی که تازه تاسیس شده بود می گفت همه نمره اولیای سال پیش مال ما بوده! ![]() منم چند تا از کتاباشو دارم ولی خیلی رو جواباش حساب نمی کنم
|
RE: وابستگی چند مقداری - fulgent - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: مدرسان گزینه ۲ رو داره،مقسمی ۱ چطور قطعی گزینه ۴ نشد؟؟؟ |
RE: وابستگی چند مقداری - e.shrm - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط:این دوستان که می پرسند بر اساس این ذهنیت که این روابط بالا همیشه صادقه دارند بحث میکنند. برای همین در راستای بحث هایی که بالا انجام شد گفتم.(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: مدرسان گزینه ۲ رو داره،مقسمی ۱ در مورد این سوال خاص ، قبلا هم گفتم ، احتمال اینکه حرفت درست باشه و منظورش این باشه که کم یا زیاد احتمال وقوع حالت های دیگه هم وجود داره. هست. ولی از نوع جوابی که تو پاسخ نامه داده اینطور برداشت نمیشه. ضمنا این سوال اونوقت خیلی بچه گانه میشه. چون هر چیز عجیب و غریب دیگه هم تو گزینه ها بود ، میتونستیم بگیم خب ممکنه اتفاق بیوفته دیگه! |
|
RE: وابستگی چند مقداری - atenaa - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ
MVD transitivity: if X →→ Y and Y →→ Z X →→ Z - Y طبق این قانون ۴ نمیشه؟ البته قبلا این سوال و دیدم الان سوال دیده نمیشه اگه میشه دوباره اپلود کنید البته الان تو این لینک هم دیدم ک وابستگی انتقالی برای mvd وجود داره TRANSITIVE RULE: If AA ->> BB and BB ->> CC then AA ->> CC مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |